Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Какви малери сме со повредите,за сите ќе има место...

Али дефинитивно се слагам за Милер,мора да игра кога е фит,Ламја е дечкото,жива легенда.

10553921_971363646213660_773479894823447684_o.jpg

Ново спонзорче :

BvoJXJfCYAAivjj.jpg

BvoMIRgIYAEOsz_.jpg

Се шпекулира дека Бенатија барал 8 милиони,дефинитивно не му работи саатот.:tapp:

Со спонзориве растураме. САП пa ДХЛ. :)[DOUBLEPOST=1408724056][/DOUBLEPOST]
1,c=0,w=559.bild.jpg

Лордот не е во почетните 11. :vozbud:

Дај Боже да губиме, ама Лева да даде гол пошто заслужува

Зашто се форсира Гаудино на сметка на Роде и Хојбјерг ?
Не видов ништо посебно ни на пријтелските ни купот од него.[DOUBLEPOST=1408734512][/DOUBLEPOST]Освен последниот центаршут. :D
Реакцијата на Лева на центаршутот :cuc:[DOUBLEPOST=1408735099][/DOUBLEPOST]Милер у негов стил.
Море никој не пиша дека Лам игра по десната страна ? Прогласете го денот за празник.

Последно уредено:
Па не е толку лоша играта како за почеток. Гаудињо мене искрено ептен мрак ми прај, Роде е ограничен у техника, а Хојберг ќе игра како десен бек а не у средина.

Бадштубер добар засега, мада не тестиран сеуште. Данте е заспан малце.

-Алаба---------------------------------------Лам-
-----------Бади-Бенатиа-Боа------------------
Ова би била одлична одбрана.

Бернат ме потсеќа на Контенто. :(

Пеп изиграва ван Гал со Гаудино. Има среќа (или проценил) дека овие Волсфбург не се физикалци, иначе ќе го тражеше Гаудино во 5-ти ред од трибините до сеа. Роде на клупа :facepalm:, а изгина на пријателските. Освен ако нема некоја ситна повреда, па го чува

Пеп изиграва ван Гал со Гаудино. Има среќа (или проценил) дека овие Волсфбург не се физикалци, иначе ќе го тражеше Гаудино во 5-ти ред од трибините до сеа. Роде на клупа :facepalm:, а изгина на пријателските. Освен ако нема некоја ситна повреда, па го чува
Изгина ама Роде е како Шаќири бе, незнае кога да додаде, плус и не е добар технички како Гаудињо. Виде ли каков пас му даде на Левандовски? Неможе Крос со Роде да го смениш. Хојберг у одбрана ќе игра. Иако има 17 години одличен е, ме потсеќа на Модриќ.(y)

Робен цар е!:pipi:

Боа има некоја повреда сигурно,не е ни на клупа.

Што кур се буни Нојер,кога секунда пред да шутне Олиќ тој си правеше муабет.Доста лоши пасови денес од негова страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom