P
PoisonLady
Гостин
Абе и јас сакам Демикелис да се врати во Минхен ама ќе ми остане само пуста желба тоа :cry::cry::cry:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АМа и вие небаварците го подувте со ЛШ. Сите лани го видоа голот од офсајд на Баерн но никој и тој на Фиорентина. На Ман. Утд. јас навистина не знам кој им кажал дека утакмица се игра до 37-ма минута кога фудбал се игра додека судијата не означи крај!!! Тоа што испаднаа глупи и немоќни никој не им е крив!!! Лион беШе поминат најчисто на свет и сега што?
Ние немоќни пријателке?=))
Повеќе мислам дека проблемот беше што имавме играч помалку ,како што памтам...
До тогаш не можевте да се свртите...така да Манчестер ако не игра од почеток до крај,не знам кој игра.Не ти држи муабетот дека ние играме до 37 минута.
Поздрав од мене :smir::helou:
Да бе, цела плејада најверни навивачи на Баерн не чинат, ние овде знаеме Се што му треба или не му треба на Баерн. Абе ајде.
Koan Neuer!!!
Ок Никола, сфативме сите дека го сакаш Крафт.И што, ние не сме верни навивачи??? Или треба да живееме во Минхен за да припаѓаме во таа категорија? Абе ајде!
Боби[Мкд];4131893 напиша:Нојер е светска класа бе, каков Крафт.![]()
Би било фатално Баерн да не го купи најдобриот голман во светот ако постојт шанса. Еве и Манчестер бил заинтересиран. Сфаќам дека Крафт како Баварско дете е солиден и добар талент но и Ренсинг, Лел и Отл беа такви таленти. За Баерн мора да играат најдобрите играчи и Нојер е најдобар на својата позиција, иначе нема титули иако мора да се каже не е до Крафт. Солиден си е тој ама гледајте како Нојер решава утакмици за Шалке, втор Кан ќе биде во Баерн. Иначе за навивачите, односно групата Шикерија не можам ништо добро да кажам, акцијата против Нојер беше срамота и Хенес и Румениге јавно на Нојер му се извинуваа. И секако дека 99% од Баварците би сакале Нојер да го видат во Баерн.
Што не си го земите вие Ноер? И така старец е вашион.![]()
Еве добив линк од страната на Шикерија, со гугл транслејт е, ако знај некој германски уште подобро. Бујрум, кој го интересира зошто не го сакаат Ноер во Баерн.
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=en&u=http://www.schickeria-muenchen.org/index.php%3Fid%3D297
New = Neuer![]()
Дека бил навивач на Шалке и дека го имитирал Кан со знамето од корнерот? Стварни многу важни причини...
Да потсетам дека и Кан беше многу поврзан со Карлсрухе и дека на почеток не го сакаа во Баерн но после тоа знаеме што се деси...Кан=Баерн.