Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На овој „во здраво тело - здрав дух“ му е изгледа омилена поговорка :pos2:

sporet mene Gomez i Miho utre treba da igraa mora da se uklopa malu kondicia trebaprotiv man... samo take moes da gi tepas niv

Gomez still sidelined

All the players who fought for 120 minutes in Gelsenkirchen in midweek are available for the weekend league clash. Martin Demichelis may return to the matchday squad after a three-week lay-off, as the Argentine is permitted to play in a mask protecting his facial injuries. By contrast, former Stuttgart idol Mario Gomez will not feature against his ex-club, as he has yet to resume the squad training programme after rupturing a calf muscle.

Инаку, толку од одмарање на играчите. Масажа, спиење до 10 сатот, посебни вежби и решена е работата. Gомез не игра, сигурно ќе биде внесен во игра со Манчестер, ама мислам нема да стартува.

Bayern uber alles!baern

шо ве нема бе...губиме и ве нема...па нормално дека ќе губиме коа на играчите душата им се вади

и Робен се повреди ТИ ЕБАМ ВАН ГАЛОТ ГЛУПАВ сеа ќе го дрвиме Вторник

TI E**M I SREKA I SE TI E**M SE POVREDI ROBBEN KAKO MOZESE SEGA DA SE POVREDI NE MI SE VERUVA. tolku ni e srekata

Епа сеа.. сите знајме дека Робен неможи да издржи многу време без да се повреди. Тоа е и една од поголемите причини поради која ви го продадовме.

AUUUUUUUUUUUUU i am pissed ofF!:nerv::nerv:

Иди у пм Ван Гал, зошто го остави Милер во игра!:nerv: дрво е!

Олиќ и Прањиќ ги вади, го става грдосијаната и стаклените нозе кој се повреди шутирајќи ја топката.:tapp:

Ај нека ви е честито опасни сте нема што претходната утакмица барем нерешено извадивте :tv:
Едит: Моја грешка сега ми текна дека сте во серија два порази по ред нека продолжи серијата :)

и сеа ќе се молиме пак како минатото коло Леверкузен-Шалке да испадне нерешено за да останеме прво на табела,ти ебам посраните.Ама нема предавање бе,баварци ли сме шо ли сме,одиме до крај со екипата :bayern::bayern:

ПОТВРДЕНО од Гал и од медицинската екипа...

Robben out of Manchester clash!:nesvest::nesvest:

:pop::pop:

Robben nesiguren za natprevarot protiv manchester moze ke igra moze ne ke se vidi denovive istegnal muskul.

Three days before the quarter-final first leg in the Champions League against Manchester United, FC Bayern fearing for the use of Arjen Robben. The winger ran in the Bundesliga game to the master record against VfB Stuttgart a slight strain in the calf. "Maybe it's not that hard, but it is difficult for the game against Manchester United, Bayern coach Louis van Gaal said after the 1-2 defeat by the Swabians. "We hope it will last." Robben was rested against VfB first and only substitute in the second half was.

Ахх не сум разбрал добро од германски, еве на англиски превод.

Како и да е, барем нема повеќе од една недела да отсустува. Фала курцу што не е коленото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom