Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Me razocaravte.
Mi pagja salam livce zaradi Baern.

p.s Nejku da prejudiciram...ama ovaa epten lici na onie namestenite utakmici.

1-1 ...

Требаше победа, али јебига на Баерн му одговара нерешено :)

Сепак продолжува борбата за титулата.Не се оствари она што го посакуваваа сите фанови на Баерн!

Се поизвесно е заминувањето на Бастијан Швајнштајгер.Неговата лоша игра оваа сезона не ја крие ни управниот одбор.Како најзаинтересирани се Севиља.И Лука Тони не доби честитки за неговата игра во неделата.

Наспроти шпекулациите за негово можно заминување, Баерн му понуди нов договор на Bastian Schweinsteiger. Не му оди најдобро на овој млад германец во последно време и беше шпекулирано негово можно заминување од Allianz Arena.
Но Rummenigge сака Schweinsteiger да остане во Баерн и после 2009.
“Ние сакаме тој да остане и ке му понудиме нов договор,” изјави тој за Tz.
“Ние имаме целосна доверба во Bastian.”
Иако Rummenige изјави дека не е најзадоволен од неговата форма, сепак не го отпишувал пред време.
Тој рече: “Имаме трпение и ке му дадеме поддршка. Не смееме да заборавиме дека тој е наша школа. Тој е Баварец и ке му помогнеме да успее.
“Очигледно е дека може многу повеќе од тоа што покажа со Вердер, Bastian е млад талент на кој му треба поддршка.
“А во Баерн тоа ке го добие.”

http://bayernmkd.wordpress.com/

Напаѓачот на Баерн, Luca Toni вели дека е спремен да постигнува голови на мечот во Абердин, и дека Баерн може да победи.Toni рече: “Ние сме најголем фаворит да го освоиме Купот на УЕФА, иако дојдоа и некои други добри тимови.“Нема причина да се плашиме од некого, но во нокаут фазата остануваат само најдобрите тимови.
“Јас дојдов во Баерн, затоа што знам дека овој тим е спремен да освои се. Нема да биде долго пред да дојде крајот на мојата кариера, а јас сакам да освојам Лига на Шампиони.
“Но за почеток треба да ја вложам мојата сила за да го освоиме Купот на УЕФА. После тоа ке видиме што ке правиме со Лигата на Шампионите.
“Зошто сум толку самоуверенt? Баерн вложи навистина многу пари во тимот и мислам дека ке успее.
“Зошто да не поставуваме високи цели? И кој вели дека не можеме да ги оствариме тие цели?
“Посакував да играме во Лигата на Шампионите оваа година. Срамота е што Баерн не успеа, но тоа е само една година

http://bayernmkd.wordpress.com/

абе и Абердин има да пие 6 гола ко Арис-Осеќам!

Утре треба да изгазиме Абердин!!Сепак треба да го почитуваме противникот,бидејќи оваа година изгубивме доста бодови заради непочит кон противникот

aberdeen.jpg
v
bayern.jpg

Куп на УЕФА 2007/08, 1/16 Финале, прв натпревар
Aberdeen FC v FC Bayern Mьnchen
Стадион: Pittodrie, Aberdeen
Почеток: Четврток, 14 Февруари 2008, 19.00h

Можни стартни состави:
Aberdeen: Langfield - Maybury, Diamond, Bus, Considine - Nicholson, Walker, Severin, Aluko, Mackie - Miller​
Bayern: Rensing (Dreher) - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Altintop, Ze Roberto, Ottl, Kroos (Schweinsteiger) - Klose, Toni​
Нема да настапат: Ribјry (повреда), Kahn (грип), Van Bommel (повреда), Sagnol (повреда), Van Buyten (не спремен)​
Судија: Eduardo Iturralde Gonzбlez (ESP)

Извор: http://bayernmkd.wordpress.com
:bayern:

Нема да играме во цел состав,но и кај Абердин нема да играат 5 стандардни првотимци,така да израмнети сме

Абе со оглед на тоа дека немавме важни играчи, сепак резултатот е добар и е во наша корист. Лошо е што дозволивме два гола да примиме, ама добро го немаше Кан и го немаше Ван Бујтен. Ќе ги згазиме на Алианц :wink:

Абе со оглед на тоа дека немавме важни играчи, сепак резултатот е добар и е во наша корист. Лошо е што дозволивме два гола да примиме, ама добро го немаше Кан и го немаше Ван Бујтен. Ќе ги згазиме на Алианц :wink:
Влатко, и јас сум фан на Баерн, но кога нешто не чини си признавам, како на пример сега. Баерн игра слабо!
Можеме да се вадиме демек, не играл овај не играл онај. Ама јасно е дека нешто не е во ред со тимот. Исрено се молам да не биде Ренсинг прв голман догодина, зашо нема појма.

А ако сакате целосно мое мислење за тимот прочитајте ја мојата колумна > http://bayernmkd.wordpress.com/2008/02/15/Колумна-Баерн-не-игра-со-својот-капаци/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom