Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека Рибери ќе остане уште следнава сезона која пола нема да ја одигра поради повреди и глумење лудило и на крај од сезоната ќе си го одкупи договорот и ќе фаќа правец за Мадрид. :toe:

Јас мислам дека Рибери ќе остане уште следнава сезона која пола нема да ја одигра поради повреди и глумење лудило и на крај од сезоната ќе си го одкупи договорот и ќе фаќа правец за Мадрид. :toe:

Aко не пржува максимум треба да се продаде одсега додека држи голема цена.Ама не знаеме како ќе игра сезонава...

Hahaah nema glumenje deka ako glumi muze Bayern da go tuzi pa i karierata ce mu ja rasipe.ednas lluduese za bayern sega za real no ja misllam deka do parete e.no so citaf Beckembayer rekol nema da mu ja zgolemoime platata 10.5miljoni evra na sezona
e ovde gresh upravata toj gi zasluzuva tie pari

Доколку оваа сезона остане во Баерн и наредната ќе остане во Баерн. Оваа сезона ќе се увери дека тим со играчи како Кака и Роналдо не може да функционира како што треба.

Доколку оваа сезона остане во Баерн и наредната ќе остане во Баерн. Оваа сезона ќе се увери дека тим со играчи како Кака и Роналдо не може да функционира како што треба.

Moре да го победиме Милан утре да не ми го пукат овие од старскиов дом, доволно ќе е засега...

Бобанче ги пошувам двата клуба ама чим почна остро нешто би сакал да ти вратам со еден низок удар :wink:

bobanmacedonia напиша:
Ги мразам Милан пошто не можеме од нив глава да кренеме...
Ги мразам Манчестер пошто не победија во 99`.
Ги мразам Реал Мадрид пошто стално ги победуваме многу лесно.
Ги замразив Арсенал од навивачите кои изиграваат стручњаци(не сите)
Ги мразам Милан ама веќе тоа кажав
Биди ми ти поздравено :back: и нема да креенете глава ама што мајка бараше сега да креваш тензии за пријателска да си се брукаш :toe:

Moре да го победиме Милан утре да не ми го пукат овие од старскиов дом, доволно ќе е засега...

Oф бе пациентела

Стандард 4-5 гола и ке ве пратимо дома :helou:

Имате поздрав од дечкото омилен ваш

b285dfece72bf000805483d43361874e.jpeg

Е ова се вика фудбал... Одамна немам вака уживано кога ги гледам Баерн. Без оглед на резултатот супер игра на Баерн, заслужија да дадат уште најмалку 2 гола ;)

Стварно изненаден сум од Баерн, играчите на Милан беа уморени но сепак Баерн многу добро изигра и ван Гал стварно направи добра екипа од многу нови играчи. Но сепак мислам дека треба да се земе добар голман, Бут стварно лошо изигра.

Прањич и Гомез многу ми се допаднаа против Милан.

Одамна го немам видено Баерн толку моќем, секоја чест. Сезонава е ваша :)

Одамна го немам видено Баерн толку моќем, секоја чест. Сезонава е ваша :)

И тоа без Рибери, Тони, Олич, Клосе...

Талентите Бадштубер и Миллер се навистина надежни.

Лилааааа!
Ги удриа од земја и им го свиткаа вратот!:pos2:
А кој е онај црниот шо даде гол?

Честито победа.....не го гледав мечот ама секап нека ви е со срека

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom