Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Истотака секоја чест и за Ренсинг.Се гледа дека ќе биде фантастична замена за Оли Кан.Абе денес и гол ни поништија и пак победивме.Едноставно бевме подобар противник!

pak e derbi :wink: prviot na gosti kaj vtoriot.

ne mi se veruva dekakje ima mnogu golovi. ne deka leverkusen igra nesto do tolu zatvoreno ama imaat mnogu stabilna odbrana. isto kako nas samo 3 primeni gola. nema da e lesno na gosti.

jas mislam 0-1 ili 1-2

vi rekov :wink:

samo klose da ne e povreden kje mu ebem se po spisok na kisling

0-1 0-1 minimalno ama 3boda ni donese i resning trebit da go zamenit na kan veke vreme

Браво за Ренсинг како и да е многу јако изигра ...

Сезонава треба повеќе шанса да добива Ренсинг.
Од в година прв голман ќе биди

Прекрасно прекрасно прекрасно! Аплаузи за Баерн, игра прекрасно...нема друго што да се каже. И + чист гол му поништија на Клосе...мислам не му признаа, топката беше пола метро позади гол линијата!

golot od avion se gledase :tapp: :tapp: :tapp: ali aj pobeda si e pobeda

rennsing si branese zverski kako i sekogas do sega. kahn sigurno se penzionira dogodina a rennsing e definitivno nov broj 1.

germancite stalno imale svetska klasa golmani a rennsing samo kje prodolzi tradicija(a mora da priznaam i na leverkusen-adler i na shalke- neuer se epten solidni i mladi)

golot od avion se gledase :tapp: :tapp: :tapp: ali aj pobeda si e pobeda

rennsing si branese zverski kako i sekogas do sega. kahn sigurno se penzionira dogodina a rennsing e definitivno nov broj 1.

germancite stalno imale svetska klasa golmani a rennsing samo kje prodolzi tradicija(a mora da priznaam i na leverkusen-adler i na shalke- neuer se epten solidni i mladi)

Но не доволно да се справат со баварската машинерија :vozbud:

А ЕВЕ КАКО ПРОСЛАВИЈА БАВАРЦИТЕ ПО ПОБЕДАТА ВО ЛЕВЕРКУЗЕН:

ОКТОБЕР ФЕСТ ВО МИНХЕН:
Klose-Ribery-Toni2_Basis.jpg

Makaay-Klose-Ribery-Toni_Basis.jpg

Oliver-Kahn-Verena-Kerth3_Basis.jpg

Jan-Schlaudraff_Basis.jpg

lahm-freundin_Basis.jpg

poldi-altintop_Basis.jpg

Rummenigge-frau_Basis.jpg

Jose-Sosa_Basis.jpg

Hitzfeld-Beate-Ottmar_Basis.jpg

Luca-Toni-Marta-Cecchetto2_Basis.jpg

Wahiba-Ribery_Basis.jpg

klosefreundin_Basis.jpg

АНКЕТА:

Чија женска е најубава?Ги очекувам вашите гласови
Ја гласам за женската на Кан

Значи еден глас за нејзе

Ајде колку пива ќе се испијат уште толку титули да земеме :vozbud::vozbud::vozbud:

btw ... и јас гласам за женската на Кан :helou:

Ајде колку пива ќе се испијат уште толку титули да земеме :vozbud::vozbud::vozbud:

btw ... и јас гласам за женската на Кан :helou:

Сега за сега два гласа за женската на Кан.
Резултатите ќе ги објавам следната недела а дотогоаш гласајте!

Иначе другови после 8 биндеслигашки натпревари немаме НИЕДЕН пораз,освоени 20/24 можни бодови,со постигнати 21 а примен само 3 гола.Епа подобро од ова и неможеше да биде!

hmmmmm....... moze po pola glas? pola za na schlaudraff pola za na lahm :wink:

ako moram da biram na lahm!

inaku bas mi e milo si roy uste se druzi so timot. prvite dve sezoni bese aposluten zver. toa sto igraa botovi okolu nego e druga rabota...

hmmmmm....... moze po pola glas? pola za na schlaudraff pola za na lahm :wink:

ako moram da biram na lahm!

inaku bas mi e milo si roy uste se druzi so timot. prvite dve sezoni bese aposluten zver. toa sto igraa botovi okolu nego e druga rabota...

Значи еден глаз за женската на Лам,а засега води цурата на Кан со два гласа.Продолжете со гласање во текот на оваа недела.Иначе дека Рој Макај е топ напаѓач нема збор,и екстра што се дружи со нив,тоа кажува дека во Баерн не се работи само за бизнис и професинално туку дека играчите се пред се пријтели

Иначе денеска на насловна страна на Вест се токму Тони,Клосе и Рибери со таа првата слика горе

ВАЖНО:
Сите што ќе го посетите фан-форумов направите и нешто добро за клубот па гласајте да го избереме Мирослав Клосе за фудбалер на месецот во Германија.За месец Август тоа беше Франк Рибери,а сега Клосе е номиниран во конкуренција со Диего и Џонс,па да му помогнеме да ја освои титулата Фудбалер на Месецот.Тоа може да го направите на овој сајт:

http://www.fussballer-des-monats.de/content/fdm/fdm.asp?tab=1&ref=

Ќе ви побара и адреса,па на гугл побарајте некоја адреса во Германија,на пример во Келн и напишете ја,пошто македонски не прифаќа

ебати КАН, беше ѕвер за одбрани ама бил и ѕвер за женски 3 гласа за КАН и мислам оти може да бране слободно догодина у лигата на шампиони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom