Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу касно дознавам за ова.Да знаев претходно,може и ќе дојдев.Веќе имам планови и нема да можам да дојдам.Убаво да си поминете.ПоззПо успешниот прв собир во новата година на фановите на Баерн од Македонија за мечот со Хамбургер, ајде повторно и утре да се собереме за да го бодриме нашиот тим во дербито со Борусија Дортмунд.
Сите кои навивате за Баерн и сакате да се дружите и со останати фанови на Баерн повелете во 16.30 пред Irish Pub на кеј, да се собереме и да го гледаме Баерн, повеќе инфо тука
Не знам што давале на ДСФ,ама Дортмунд имаа две-три шанси и толку.Баерн напаѓаше целиот натпревар,не знам точно колку шута имавме,ама сигурно беа над 20.Срце ќе ме удреше ако не победевме.Да бидам искрен, вчера на DSF ги гледав шансите и ми се темнеше од тоа што видов. Дортмунд има многу стопроцентни шанси, не ми се веруваше какви топки фати Ренсинг, обично од такви шутеви ја вади топката од голот. Ама се добро заврши, Баерн победи, а оние од управата треба сериозно да се запрашаат како понатака.
Не знам што давале на ДСФ,ама Дортмунд имаа две-три шанси и толку.Баерн напаѓаше целиот натпревар,не знам точно колку шута имавме,ама сигурно беа над 20.Срце ќе ме удреше ако не победевме.