Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Тиаго изигра маестрално...игра како региста,се почнува од него и така очекувам и понатака да биде.Се гледа дека Анчелоти му има дадено слобода а и одговорност...Му прија оваа игра со повеќе простор околу него,и конечно да го видиме во екипа без Пеп како тренер.

Рибери продолжува кај што застана лани...па дури и подобро игра...Има голема слобода,го користи секој слободен простор,не само по крило,често го носи нападот и по средина.

Од талентиве не сум нешто импресиониран...Бенко има потенцијал,Дорш не беше лош али ништо спектакуларно.

Renato Sanches go dogovorile uste vo mart.Svesno otisle na rizik.

Business as usual.

Ulreich - Rafinha, Feldhahn, Martinez, Alaba -Lahm, Alonso, Vidal, Thiago, Bernat - Green.

Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Modric - Lucas, James, Isco - Morata

Рибери поради претпазливост нема да игра.

Ќе не шлакаат :cautious:. Ако нека се радуваат. :D

Добро одиграа првото полувреме. Сега второто ќе ги пушти младинците.

Ако нешто неможам да гледам тоа се Рафиња и Бернат.
Второ полувреме СТАТИЧНИ И ете гол примија.
Е Марсело Марсело Робен магаре коа те правеше се чаламаше ли вака.

Мислам дека грешка ќе направат ако не донесат офанзивен играч кој е ефективен и има осет за гол...

И повеќе од јасно е дека неможеме да се ослониме целосно на Рибери и Робен...И двајцата уште не е почната сезоната и веќе се повредени...А тек да рачунаме дека ќе бидат фит во поголемиот дел од сезоната..Реалното џабе се залажуваме.

А и двајцата се такви играчи кои се желни за голови и без нив ефективноста драстично ни опаѓа.

Да тука се Лева и Милер али реално тоа не е доволна.Преголем товар е тоа за двајца само.

Коста и Коман се топ крила али ефективноста не им е најјака страна.

Такада мислам дека очајно ни треба играч од типот на Санчез,Хазард...Или барем некој талент ко овие бразилциве Габриел Хесус или Барбоса кој ќе може да бидат солиден бекап и инвестиција за во иднина.

:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

CpBNPLLWgAApEip.jpg

CpBM0KbXEAApHKK.jpg

Габриел Хезус потпиша вчера за Сити и од јануари е нивни играч.

Габриел Хезус потпиша вчера за Сити и од јануари е нивни играч.

Знам бе....

Реков како него некој.

Иако уопште не сум разочаран што го земаа Сити не сум убеден у квалитетите негови,не вреди толку пари,голем ризик е...нема јак бразилски талент од поновава генерација,сумљиви се сите.

Не знам кој му е персонален спонзор, али киндеров дошол со Адидас маичка, за разлика од дебелото кое се посра уште на првиот прес.

CpFltSBXYAEDQW1.jpg

CpFlU59XgAADyac.jpg

CpFwpzvWAAAvvJY.jpg

CpFub0OWEAAceMY.jpg

CpFsbY3XgAAWz73.jpg

CpFrS79W8AAW2tk.jpg

a2621.jpg

L'Equipe: #FCBayern are apparently preparing a €8m bid for the U-19 European champion Amine Harit (Nantes).

Последно уредено:
Renato Sanches has a thigh injury in the European Championship final. He'll be out for 3-4 weeks! [BILD]

:confused:

Renato Sanches has a thigh injury in the European Championship final. He'll be out for 3-4 weeks! [BILD]
:confused:

Од младинците у прв тим,ја изигра фул сезоната до крај,шампион со Бенфика,четврфинале ЛШ,Европско првенство до крај каде втората половина ја играше како стартер за Португалија....се очекуваше вакво нешто...Вероватно е и од претпазливост,да одмори малце,да не го форсираат и да рескираат посериозна повреда.

Млад е,брзо ќе се опорави а до тогаш го имаме Видал,Мартинез,Кимих....

Рибери од утре се враќа на тренинзите и ќе е спремен за со Дортмунд.

Штета за Швајни што му се дешава у Јунајтед....али јебига,сам сакаше.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom