Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Van gal ovja 2 natprebara neznae soprae na mestoto na Timoscuk moze da igra altintop moze Baumjohan .Roben ne go zel ic barem rezerva da bese no jbg.
Bas sakam da vidim sega so Bordox so ce naprae

Баерн само се бламира..жално е ова веќе.Клуб со 4 титули европски шампион не смее да се доведе во ситуација да се радува на евентуален кикс на конкурентите+да ја оплескува доста често.Како капак на се,доведен е во прашање и опстанокот во ЛШ...

Зошто секогаш ја имаат истата мизерна игра што се сведува само на нафрлени топки без никакви акции?
Зошто не внесат малку живот во играат, да можеме да уживаме кога ги гледаме?
Зошто фрливме 30 милиони на Гомез кој е играч од класата на Карими и Хашемијан кои ги имавме на времето?
Зошто го дадоа Лусио за џабе?
Зошто Баерн е срање од тим?

Van gal ovja 2 natprebara neznae soprae na mestoto na Timoscuk moze da igra altintop moze Baumjohan .Roben ne go zel ic barem rezerva da bese no jbg.
Bas sakam da vidim sega so Bordox so ce naprae
Тимосчук беше супер, колку топки само исече, изигра на ниво според мене.

Генот на Кан, Елбер, Ефе, Матеус, Брацо и компанија е мртов :nesum:

Веќе 3-4 сезони ми фали онаа доминантна, по малку и арогантна игра на Баерн... она „ние сме ние па сеа мислете му ја ако играте против нас“. Она од што другите буквално се плашеа кога играа против Баерн.

Екипава сега има квалитет да би освоила БуЛи и без Робери а со нив и за 1/2 финале во ЛШ ама нема „кичма“... нема столб во играва. Нема кој да им се издере во кабина на полувреме кога играле тапа прво. Нема авторитет прав во екипава.

И не е фер како вГаал постапува со засилувањата под изговор дека „не биле донесени по негова желба“. Кога се превзема екипа се работи со тие играчи. Ете ги Брафхајд и Прањич беа негови желби :kesa:

tapa ,nishto nema da bide .
samo ne zalazuvaa deka neshto ke bide od timov. 4-5 godini nema nishto zivim u nadez deka neshto ke se desi ama tapa e timot.
shto mislat celnicite na bayern neznam.
p.s. kade e igrata na bayern od pred nekolku godini {7-8}kade go tepavme real doma i u gosti so zavidna gol razlika.
katastrofa-kataklizma
:tapp:
p.s.s. zarem da go pobedish doma timot na borusija mehengladbah so 1-0 e rezultat, more majkata da im ja e..m za nishto ne gi biva.Sakam rezultati vo evro kupovi ne doma,sega i doma nemoze nishto.
nemoj nekoj da mi rece sega kakov navivac si. I vo pobedi i vo porazi....... Ma celo vreme e veke porazi nema nishto.
Neshto treba da se menuva neshto
Sakam pobedi ALOOOOOOO

Ja ne gi razbiram sakaa da praa tim a bes plejmejker koj ce ja uberzi igrata vo sretina vam bomel ,timoscuk se tresa koga ga zemaa topkata.
Ni treba igrac kako Mutinho ne da davamo za timoscuk 15 milioni koga mozemo da zememo so tie pari mn po jak igrac

Машала - Хенес во интервју за Скај изјавил дека се пред потпишување на договор со Ауди вреден околу 200 милиони еврони! За овие пари се шпекулира дека Ауди ќе добие околу 9% удел во акциите на Баерн (за 90 милиони) + долгорочен договор за спонзорирање (на 10 години според Билд).

За споредба во 2001 Адидас (во моментов единствениот стратешки партнер на Баерн - поседуваат 10% акции) купи 10% удел во акциите на Баерн за 77 милиони.

Згора на ова многу веројатно е и продолжување на договорот со Deutsche Telekom како главен спонзор и тоа за посочна сума од онаа од 20 милиони годишно која важеше до сега.

Е сега уште да им текне да инвестрираат нешто таму кај што стварно треба...

П.С: Ај у пм да идат овие од Канал5 нека кажат више дали ќе не даваат во вторник против Бордо или не

не му ја мислам ја дали канал 5 ќе не дава или не
помина први нова сметка за нет...така да и да не не даваат ќе ја гледам на нет некаде

Дечки ајде да се собереме заедно да гледаме Баерн М. - Бордо!!!
http://www.bayernmkd.co.cc/novosti/fan-sobir-baern-m-bordo оставете коментар за да потврдите дека доаѓате!!!!

Да покажеме колку не има!:helou:

Se nadevam deka ce pobedime ako izgubime bodovi vo ovoj natprevar tesko nas.
Audi platil na Bayern okollu 200iladi evra :vozbud: se nadevam deka ce napraa nekoj mega transfer

Вечер тепа Баерн 100%. Се надевам дека 6 бода до крај и подобар дуел со Бордо ќе бидат доволни.

Se nadevam deka ce pobedime ako izgubime bodovi vo ovoj natprevar tesko nas.
Audi platil na Bayern okollu 200iladi evra :vozbud: se nadevam deka ce napraa nekoj mega transfer

Со 200.000 мега трансфер?
На една тема на форумов (кој е најплатен фудбалер во Македонија) имаше пост дека некој си од Шкендија земал 100.000 евра. Нека дојде Хенес да го гледа, може и ќе испадне нешто од „парите на Ауди“ :helou:

значи денеска настапуваме со неполн состав поради повредените Франк Рибери и Ивица Олич и суспендираните Даниел Ван Бујтен и Томас Милер.Најавено е дека Демикелис се враќа во првиот тим заедно со Робен а за позицијата на одсутниот Милер во конкуренција влегуваат Прањич и Швајнштајгер.Како и да е ќе имаме комбиниран состав кој мора како прво да влезе во натпреварот со голем респект спрема противникот да не го подцени и да падне на газ,сигурна игра во одбраната и задржување шо повеќе на нивна половина..значи Баерн да биде тој шо ќе ја диктира играта и нема да му дозволи на противникот слобода во играта и нормално реализација на шансите.Ќе биде добар натпревар за око па нека победи подобриот(Баерн Минхен)

Вечер тепа Баерн 100%. Се надевам дека 6 бода до крај и подобар дуел со Бордо ќе бидат доволни.

Со 200.000 мега трансфер?
На една тема на форумов (кој е најплатен фудбалер во Македонија) имаше пост дека некој си од Шкендија земал 100.000 евра. Нека дојде Хенес да го гледа, може и ќе испадне нешто од „парите на Ауди“ :helou:
а за колку години ги зима тие 100 000 евра...договорот со Ауди е 200 милиони евра :helou:

http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/gеrmanija/„bavarcitе“-pobogati-i-od-sh-Аеicitе.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom