Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];4170638 напиша:
Заради Гадафи, планирал да вложи милијарда евра во Јувентус и да ги направи непобедливи.

Замисли не сум знаел. Изгледа Бекембауер има наредено

Боби[Мкд];4170164 напиша:
Ај тркни негде до италијанскиве фан клубој. :)
Што ќе ни е, и така не поминавте у рејтинг :icon_lol:

:vozbud: Прави што ќе правиш само НЕМОЈ кај нас да доаѓаш. АМАН!!! :pos2::pos2:
Уште она ви фали :pos:

hahahahahaaaha c cc c c idi do Inter , sea da izgubat od Schalke !!
Види што аватарче има, не може баксуз со такво аватарче да носи :)
Боби[Мкд];4170196 напиша:
Не се срами, иди речи им.

nelson+muntz.jpg

Ние имаме 4 титули во ЛШ! :vozbud::vozbud:
Затоа ти се криеш на факс :pos:

(да ви помогнам да ја затворите темава, и ваљда на следната ќе можеме да гласаме :icon_lol: )

бај д веј Никола нека се стави на мсн да не го акнам од земја

Ау море јас сега го читам ова.:) Епа чорба.

Иначе квалификации се ближат, и стравот од повреди расти. Мислам дека нема да останиме без барем еден повреден после ова.:(

пс RIP агенту на Демикелис.:(:(:(

Демикелис го бие малер некој :cry:

--- надополнето ---

Види што аватарче има, не може баксуз со такво аватарче да носи :)
Леле, едвај чекам четврток да дојде и да го сменам конечно!!!
И да, од Демикелис ќе ставам :pipi:

Во периодот од 17 до 25 Мај ќе сме играле пријателски натпревар со хуманитарен карактер, за катастрофата во Јапонија.
japan_ima_150311.jpg

Контрао ќе биде ТОП приоритет на Баерн ова лето.

Морам да признаам почнаа да ми се свиѓаат промениве.Контрао е одличен и како крило,и феноменален како бек.Мислам дека ќе добиеме огромно долгорочно засилување на левата страна во екипата!

Неформални контакти се воспоставени веќе,па да се надеваме на најдобро.

Ќе се донесе и централен дефанзивец,Мануел Ноер наравно нели, и замена за Ван Бомел која најверојатно ќе биде Артуро Видал.

Сепак НАЈПРИОРИТЕТНО е да се пласираме на втората или третата позиција до крај на сезона!

http://www.goal.com/en/news/596/exc...ayern-munich-label-benficas-fabio-coentrao-as

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.abola.pt%2Fnnh%2Fver.aspx%3Fid%3D253928&sl=pt&tl=en&hl=&ie=UTF-8

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/coentro-bessert-bayern-nach-meta-1172917.html

Нојер, Коентрао, Видал и Хајтинга.

Препрепрезадоволен. : )

Видал е само плус така да ја би бил задоволен со еден јак централен бек, Ноер ,Коентрао како и едно добро крило кој би бил добра замена за Робен или Рибери нешто како Џервињо а може и Trasch како бек ап за Лам така да

Ноер 15-20мил
Коентрао 25 мил
Џервињо 12мил
Trasch 5 мил
Централен бек 15-20 мил

така да за 80 мил отприлика

Видал е само плус така да ја би бил задоволен со еден јак централен бек, Ноер ,Коентрао како и едно добро крило кој би бил добра замена за Робен или Рибери нешто како Џервињо а може и Trasch како бек ап за Лам така да

Ноер 15-20мил
Коентрао 25 мил
Џервињо 12мил
Trasch 5 мил
Централен бек 15-20 мил

така да за 80 мил отприлика

Со овие би имале феноменоменална екипа!!!!!

Жервињо исто е екстра класа играч!

Мене ми е доста битно кој ќе биде засилување во централната дефанзива.Потребен ни е столб кој покрај Брено претпоставувам ќе биде вистински командант во одбраната!

Сепак во моментов најважно е обезбедување на пласман во ЛШ!!!

Брено и Клосе, двајца кои нема никаква теорија да останат во клубот по крајот на сезонава.

Боби[Мкд];4173613 напиша:
Брено и Клосе, двајца кои нема никаква теорија да останат во клубот по крајот на сезонава.

Клосе има поише шанси да остане ради Хајнкес.Иако е стар мислам дека не е лошо да остане.Нека не се занаса дека на друго место ќе игра стандардно.

и гомез ваков наков, факт е ... треба уште еден напаѓач што ќе биде помлад и добар фала богу, за да му прави конкуренција

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom