Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја незнам шо чека управата:toe: нека го избрка воа коњоф ван гал немозам да го гледам:uvo: само го срами тимот!!! за кој к** му се прањич, брафхед,ван бомел поарно зе роберто да го оставеа воа ван бомел да го шитнеа, а за тимо ТАПА:toe: Тони ај се потруди малце чоекот ама немозе поише нека го продаваат таму и се надевам од договороф од ауди ке се разбудат малце да купат АСАЛНИ играчи и дека научија со штедење шо се случуе:nenene: пак ке се срамиме УЕФА:nesvest::uvo:

Ах бе Баварци , Баварци, потрошивте 70-80 милиони за засилувања и пак сте тапа. Направивте неколку грешки во трансфер периодот, а посебно продавањето на Лусио и Зе Роберто, кој растураат во Интер и Хамбургер. Ама важно не тепавте 4-1 во пријателскиот куп. :)

а околу парите од договорот со Ауди не летајте нема да бидат трошени на играчи туку на луксузен стадион како шо прочитав....инаку нови вести во тимот се тоа дека Лука Тони е на пат за Штутгарт

http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/gеrmanija/toni-na-pat-za-shtutgart.html
ke se iskoristat parite za da se doplati Alianz arenata , a ne za nov stadion ako taka mislese :)

ја некаде прочитав дека ќе бидат наменети за нов луксузен стадион...неможам да најдам каде ама ако најдам ќе стаам линк

http://sport.com.mk/WBStorage/Files/0311-08.pdf
Ne ne... poluksuzen stadion od Alianz arena ne mozi ni da ima , taka da po koja logika da trosat pari za nov stadion... parive ke se iskoristat za doplata na alianz arenata pisese za ova vo bild mislam uste pred 2-3 dena...

може не викам не ја само пишав шо видов...а инаку Баерн Минхен ќе го тужи Минхен 1860 порати тоа што германскиот фудбалски гигант Баерн Минхен го дели стадионот Алијанц Арена со градскиот прволигаш Минхен 1860 а тимот на Минхен 1860 требаше по натпревар да плаќа по 50.000 евра, а според зборовите на луѓето од Баерн, тоа не се случува.

I jas taka znam deka imale nekoj duk za stadionot (Alianz Arena)
No ako se nadevame na cudo vo Liga na Sampioni za zal moze da ni pomogne samo fcerasniot nepriatel Bordox.
Bordo-Juve ako izleze 1 ili x.Bayern-Macabi izleze 1 togas nie ce gostuvame vo torino no osven pobeda nemame drugo resenije ako sakame LS.Jas bi sakal bordo da ni pomogne .Ako sle sluci Bordo da ne izleze porazen i bayern da tepa so macabi natprevarot vo torino juve-Bayern ce bide vistinski natprevar moze da se rece najvazniot natprevar ovaa sezona na ovje dva tima

Мислам дека баерн ќе испадне по групи....:jaj:

Вака на кратко кажано катастрофа.Мислам истата приказна ја гледаме еве втора сезона.Ова лето беше второ лето кога се надевавме дека нема да се повторат грешките од минатото лето.И така и почна,со тоа што дојде Ван Гаал.Искрено многу сериозен и успешен тренер,кој добро почна со Баерн.Но се случија крупни грешки од кои сега ги осеќаме последиците.

Прва работа е што не се реши проблемот со десен бек.Напротив се донесоа два леви бека.Просечни играчи.Значи првата и основна грешка не беше исправена,заради тоа имавме цела сезона проблеми со Клинсман кога беше,и пак не се среди тоа.
Ван Гаал според мене направи голема грешка и со напаѓачите.Си играше топло-ладно како му е ќејф.Прво го играше Гомез,кој постигна 9 гола во првите 15 натпревари за Баерн.Па го извади него па го играше Олиќ.Во меѓувреме си играше заебанции со Тони,те повреден,те ќе игра у трета лига,за да на крај добиеме една калакурница тотална,да неможеме од 4 напаѓачи гол да даеме!
И на крајот одбраната!!Тоа е криминал.Освен Ван Бајтен и Лам,па можда и Демикелис другото е купус класичен.Тука многу се згреши.Особено со продажбата на Лусио и Зе Роберто.

На крајот пак се враќаме на истото,пак чекаме да се смени тренерот,да дојде преоден рок,и се така од ново.Више преку ку*.
Не ли победиме у сабота со Шалке,нека се пакува холанѓанецов и нека лета.Знам дека треба време за секој нов тренер и играчи,ама што е многу многу е!!!Нека си најдат сигурно решение за тренер,и во зимскиот преоден да се корегира тоа што треба,па да ја спасиме сезоната,пошто вака го ебавме ежот по други пут!

Втор пат во 3 сезони УЕФА Куп :nesum:

И ако првиот пат кога завршивме во купот на лузерите имавме стварно тапа екипа овој пат ништо не ми е јасно. Факт е дека има место за подобрување - голман, десен, бек, плејмејкер, може и еден централен бек - ама сума сумарум оваа екипа што сега ја имаме мора да може да влезе во 1/4 финале на ЛШ без проблеми и да владее дома и тоа комотно!

Кој курац играат 70% посед на топка, 70% пасови кога се оди релација вБомел->Тимо->вБајтен->Бут... Се на се дали еден пас дојде добар напред. Играва е за греота!

Џабе им е сега се сезонава веќе отиде упм сега што и да биде штом нема ЛШ исти курац ми е :kesa:

Zas ot nieden ne slusnav da se nadeva na 'cudo' ako ne izgubi bordo od juve togas se moze da se sluci ne e nevozmozno da se pobedi juve doma sigurno vo toj natprevar ce igra Roben Ribery...................
ushte ednsh ce recem samo bordo da ne izgubi ot juve

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom