Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито.
Ова беше еден од најдобрите утакмици што сум ги гледал. Ова беше вистинско чудо:vozbud:

Да ви кажам право во таа еуфорија,не било баш лесно да си до него,пошто Кан ко Кан свашта знае да напраи,такада не е чудно ова.Многу ми беше мило за него,зошто после толкава кариера жално ќе беше да ги заврши настапите во Европа во 4-финале.Сепак за голман од негов ранг,достојно е само финале!!!

Сега на ред се Зенит. Не се за подценување ама мислам дека ќе ги пројдеме со сигурна победа на Алијанз Арена, а за на гости рутински со игра на резултат.

Зенит се нешто слично како Гетафе. Се надевам дека ја научија лекцијата момците, и ќе се пласираат во финалето без некој поголем напор ...

Иако влеговме во полуфинале,разочаран сум од играта на Баерн.Да се примат 3 гола од тим од рангот на Гетафе и тоа со играч помалку,за мене е катастрофа.Исто така не знам зошто толку многу се форсираа нафлувања како да е последна минута.
Како и да е влеговме во полуфинале и се поблиску сме до финалето.

После вчерашната утакмица сме спремни на се!!!Мора па за едно 50% пододобро против Зенит,и мора добро да се обмисли тактиката,за да немаме непријатности ко со Гетафе!!!

Јас верувам во Баерн и знам дека може да го освои УЕФА купот,но мора да се пази на Зенит.Зенит не е Гетафе и многу ќе ми беше помило да игравме со Леверкузен отколку со Зенит.

neli zenit pred leverkuzen gi eliminiraa i atletico? ako ova ne e dovolno golemo predupreduvanje ne znam sto e.

i da odime cekor po cekor. sledi dortmund doma vo nedela(i ne ocekuvam nesto posebno od natprevarov, izmoreni sme, ribery e povreden... bereseno ili minimalna pobeda), pa ajntraht vo frakfurt vo sreda pa finale na kupot pak protiv dortmund naredna nedela pa duri posle toa zenit.

najbitno narednava nedela e site da ostanat zdravi, da se osvoi kupot i da se odrzi prednosta na tabela.

Треба да се одморат фудбалерите и по цена на пораз.Ако го гледавте вчера натпреварот,сигурно забележивте дека Тони беше како исцеден лимон.Треба Хицфилд да им даде шанса на помладите.

neli zenit pred leverkuzen gi eliminiraa i atletico? ako ova ne e dovolno golemo predupreduvanje ne znam sto e.

i da odime cekor po cekor. sledi dortmund doma vo nedela(i ne ocekuvam nesto posebno od natprevarov, izmoreni sme, ribery e povreden... bereseno ili minimalna pobeda), pa ajntraht vo frakfurt vo sreda pa finale na kupot pak protiv dortmund naredna nedela pa duri posle toa zenit.

najbitno narednava nedela e site da ostanat zdravi, da se osvoi kupot i da se odrzi prednosta na tabela.

Леверкусен и Вилареал :smir:

Рибери и Јансен,пријавиле повреди,има доста изморени.Да сум јас Хитцвелд ќе излезам со Подолски и Клосе,Крос полушпиц,лево Швајнштајгер,десно Соса,Зе Роберто,и би го стаил и Брено на место на Демикелис.Рибери и Тони би ги одморил најмалце во Недела ако не и во Среда.Можеме реално да победиме во Недела,и со тоа и веќе со 100% сигурност да станеме шампиони.Во среда со Ајнтрахт ќе биде тешко,повторно ќе мора да се одмараат играчите пред финалето во Сабота со Дортмунд.Но имаме тим,и капацитети да издражиме и да успееме!!!

Ќе биде тееешко со Дортмунд!!! Изморени се дечките.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom