Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со какво нетрпение го чекам стартот на новата полусезона.Леле што ќе им направиме на останатите тимови

Иначе на мое огромно задоволство ја испишуваме јубилејната 100 страна од фан-клубов,кој го отворив на 27-01-07, 22:10 точно пред една година!И ова е доказ дека Баерн има голем број на фанови и во Македонија!И оваа година нека биде богата со титули и се надевам ќе ја освоиме тројната круна!

Баерн-Вупертал 1:0(14 минута)-Мирослав Клосе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit:

Баерн-Вупертал 1:1 26 мин.
Баерн-Вупертал 2:1 27 мин-Клосе!!!!!!!!!!!
Баерн-Вупертал 2:2 29 мин

БАЕРН-Вупертал 5:2-конечен резултат!!!!!!!!!!!!!

Со оваа победа Баерн се пласираше во четврт финалето на таканаречениот ДФБ Бокал(германски куп) и сигурно чекориме кон таа титула!Ај само вака да се продолжи,тројна круна не ни бега!!!!!:zlo: :zlo: :zlo:

Подолски го повредил грбот.Изгледа не е сериозно и Подолски би требало да паузира околу две недели

Имам еден предлог до сите фанови на Баерн:
Да си размениме МСН и за време на натпреварите и по натпреварите да се собираме во група и да разменуваме мислење...
Ако ме поддржувате add-нете ме naum_outer@hotmail.com

Ке биде забавно...оставете ги и вашите адреси
:bayern::bayern::bayern:

Имам еден предлог до сите фанови на Баерн:
Да си размениме МСН и за време на натпреварите и по натпреварите да се собираме во група и да разменуваме мислење...
Ако ме поддржувате add-нете ме naum_outer@hotmail.com

Ке биде забавно...оставете ги и вашите адреси
:bayern::bayern::bayern:

Нече мочи ове ночи. Имате мсн во профил, нема потреба мсн чат да ја правите темава. Ај поздрав4е.

Нече мочи ове ночи. Имате мсн во профил, нема потреба мсн чат да ја правите темава. Ај поздрав4е.
Јас мислев само тие што сакаат да ги дадат своите МСН адреси, за да можеме да се договориме кога ке се собереме

Дечки вечерва Баерн игра во 20.30, а вие кој што сакате седнете на МСН во 20.10 и add-нетеме мене па јас ке направам група со сите фанови, за да коментираме за натпреварот:bayern::bayern:

По 70-тина минути игра Баерн води против Ханза со 2:1. Головите, дело на Рибери во 11-та, Тони во 43-та за Баерн и Керн намали во 52-ра мин. на 2:1!
Епа да се надеваме дека ќе влезе Баерн во голема форма.

Иако минимална победа ,сепак доволна победа.Ај да видиме дали Вердер ке киксне во недела

Ако случајно Вердер киксне утре,а Баерн го победи во Недела,на Алианц Арена(тоа ке биде утакмица на сезоната),тогаш многу работи ке бидат јасни.Но ништо не се знае.Сепак мислам и вака и така ќе бидеме шампиони!

Победивме. Џабе им е на Вердер, што сакаат нека прават :toe:

И дали тоа Вердер изгуби денес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Само ни ја олеснуваат работата!!!!!
И повторно сме на ШАМПИОНСКИ патеки!!!!!!!
само напред!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom