Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со мало закаснување...нека ви е честита убедливата победа...се надевам на повторување на 1999 година...само оваа година во Рим....спортски поздрав
Ај честито победа..Вие сте сигурни во 1/4 финалето.0-5 е голем резултат посебно на гостински терен.Само малце глуп излезе коментаторот на МТВ1.Кажа дека победата на Баерн била најголема во нокаут фазата,а заборави дека Јунајтед победи 7-1 со Рома
Највисока победа на гостински терен.Инаку ме радува што тепавме толку високо,сега се надевам нема Баерн да се падне со Арсенал во 1/4 финалетоАј честито победа..Вие сте сигурни во 1/4 финалето.0-5 е голем резултат посебно на гостински терен.Само малце глуп излезе коментаторот на МТВ1.Кажа дека победата на Баерн била најголема во нокаут фазата,а заборави дека Јунајтед победи 7-1 со Рома
Највисока победа на гостински терен.Инаку ме радува што тепавме толку високо,сега се надевам нема Баерн да се падне со Арсенал во 1/4 финалето.Би можело да ни се падне Панатинаикос да ни се падне ако влезе
![]()
Има време за тоа да размислуваме.Има многу можни комбинации кој тим би ни одоговарал.Пред две години јас го посакував Милан да ни се падне и ни се падна и се случи што се случиПа Арсенал и тоа како го сакам,таква екипа ни лежи,но може и Панатинаикос.Иако не се знае ни за едната ни за другата дали ќе поминат.
Абе каков Арсенал, Арсенал ќе дотурка далеку, секогаш им оди во ЛШ. Јас се надевам дека ќе ни паднат Манчестер, да ги решиме еднаш-засекогаш!!!![]()
:pos2:Абе само Манчестер, ќе им се фалиме дека сме ги решиле уште во четврт-финале, на Олд Трафорд![]()