Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да го видам Хенес сеа дали нема да праи трансфери зимава.Што ме нервира стиснато створење......
Ако Подолски навистина си замине ќе мора да го одврзат ќесето. Па што ќе правиме само со двајца истурени напаѓачи? Ако се повреди еден отидовме. Ќе мора да се донесе некое засилување. Најверојатно управата на Баерн работи на случајот, а нам ни останува да чекаме и да видиме што од сите овие шпекулации ќе се реализира.
Па нека дадат еден поклон за божиќните празници.За мене најголем поклон би бил да го донесат Пандев.Изгорен сум да го видам во дресот на Баерн.![]()
Некако тешко тој трансфер да се оствари. Дури нема ни шпекулации за било какви преговори. Не би било лошо да купат некој од Русите кои ги поврзуваа со Баерн :wink:.
"Franck Ribéry, Miroslav Klose and I are a dream trio. We consider ourselves very well. This is the secret of FC Bayern. It runs well and in the group fits all. That makes fun right now. "
Ова е изјавата на Тони по натпреварот.Од Германски е преведна на англиски пошто ја земав од официјалната страна.Морав да ја постирам многу е добра!!!
Иначе лани зимата беа на еден чекор да крај да го комплетираат траснферот,ама Лацио не даде дозвола.такада не се знае.
Да, ама Клосе и Лука Тони имаат преку 30 години, така да не е баш трио од соништата. Ама ај се надевам дека ќе изиграат добро уште едно две-три сезони"Franck Ribéry, Miroslav Klose and I are a dream trio. We consider ourselves very well. This is the secret of FC Bayern. It runs well and in the group fits all. That makes fun right now. "
Ова е изјавата на Тони по натпреварот.Од Германски е преведна на англиски пошто ја земав од официјалната страна.Морав да ја постирам многу е добра!!!
не би рекол дека така лесно ке го дадат Швајниот!!!!
We Will Do Everything To Keep Schweinsteiger - Bayern Chief
The president of the Executive Council of Bayern Munich, Karl-Heinz Rummenigge, has said today that the German club will do whatever it takes to hold onto Bastian Schweinsteiger...