Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е да го видам Хенес сеа дали нема да праи трансфери зимава.Што ме нервира стиснато створење......

Е да го видам Хенес сеа дали нема да праи трансфери зимава.Што ме нервира стиснато створење......

Ако Подолски навистина си замине ќе мора да го одврзат ќесето. Па што ќе правиме само со двајца истурени напаѓачи? Ако се повреди еден отидовме. Ќе мора да се донесе некое засилување. Најверојатно управата на Баерн работи на случајот, а нам ни останува да чекаме и да видиме што од сите овие шпекулации ќе се реализира.

Ако Подолски навистина си замине ќе мора да го одврзат ќесето. Па што ќе правиме само со двајца истурени напаѓачи? Ако се повреди еден отидовме. Ќе мора да се донесе некое засилување. Најверојатно управата на Баерн работи на случајот, а нам ни останува да чекаме и да видиме што од сите овие шпекулации ќе се реализира.

Па нека дадат еден поклон за божиќните празници.За мене најголем поклон би бил да го донесат Пандев.Изгорен сум да го видам во дресот на Баерн.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Па нека дадат еден поклон за божиќните празници.За мене најголем поклон би бил да го донесат Пандев.Изгорен сум да го видам во дресот на Баерн.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Некако тешко тој трансфер да се оствари. Дури нема ни шпекулации за било какви преговори :toe:. Не би било лошо да купат некој од Русите кои ги поврзуваа со Баерн :wink:.

"Franck Ribéry, Miroslav Klose and I are a dream trio. We consider ourselves very well. This is the secret of FC Bayern. It runs well and in the group fits all. That makes fun right now. "

Ова е изјавата на Тони по натпреварот.Од Германски е преведна на англиски пошто ја земав од официјалната страна.Морав да ја постирам многу е добра!!!

Некако тешко тој трансфер да се оствари. Дури нема ни шпекулации за било какви преговори :toe:. Не би било лошо да купат некој од Русите кои ги поврзуваа со Баерн :wink:.

Иначе лани зимата беа на еден чекор да крај да го комплетираат траснферот,ама Лацио не даде дозвола.такада не се знае.

"Franck Ribéry, Miroslav Klose and I are a dream trio. We consider ourselves very well. This is the secret of FC Bayern. It runs well and in the group fits all. That makes fun right now. "

Ова е изјавата на Тони по натпреварот.Од Германски е преведна на англиски пошто ја земав од официјалната страна.Морав да ја постирам многу е добра!!!

Добро изјавил, ама факт е дека без Рибери се оди многу потешко.

Иначе лани зимата беа на еден чекор да крај да го комплетираат траснферот,ама Лацио не даде дозвола.такада не се знае.

Да. Не се знае. Ќе видиме, но сепак, мал е процентот да дојде.

Да, ама Клосе и Лука Тони имаат преку 30 години, така да не е баш трио од соништата. Ама ај се надевам дека ќе изиграат добро уште едно две-три сезони :)

Па ако не ништо друго нека ги продадат ке земат некоја пара за да може да купат некое засилување не да ги дадат како слободни играчи.а кога сме кај подароците новогодишни може да да биде Аршавин.СИнока добра победа одиме понатаму!!!

не би рекол дека така лесно ке го дадат Швајниот!!!!
We Will Do Everything To Keep Schweinsteiger - Bayern Chief

The president of the Executive Council of Bayern Munich, Karl-Heinz Rummenigge, has said today that the German club will do whatever it takes to hold onto Bastian Schweinsteiger...

не би рекол дека така лесно ке го дадат Швајниот!!!!
We Will Do Everything To Keep Schweinsteiger - Bayern Chief

The president of the Executive Council of Bayern Munich, Karl-Heinz Rummenigge, has said today that the German club will do whatever it takes to hold onto Bastian Schweinsteiger...

Па не е за да го дадат.Баварско дете е.Ама мора да купат нешто.Напаѓач првнествено,и од средина ни треба некој кој ќе го замени Зе Роберто....

Se podobro igraat Riberi,Toni i Klose vo napadot.Sekoj natprevar davaat po nekolku gola.Baern vleguva vo golema forma.So takov napad ne veruvam deka zimava ke kupat nekoj nov fudbaler,iako spored mene toa e greska poradi godinite koi gi imaat Toni i Klose.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom