Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама размислувај вака,ако има уште една тапа сезона нема ни за 50 да може да го дадете....Ризикот е кај вас...После така лоша сезона неможе да очекуваш дека истите пари ќе ги добиете.Али меѓу 50-60 милиони секако..

Е сеа ти викам ако се погоди пак лоша сезона и таа сума ќе оди надоле.И обратно нормално ако има топ сезона ондак ќе може и поише пари да барате при наредна продажба.
Јасно тоа, ама баш сега почна да ја враќа формата, растури последните 2 утамици за Аргентина и утре има финале. Мислам оти заслужува втора шанса, не ни се толку битни парите. :D

Освен Ед ако не наумил да го донесе Бејл по секоја цена. :D

Јасно тоа, ама баш сега почна да ја враќа формата, растури последните 2 утамици за Аргентина и утре има финале. Мислам оти заслужува втора шанса, не ни се толку битни парите. :D

Освен Ед ако не наумил да го донесе Бејл по секоја цена. :D

Абе не ви се ама реално доста скапо ги плаќате играчите и плус планирате уште инвестиции летово такада ќе треба да направите и некој плус од продажба сооглед дека таргетирате играчи ко Рамос Бејл и слично...

Бизнис е во прашање,ако проценат дека е финансиски исплатливо за двете страни ќе се договорат и ќе ги искористите тие средства за играчи кои ги планирате.

Иако е на одмор до 11-ти, почнал да тренира. Со доаѓањето и на Даглас сфати дека мора повеќе да покаже, а може и тоа многу.

Последно уредено:

Иако е на одмор до 11-ти, почнал да тренира. Со доаѓањето и на Даглас сфати дека мора повеќе да покаже, а може и тоа многу.

Ако дое и Ди Марија со формата од лани само и тренингот ќе му остане....

Досадно до сеа,слабо со шпекулацииве....

Досадно до сеа,слабо со шпекулацииве....

Ама Ченто имаме многу играчи. Не знам јас што толку очекуваш ти. Нека се здрави само и ќе бидеме топ.

Во сабота ќе биде презентацијата на тимот на Алианц и ќе одржат тренинг, ќе има на живо на Sport1, а во недела играме Телеком Купот со Аугзбург. На Sat1 ќе има пренос.

11143156_889275944476814_5858573727405311184_n.jpg

Ама Ченто имаме многу играчи. Не знам јас што толку очекуваш ти. Нека се здрави само и ќе бидеме топ.

Во сабота ќе биде презентацијата на тимот на Алианц и ќе одржат тренинг, ќе има на живо на Sport1, а во недела играме Телеком Купот со Аугзбург. На Sat1 ќе има пренос.

Квантитетот не е квалитет....Сака промени и подобрувања...

И барса го има Меси па го донесоа и Нејмар и Суарез.

Рибери не можеш да го сметаш веќе за клучен играч неможе да сврзе 10 утакмици а ни беше главна карика до пред кратко.

Затоа ни треба покрај Коста кој ми е ок трансфер уште еден офанзивец од светски калибар.

До кај се преговорите за Ди Мариа?

Пред неколку дена имаше шпекулација дека се почнати и дека Јунајтед бара 50 милиони....

Како можен проблем пишуваше дека може да се барањата на Ди Марија кој има доста висока плата.

Е сеа тоа беше пред финалето со Чиле кај што се повреди и појма неам колку ќе отсуствува не најдов никаде информација....

Такада искрено незнам што да очекувам.Мене лично ми е голема желба да дојде.

Јас сум за да не купуваме ништо веќе. Даглас е супер што го потпишаа таман и Гетце ќе работи повеќе. И двајцата се млади, нема потреба од нови офанзивни играчи.

Јас сум за да не купуваме ништо веќе. Даглас е супер што го потпишаа таман и Гетце ќе работи повеќе. И двајцата се млади, нема потреба од нови офанзивни играчи.

Голема грешка ќе е да не се купи уште еден јак офанзивец....Рибери ќе ги пропушти пола припреми,знаеме дека Робен исто не е најсигурен кога се повреди во прашање,и можеме многу лесно пак да останеме сакати ко лани...

Треба и полека да се мисли на нивна замена поготово за Рибери...LW за мене е обавезно да се земе.

До кај се преговорите за Ди Мариа?

Мислам дека ќе отсуствува 3 до 5 недели поради повредата ама како и да е не се секирај. Ние не верувам да го земеме освен ако изненади и прифати за многу помала плата да игра кај нас. инаку како што кажуваат минимум 50 мил. евра да платиме плус по 13-14 мил. евра да му плаќаме годишна плата нема шанси, а имаме доста добри играчи на тие позиции без разлика што Рибери е повреден.

Мислам дека ќе отсуствува 3 до 5 недели поради повредата ама како и да е не се секирај. Ние не верувам да го земеме освен ако изненади и прифати за многу помала плата да игра кај нас. инаку како што кажуваат минимум 50 мил. евра да платиме плус по 13-14 мил. евра да му плаќаме годишна плата нема шанси, а имаме доста добри играчи на тие позиции без разлика што Рибери е повреден.

Уопште неаме добри играчи на таа позиција...Рибери е АУТ со месеци и уште ќе биде а Геце е МИЗЕРЕН како лево крило....

Така што ги имаме Бернат и Алаба како квази вингери на таа страна и се виде сезонава дека тоа е очајно решение.

50 милиони ќе платат,а мислам дека можат и со Ди Марија да се договорат за помала плата.Светска класа играч е и ќе има голем импакт на екипата.

Треба и полека да се мисли на нивна замена поготово за Рибери...LW за мене е обавезно да се земе.

Искрено да ти кажам ако сакаат стварно уште еден офанзивец да ангажираат, моја лична желба е Арда. Сигурно е дека ќе си оди, 40 мил. евра му е клаузулата. Но, најверојатно Барса веќе го имаат договорено.

Искрено да ти кажам ако сакаат стварно уште еден офанзивец да ангажираат, моја лична желба е Арда. Сигурно е дека ќе си оди, 40 мил. евра му е клаузулата. Но, најверојатно Барса веќе го имаат договорено.

Се слагаме...Арда ми е исто еден од омилените играчи ептен ми праи ќејф,фајтер е а има и техника јака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom