Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.568
- Поени од реакции
- 26.723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Санчез претпоставувам дека дефинитивно не продолжува договор, време е да се купи ја мислам!!!
И ја тоа се прашувам дали после утакмицава ја средивме и таа работа со еден удар....доста муабет напраија со Тиаго и Видал.
Многу сум разочаран од Даглас Коста, тотално изгубена самодоверба. Алаба изигра топ денес и сам ја држеше таа лева страна.
Да не се лажеме, против асални екипи имаме уште работа...
Видал е само за вакви натпревари у бл трба да почне да ги штеди алонсо и видал може да играат кимих и санчес почесто
Санчез е топ само проблем е што веќе ќе пуни 29 год и е во најаката форма боље од ова неможе ако се земе за 25-30 може али над 40 мил и голема плата е премногу за 29 год
Никогаш не го потценувајте Карло Анчелоти во ЛШ.
Jérôme Boateng is making good progress in his comeback from injury. The German 'Footballer of the Year 2016' took the next step in his rehabilitation programme on Monday morning as he took part in some warm-up exercises with the rest of the team. The centre-back then continued his individual training. Boateng has been out of action since having an operation on his chest muscle in December. Franck Ribéry was also toiling away as he nears his return.
Сме го земале Ryan Johansson(од Луксембург) 16 год играч од Мец.
Незнам што се деси со Vincent Thill исто од Мец и сонародник на првиов али викаат Thill дека е поталентиран , лани иако го баравме потпиша професионален дог со Мец али пак сме заинтересирани.
Сеа со Хенес ќе се удри на младинска школа повеќе ќе се носат млади играчи како што беа алаба и крос кој дојдоа на 16 односно 17 год. Герланд по се изглеа ќе ги превземе младинскиве школи а и се шпекулира некоја улога за швајни.Според кикер многу повеќе пари ќе се уложуваат у младинскиве школи.