Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А фактот дека цел живот навива за Шалке, се води како нивен регистриран фан, да не зборувам за поврзаноста со нивните фанови што ја има. Не сакам фан на Шалке да ми брани во Баерн.

Тоа се веќе други муабети.Ама толку е талентиран,има таков стил,не знам што друго да кажам,Ноер е создаден на планетава за да биде голман.Тоа му доаѓа како Кан Бр.2(Да се разбереме ќе си остане Бр.2 :))

Тоа се веќе други муабети.Ама толку е талентиран,има таков стил,не знам што друго да кажам,Ноер е создаден на планетава за да биде голман.Тоа му доаѓа како Кан Бр.2(Да се разбереме ќе си остане Бр.2 :))

Не ги порекнувам неговите голмански квалитети и никогаш не сум пишал лошо за тоа. На неколку страни поназад го ставив и во топ 3 голмани на денешницата.
Ај вака уште нешто, сите што сакате да се земе Ноер кај нас да ве прашам. Знаејќи ја нашава управа и нејзиното раководење на клубот, што мислите од кога би го платила 2-30 милиони, мислите дека ќе одвојат пари за засилување на одбраната?? НЕ. А тука најочајно ни е потребен ремонт. Не ни е воопшто проблем голманската позиција. Со добра (читај ДОБРА) одбрана, Крафт уште повеќе ќе се развива во повеќе од солиден голман за Баерн. Со оваа одбрана и св. Кан ќе прима голчиња од секого. Тоа е.

Не ги порекнувам неговите голмански квалитети и никогаш не сум пишал лошо за тоа. На неколку страни поназад го ставив и во топ 3 голмани на денешницата.
Ај вака уште нешто, сите што сакате да се земе Ноер кај нас да ве прашам. Знаејќи ја нашава управа и нејзиното раководење на клубот, што мислите од кога би го платила 2-30 милиони, мислите дека ќе одвојат пари за засилување на одбраната?? НЕ. А тука најочајно ни е потребен ремонт. Не ни е воопшто проблем голманската позиција. Со добра (читај ДОБРА) одбрана, Крафт уште повеќе ќе се развива во повеќе од солиден голман за Баерн. Со оваа одбрана и св. Кан ќе прима голчиња од секого. Тоа е.

Се разбираме бе па ти :) Само чисто онака си пишувам колку го ценам Ноер како голман.Абе самиот стил ме фасцинира да си е*е столетието што пораснал во Гелзенкирхен :pos:

Ноер како и да е ке дојде во Баерн.Летоска Баерн ке потроши поголема сума за трансфери рече и Хенес и башка 2012 финалето е во Минхен
Ноер -20 мил
Хумелс/Сако -15 мил
Коентрао 25 мил
Хазард 20
Иличевич 4
и може уште некој за да пополни тим значи за 70/80 милиона

Тешко за Хумелс, ќе го продолжи договорот до 2015 и секако дека 15м се многу малку за најдобриот Германски бек. :smir:

А фактот дека цел живот навива за Шалке, се води како нивен регистриран фан, да не зборувам за поврзаноста со нивните фанови што ја има. Не сакам фан на Шалке да ми брани во Баерн.
Шо разбираш ти бе? : )

Ја сум сигурен дека Нојер длабоко во себе го сака Баерн.:back:

--- надополнето ---

Тешко за Хумелс, ќе го продолжи договорот до 2015 и секако дека 15м се многу малку за најдобриот Германски бек. :smir:

Можит има потенцијал, но не е најдобар, уште нема играно ЛШ, па да видим таму како ќе се снајдува со најдобрите светски играчи.

Плус Бадштубер е прва постава во репрезентација, Хумелс не е.

Така да. :pos:

Бадштубер не е ни поќе во првата постава на Баерн :smir:

Мислам моментално дека е најдобар пошто другите како Мертесакер, Бадштубер, Верстерман, Фридриџ итн. се во лоша форма. Се прашувам зошто Баерн не е заинтересиран за Мертесакер. Би коштај негде 10-12м и е релативно млад и искусен. Секако дека Вердер ќе му треба пари и мислам дека би го дале.

Јас искрено се надевам дека Бадштубер наскоро ќе го снема и од Баерн и од репрезентација.
Иначе јас не сакам да дојде Ноер во Баерн. Премногу одвратен ми е. Единствена причина поради која колку-толку би сакала да дојде кај нас, е за инает на манчестерковци. Гледам тие се прилично загреани за него.

Бадштубер не е ни поќе во првата постава на Баерн :smir:

Мислам моментално дека е најдобар пошто другите како Мертесакер, Бадштубер, Верстерман, Фридриџ итн. се во лоша форма. Се прашувам зошто Баерн не е заинтересиран за Мертесакер. Би коштај негде 10-12м и е релативно млад и искусен. Секако дека Вердер ќе му треба пари и мислам дека би го дале.

Точно. Во наредниот трансфер период би било добро да го земеме Мертесакер. Докажано добар, супериорен во воздушните дуели пред нашиот гол нешто што нас многу ни треба. Вердер се во очај и би го продале за 10 милиончиња како што кажа Игорче.

Ноер како и да е ке дојде во Баерн.Летоска Баерн ке потроши поголема сума за трансфери рече и Хенес и башка 2012 финалето е во Минхен
Ноер -20 мил
Хумелс/Сако -15 мил
Коентрао 25 мил
Хазард 20
Иличевич 4
и може уште некој за да пополни тим значи за 70/80 милиона

За Сако слушнав дека не сака да го продолжи договорот па можен е и овој трансфер. Контрао сега не ми е нешто посебно па мислам дека не би требало да дојде во Баерн, додека Хазард е сосема друга приказна. Исто и Иличевиќ од Палермо е доста добар, но јас би сакал да го земеме Харник од Штутгарт. Штутгарт се доста лоши оваа сезона па би можеле да им го дрпнеме Харник.
И за лев бек да дојде Шмелцер. Нојер е можеби најдобриот во моментов, но ако ја засилиме одбраната нема да ни треба Нојер како што кажа Никола.

Незнам како до сега ЛВГ не се заинтересирал за Сако досега. Играчот баш ги исполнува сите негови критериуми.

Ете ако сакате би можело и Пандев да го вкључите во летниот трансфер,т.е Пандев + 20 мил за Швајни а ? :helou:

Играчот од Палермо што го спомнавте неколку пати е Иличиќ, не Иличевиќ.

Точно. Во наредниот трансфер период би било добро да го земеме Мертесакер. Докажано добар, супериорен во воздушните дуели пред нашиот гол нешто што нас многу ни треба. Вердер се во очај и би го продале за 10 милиончиња како што кажа Игорче.

За Сако слушнав дека не сака да го продолжи договорот па можен е и овој трансфер. Контрао сега не ми е нешто посебно па мислам дека не би требало да дојде во Баерн, додека Хазард е сосема друга приказна. Исто и Иличевиќ од Палермо е доста добар, но јас би сакал да го земеме Харник од Штутгарт. Штутгарт се доста лоши оваа сезона па би можеле да им го дрпнеме Харник.
И за лев бек да дојде Шмелцер. Нојер е можеби најдобриот во моментов, но ако ја засилиме одбраната нема да ни треба Нојер како што кажа Никола.

Незнам како до сега ЛВГ не се заинтересирал за Сако досега. Играчот баш ги исполнува сите негови критериуми.

Поред мене со Нојер работата е веќе завршена, 20м ќе го платат од прилика. Иначе нема потреба Румениге и Хенес да го бранат толку многу после настаните во купот. Мислам исто така дека планираат со Брено и Бадштубер во одбраната и ќе земат еден солиден но не супериорен бек за околу 10м Евра, можеби Мертесакер? Лев бек исто ќе им треба е овде гледам најголем проблем пошто нема доволно добри и затоа се релативно скапи. Шмелцер изпаѓа, Баерн беше заинтересиран но зимава го продолжи договорот до 2014. Иначе сигурен сум дека Иличевиќ од Кајзерслаутерн ќе дојт за 5м Евра, Баерн веќе зимава го бараше за замена на Робен или Рибери ако се пак повредени. Исто така е потребен еден напаѓач, поред мене најдобро би било млад талент да се земе, пошто Клосе си ојт и останиваат уште Гомез и Олиќ. За Олиќ треба да се видит како ќе се вратит. Секако многу трансфери ќе има летово во Баерн.

Ако уште некој само го спомнит Мертесакер јадит црвенко.

Трансфери секако ќе има летото. Лев бек, голман, централен бек, и Брено прва постава.

Брено и Хумелс би биле идеални заедно. Лев бек појма си немам кој, нема некој добри слободни бекови.

Бек ап напаѓач, бек ап универзалец, бек ап за Лам.

Клосе, Бујтен, Отл, Алтинтоп си одат.

Инаку незнам дали сте известени ама Швајни не игра со Хановер поради жолти картони.

Така да.

Прањиќ-Отл или Кроос-Прањиќ
:tapp:

Боби[Мкд];4132644 напиша:
Абе тапчо шо кур ќе ни е играч од Палермо, збориме за Иличевиќ од Кајзерслаутерн.

Тапчо, научи да читаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom