Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];3470538 напиша:Ваши желби.![]()
Боби[Мкд];3470642 напиша:Може и тој, ама многу екипи се заинтересирани за него.
Ја вака имам желба:
Warning: Состав...
-Butt-
-Rafigna/Lahm-CD-Badi/Buyten-Lahm/Contento
-De Rossi/Altintop-Schweini/Bommel/Pranjic-
-Kroos/Muller-
-Robben/Muller-Van Persey/Gomez-Ribery/Van Persey/Olic
What do you say?
Боби[Мкд];3470687 напиша:De Rossi или Монтоливо, идеално ќе биде за со Швајни, дефинитивно, со Крос малце пред нив, ќе биде
Џеко немора, Ван Перси или Вучиниќ имаме добри шанси. Ван Перси ќе си оди 100%, Шамах го земаат Арсенал.
А за одбрана, Рафиња, Коларов, па може и Босингва.![]()
Боби[Мкд];3470687 напиша:De Rossi или Монтоливо, идеално ќе биде за со Швајни, дефинитивно, со Крос малце пред нив, ќе биде
Џеко немора, Ван Перси или Вучиниќ имаме добри шанси. Ван Перси ќе си оди 100%, Шамах го земаат Арсенал.
А за одбрана, Рафиња, Коларов, па може и Босингва.![]()
Па има многу шпекулации на повеќе сајтови, и тоа реномирани. Ако нема загарантирано место Ван Перси, и плус што е холанѓанец, веднаш би дошол.Има индиции дека ќе го продаваат вПерси, или само шпекулации кружат?
Bavarec vPersi nevredi 15mil... najmalku za nego treba 20-25mil... Tulalan20-23mil... dRosi35-40mil...
vPersi bi bilo super zasiluvanje no tesko deka Wenger ce go pusti
Моја прва желба најискрено е Рибери да го продолжи договорот.
После, сите што заминаа на позајмица (освен Кроос и Брено), да не ги видам назад во Баерн.
А би сакал бек од типот на Евра, Рафиња, Маикон. Ако земиме бек, Бади се префрла централно, и добро е за в година така, за понатаму ќе му ја мислиме.
Напаѓач да му прави друштво на Гомез, може, и со Милер и Олиќ како златни измени, со Кроос како плејмејкер, и нормално со убиствените крила ќе бидеме незапирливи.