Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно една победа! 0-3!

Арно им текна!

Следната сезона сум сигурен дека ќе биде друга приказна!

1.Зе Роберто има 32 години(на Милан просек им е 32 па пак се у финале на лига на шампиони)
2.Шнајдер е подобар од Зе Роберто ама и бразилецот не е лош за годините и двајцата ќе бидат екстра трансфери
3.Конечно растуривме 3:0 ама следната сезона ќе биде мнооооогу подобро

DoolroX напиша:
klose potpisa nov dogovor so werder isto kako i frings

Клосе не потпишал ништо такада, или подобро дај линк пошто тоа нема везе

Стварно, и јас слушнав дека Клосе потпишал нов договор со Вердер

ОК.Вака може.Кога има линк тогаш е посигурно.Не е важно ако потпишал има и други добри напаѓачи

ЧЕНТО напиша:
ОК.Вака може.Кога има линк тогаш е посигурно.Не е важно ако потпишал има и други добри напаѓачи

Како на пример Лука Тони! Најблиску е Баерн до него, од сите заинтересирани!

za themata klose.......ako odi kaj bayerofcite nema da go razberam,ili neka ostane kaj werder ili neka brise u stranstvo...sega mu e vremeto

LouWeed напиша:
za themata klose.......ako odi kaj bayerofcite nema da go razberam,ili neka ostane kaj werder ili neka brise u stranstvo...sega mu e vremeto

Баш дека е постар ќе си остане во Германија. Инаку потпиша нов договор, така да тешко да дојде во Баерн! Клосе е искусен веќе, ја нема младоста во него, како да не му се игра веќе, знаеш!?!? Сака да игра во домашното првенство и да ја заврши кариерата во Германија! веројатно

И ја мислам дека нема да е паметно да го земат Клосе.Тони има 29 години а Клосе 30 а може 31 такада максимум има уште една сезона ДОБАР фудбал,после нема да биде истиот.Такада Баерн може заедно со Тони да го земе на пример Клас-Јан Хунтелар

fantomX напиша:
И Клосе има 29 години.

Мислам дека не е паметно да се даваат пари за некој кој за две сезони више нема да може да игра толку добро.Затоа со Тони е боље да земат некој напаѓачи со 25-6 години за да се исплатат парите

Vlatko_Rusin напиша:
Баш дека е постар ќе си остане во Германија. Инаку потпиша нов договор, така да тешко да дојде во Баерн! Клосе е искусен веќе, ја нема младоста во него, како да не му се игра веќе, знаеш!?!? Сака да игра во домашното првенство и да ја заврши кариерата во Германија! веројатно

POSTAR?????:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom