Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува ни мене. Инаку моја грешка еве најдов стрим на Еуроспорт 2 на Полски :wink:

Играме 4-4-2 официјално, Олиќ и Гомез напред, Милер и Прањич крила, вБомел и Швајни дефназивна.

sop://broker.sopcast.com:3912/71304

Или ако сакаш од овде Еуроспорт2 стримот: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=57271&part=sports

ГОООООООООООООООООООООООООООООООООМЕЗ каков гол браво мајсторе од свртување не го ни виде голот со ефе од раб на шеснаесетник :fcb3: :vozbud:

ЕДИТ: грррррррррррррррррр леле одбранава е швајцарско сирење на чело со Демикелис. Ама рака на срце крив за голов Е Бадштубер се заборави горе и ја заеба офсајд стапицата а Михо овој пат добро изреагира...

Јбг ајмо напред!!! :fcb:

За првото полувреме.:wink:

Супер тргнавме, Гомеж одличен гол, повлекувам се што сум рекол лошо за него, само малку да трчне како Олиќ по штопериве, малце притисок да се направи.

Од кога ни го стегнаа голот, не притиснаа. Бут одбрани две феноменални шута од далечина, и имаа уше некоја шанса тие, од наша страна ништо. Не можеме топка да им земеме. Бут, Лам и Гомеж најдобри засега.

Ако немаме избор нека влезе и Робен второ полувреме. Се надевам ќе се освестиме навреме, оти овие Менхенгладбах не се за потценување...:)))

Btw: Бадштубер е крив за голот, кај се занеси горе таму.

Не ми е јасно до кога Швајни ќе има гаранција за прва постава. Каде каде посигурен ми е Тимо во дефанзивни задачи и баш мислам дека од тука најмногу акции допуштаме што добар дефанзивец уште во старт би можел да ги пресече.

Со Јуве мора постабилна да е одбраната што по мене значи и Тимо во прва зш вака не иде...

Ајде одиме второ не играме лошо во напад само мора да се притисне на педала за гас!:fcb2:

Не ми е јасно до кога Швајни ќе има гаранција за прва постава. Каде каде посигурен ми е Тимо во дефанзивни задачи и баш мислам дека од тука најмногу акции допуштаме што добар дефанзивец уште во старт би можел да ги пресече.

Со Јуве мора постабилна да е одбраната што по мене значи и Тимо во прва зш вака не иде...

Ајде одиме второ не играме лошо во напад само мора да се притисне на педала за гас!:fcb2:
Абе остај ти Тимо, знаеш ли колку глупо делуваме со Бомел и со Тимо во иста постава, тоа е многу дефанзивно. Знам дека Швајни е катастрофа, ама нема шанси да се изостави тој... Ако не игра, ќе го напушти Баерн, а тоа не го сакаме оти тој е наше дете.:wink:

Знам дека е наше дете ама има премногу кредит истрошено... не ми е јасно коа може за Германија да гине а за Баерн... :tapp:

Чудни се Баварциве годинава. После водство се повлекуваат па добавиаат често голови. Ова ми личи ко страв некако, иако морам да кажам дека Гладбах има солиден тим со млади играчи кој имаат доста добра игра. Сепак Беарн треба да ги тепа, реално.

Ај ај сеа види кој влегува во игра...:vozbud::vozbud::vozbud:

Влезе и одма неколку пробиви... ама не може сам се бе...

Ми фали синдромот на Баерн... онаа арагонатност во играта и она... „па нормално дека ќе тепаме“ во играта...

Гладбах има исто убава серија ама мора да паднат реално во Минхен!

ЕДИТ: ШИТ!!!

вБајтен отиде у курац... Брено + Михо во одбрана... за Јуве ова не е на арно...

Хооооооооооооооооооооооооооооооооооооолгер!!!!! Ракета!

Уживај не се сеќирај за нас никој не лета во облаци.

Сите знаеме дека ќе е крајно тешка утакмица посебно сега по се изгледа без вБајтен и со делумно опоравен Робен и веројатно без Рибс... Само дека од Јуве треба да се сереме од страв - и за тоа стварно нема потреба против „ваков“ Јуве :tapp:

Ајде уште 10 минути нека издржат со овој резултат :fcb:

bayern Бадштубер голиште негово...:vozbud::vozbud:

Инаку Бујтен ќе се врати за со Јувентус, лесно се санираат вакви повреди.

Ај да догледаме и ќе коментираме.:wink:

тиња ви е играва :raz:
Се засекира многу а, не се секирај лошо е за здравјето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom