Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе и јас сакам Демикелис да се врати во Минхен ама ќе ми остане само пуста желба тоа :cry::cry::cry:

Да бе, цела плејада најверни навивачи на Баерн не чинат, ние овде знаеме Се што му треба или не му треба на Баерн. Абе ајде.

Koan Neuer!!!

АМа и вие небаварците го подувте со ЛШ. Сите лани го видоа голот од офсајд на Баерн но никој и тој на Фиорентина. На Ман. Утд. јас навистина не знам кој им кажал дека утакмица се игра до 37-ма минута кога фудбал се игра додека судијата не означи крај!!! Тоа што испаднаа глупи и немоќни никој не им е крив!!! Лион беШе поминат најчисто на свет и сега што?

Ние немоќни пријателке?=))
Повеќе мислам дека проблемот беше што имавме играч помалку ,како што памтам...
До тогаш не можевте да се свртите...така да Манчестер ако не игра од почеток до крај,не знам кој игра.Не ти држи муабетот дека ние играме до 37 минута.
Поздрав од мене :smir::helou:

Мислам дека дебатата околу смена на тренер е бескорисна во моментов,и тотално непотребна.

Смена на Ван Гал во оваа фаза би била катастрофална грешка,со многу последици по Баерн.

Ван Гал не е тренер од типот на Клинсман,кој откако ќе си отиде,наредниот ден може да се почне од ново.Сакале да признаете или не Ван Гал остави голема фудбалска трага врз овој клуб,во секој поглед,а највеќе во поглед на неговата фудбалска филозофија и нови таленти.

Мислам дека проблемот веднаш МОРА да се лоцира во трансфер политиката која не донесе до ова дереџе оваа сезона.Да тука згреши Ван Гал,меѓутоа згреши и управата со нејзиниот стиснат финансиски став,со преголемата комфорност дека ако сме вицешампиони на Европа и немора ништо да се купува.

Да го имавме сега еден Маскерано Агер или Контрао сосема ќе беше поинаква ситуацијата. Кога на Рибери не му оди(а не му оди) Ван Гал може да го стави Алтинтоп... И што од тоа???

Такашто мислам дека се она што зборевме летово сега се покажа точно,но дека тоа конечно го сфатија сите во клубот,и дека после оваа сезона нема да ни се повтори таква крупна грешка!

Ние немоќни пријателке?=))
Повеќе мислам дека проблемот беше што имавме играч помалку ,како што памтам...

До тогаш не можевте да се свртите...така да Манчестер ако не игра од почеток до крај,не знам кој игра.Не ти држи муабетот дека ние играме до 37 минута.
Поздрав од мене :smir::helou:

Да, вие бевте немоќни затоа што добивањето на црвен картон е дел од фудбалската игра. И те молам немој сега да ми речеш дека незаслужен бил...
Баерн победи затоа што се бореше до последен здив и муабетите што би било кога би било се апсурдни и излишни. И не, не стигнавме на среќа до финале!!!

--- надополнето ---

Да бе, цела плејада најверни навивачи на Баерн не чинат, ние овде знаеме Се што му треба или не му треба на Баерн. Абе ајде.

Koan Neuer!!!

Ок Никола, сфативме сите дека го сакаш Крафт.И што, ние не сме верни навивачи??? Или треба да живееме во Минхен за да припаѓаме во таа категорија? Абе ајде!

Ок Никола, сфативме сите дека го сакаш Крафт.И што, ние не сме верни навивачи??? Или треба да живееме во Минхен за да припаѓаме во таа категорија? Абе ајде!

Колку што некој што го сака Ноер може да го тупи колку сака, и ја можам да го тупам за Крафт. So what?
Нигде не реков дека не сме верни навивачи, само дека сигурно повеќе тие во Минхен знаат каква е ситуацијата околу тие работи. Ние само што ќе читниме овде или онде.

И ЈАС СУМ ЗА КРАФТ!!! И ДАЈ БОЖЕ НИКАД ДА НЕ ДОЈДЕ НОЕР У МИНХЕН! Ме изнервира вчера гадот и тоа е тоа! А башка мислам дека Крафт ќе биде подеднакво добар како и Ноер со тоа што може да биде и подобар бидејќи игра за Баерн!

Боби[Мкд];4131893 напиша:
Нојер е светска класа бе, каков Крафт. :)

Би било фатално Баерн да не го купи најдобриот голман во светот ако постојт шанса. Еве и Манчестер бил заинтересиран. Сфаќам дека Крафт како Баварско дете е солиден и добар талент но и Ренсинг, Лел и Отл беа такви таленти. За Баерн мора да играат најдобрите играчи и Нојер е најдобар на својата позиција, иначе нема титули иако мора да се каже не е до Крафт. Солиден си е тој ама гледајте како Нојер решава утакмици за Шалке, втор Кан ќе биде во Баерн. Иначе за навивачите, односно групата Шикерија не можам ништо добро да кажам, акцијата против Нојер беше срамота и Хенес и Румениге јавно на Нојер му се извинуваа. И секако дека 99% од Баварците би сакале Нојер да го видат во Баерн.

Би било фатално Баерн да не го купи најдобриот голман во светот ако постојт шанса. Еве и Манчестер бил заинтересиран. Сфаќам дека Крафт како Баварско дете е солиден и добар талент но и Ренсинг, Лел и Отл беа такви таленти. За Баерн мора да играат најдобрите играчи и Нојер е најдобар на својата позиција, иначе нема титули иако мора да се каже не е до Крафт. Солиден си е тој ама гледајте како Нојер решава утакмици за Шалке, втор Кан ќе биде во Баерн. Иначе за навивачите, односно групата Шикерија не можам ништо добро да кажам, акцијата против Нојер беше срамота и Хенес и Румениге јавно на Нојер му се извинуваа. И секако дека 99% од Баварците би сакале Нојер да го видат во Баерн.

Што не си го земите вие Ноер? И така старец е вашион.:)

Да не се расправаме Ноер е моменталниот Бр.1 во светот,и ако постојат шанси за трансфер во Баерн и 30 мил. би дал.
Дечкото е вонсериски голман!!!

Што не си го земите вие Ноер? И така старец е вашион.:)

Ако е до мене одма, иако е од Шалке. Само што немаме толку пари. Иначе Вајденфеллер не е баш стар, има 30 години и мојт уште 5-6 години да играт :smir:

Еве добив линк од страната на Шикерија, со гугл транслејт е, ако знај некој германски уште подобро. Бујрум, кој го интересира зошто не го сакаат Ноер во Баерн.

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=en&u=http://www.schickeria-muenchen.org/index.php%3Fid%3D297

New = Neuer :)

Дека бил навивач на Шалке и дека го имитирал Кан со знамето од корнерот? Стварни многу важни причини...
Да потсетам дека и Кан беше многу поврзан со Карлсрухе и дека на почеток не го сакаа во Баерн но после тоа знаеме што се деси...Кан=Баерн.

Дека бил навивач на Шалке и дека го имитирал Кан со знамето од корнерот? Стварни многу важни причини...
Да потсетам дека и Кан беше многу поврзан со Карлсрухе и дека на почеток не го сакаа во Баерн но после тоа знаеме што се деси...Кан=Баерн.

А фактот дека цел живот навива за Шалке, се води како нивен регистриран фан, да не зборувам за поврзаноста со нивните фанови што ја има. Не сакам фан на Шалке да ми брани во Баерн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom