Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој вака да пишуваш, Фрос е на форумов, ќе падни ќотек утре.:pos2::pos2::pos2:
Башка, ми се пија пиво.:pos2:

Не бе Фрос е во сенка не се појавува туку така во јавност, нема да го види тоа па утре ќе и праам лице дека Михо е топ за да не ме тепа :pipi:

А за пиво... па секое време е добро време за едно 5-6 пива :smir:

И еве ко што гледам никој сеуште не пишал, па јас да бидам прв. Ајде нека ни е честита првата победа од вториот дел на сезоната, а нормално и седма со ред.
Исто така сакам да пишам, се собравме, навивавме, пијавме пиво (некој кока кола), расположение на ниво. И што е најважно, во скоро време ќе го официјализираме фан клубот, треба уште некои формалности, и ќе бидеме официјален фан клуб на Баерн од македонија. Не многу тимови го имаат тоа.:baeh:

Хихихи кока кола за малолетните членови да не не бие лош глас сме давале секому алкохол... иако официјален пијалок на Fan Club Bayern Macedonia може да има само еден :пивоcheers:

За фан клубот минимумот е исполнет и надмашен сега сакаме да се собереме повеќе :)

За натпреварот очекувам чиста победа. Најважно ми е да на примиме гол. Пре би се радувал на 2:0 отколку на 5:1...

---------------Бут
Фичо---вБајтен--Михо:tapp:---Бади
--------вБомел--Швајни
--Робен---------------Милер
----------------Олиќ
----------Гомез

Тоа е тоа... :fcb3:И мое официјално извинување до Михо и неговите навивач(к)и hail:

cestito pobeda na site fanvo na Bayern
Dobra utakmica izigrafmo i zasluzeno tepafme Roben ka sekoj natprevar so Lahm buseja po desnata strana i za kraj pozzzzz od deckovo (Demikelis) so pret nekolku dena imase so go berkaja ot timot:helou:

Браво Баварци, посебно во второто добро изигравте и не оставивте некоја голема шанса. Робен одлично изигра ама исто така Бадштубер па и Гомез добар беше но ете без среќе. Сега да се врати Рибери и лудница ќе биде на крила :vozbud:

Лигата ќе биде интересна до крај :tv:

На првото место на табелата во бундес по 608 денови.:)

Одлична и динамична утакмица гледавме вчера, заслужено тепавме, имавме игра и безброј шанси преку целиот натпревар. Робен изигра одлично и заедно со Лам бушеа по десна страна, Бадштубер беше непробојен ѕид назад а Бут имаше добри интервенции. Најдобро изигра Ван Бомел, имаше одлични пресечени топки и добри стартови на средината од теренот, и да се докажа дека Гомеж никогаш нема да го достигне на Клосе, за да биде како него мора муви да јаде уште години и пак нема да успее. Сега ќе биде потешко со Вердер на гости, но тука ќе го имаме Рибери и се надеваме на победа.

Отценки за играчите.
Лам, Бут и Бадштубер---> 10, одлично.
Ван Бомел--->9-ка

Робен изигра малце себично ама ќе се среди.:)

И честито нека ни е победата во дербито против Вердер.Одлична игра посебно на Робен.

Ајде да се вратиме на муабетите, после прекинот. Жал ми е за изгубените страни, не памтам што како се правеше муабет, али не е страшно ќе се вратиме во игра.
Он топик:
Баерн вчера беше феноменален, требаше како што рече Робен, 10 да им дадеме. Башка тоа, Робен не можеше поубаво да си го прослави роденденот. Ако продолжиме со ваква игра и Европа и Светот ќе ги освоиме.:)

Се ќе освоиме...нека му ја мислат Фиорентина шо ќе ги снајде :vozbud: :bayern:

Ајде и од мене честитки, иако сега спласнаа емоциите по дербито.:)

Одлична игра на дечките против Вердер, скоро сите изиграа маестрално(освен Демихелис:pos: ). Креиравме многу шанси дури и Шаф изјави "i have never seen anything like this", призна дека ги убивме. Гомеж и Робен се турија од промашувања. Гомез има лош прв допир со топката и тоа мора да поправи. Робен да поработи на реализација.:)

Рибери заигра по 3 месеци и супер беше што го видовме во игра. Сега малце по малце да влезе во форма и да газиме во ЛШ и во бундес.:)

Pictures:

2125020514-bayern-bremen.9.jpg

:back::back:

baernbaernbaernbaernbaern

Лелл се израдува ко дете ко падна Гал :pos2:

Иначе честито победата, ве следиме :wink:

Не следите ама тешко да не стасате,влеговме во страшна форма која се надевам ќе ја задржиме и ќе газиме до крај на сезона и на финале во лигата на шампионите.

Cestito pobeda super odigrafmo

{BoBi mk} Одлична игра на дечките против Вердер, скоро сите изиграа маестрално(освен Демихелис:pos: ).
Dan go zabrae i Brajtsuber (Ozil so go strese ne samo toj pa koj stigna):tapp:

Со ваква игра и барем малку подобра реализација во нападот мислам дека Фиорентина ќе јаде 5-че ко од шала со оглед на тоа што ги гледав со Палермо бекчињата им се тапа така да Робери ќе ги работат по крила ко мали деца.
Само Рибери да си ја врати старата добра форма (има време)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom