Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Стартната 11ка, без одбрана играме сезонава :pos:
10359556_963645986985426_7043677464270401869_n.jpg

После 20 години поминати во Баерн си заминува.
Гуд лак Диего Контенто. Ова требаше да го направи одамна.

Каков пречек за Роберт денеска од страна на публиката,после долго време конечно си дојде дома.....:D

Бадштубер на мое големо изненадување мислам дека многу брзо ќе биде спремен да игра на највисоко ниво што значи дека може да го рачунаме како појачање...

Исто и Алкантара кој лани го пропушти клучниот дел од сезоната.

Каков пречек за Роберт денеска од страна на публиката,после долго време конечно си дојде дома.....:D

Бадштубер на мое големо изненадување мислам дека многу брзо ќе биде спремен да игра на највисоко ниво што значи дека може да го рачунаме како појачање...

Од Роде исто очекувам многу.

Мислам дека дечково иако се збори дека ќе си замине кога и Пеп ќе си оди, има потенцијал да биде наредна клубска легенда. Го гледам прееска на презентацијата, се гушка со Алаба, со овој оној, значи уходан е многу веќе во тимот

10525771_678115852276032_3123261461821458687_n.jpg

За Бадштубер сум изненаден. Бернат има време за да се докаже, не брзајте одма со заклучоци. Како и да е, сезонава очекувам многу од Гетце и Тиаго. Ако им тргне на овие двајца, тогаш ќе биде огин и пламен.

И... немав пишано 100 години, ќе ми го суспендираат акаунтот овие од Кајгана.

Бернат игра така како што игра пошто таму се 3ца, и Рибери и Алаба и некако е збутано. Во формација со 4 одбрандбени мислам дека ќе покаже многу повеќе

Конечно Лам да го видиме како десен бек. Освен ако не му текне да го игра таму Боатенк.

Од Роде исто очекувам многу.

За него немам дилеми,стартна постава му е скоро загарантирана,поготово што Швајни нема да го форсираат додека не се опорави скроз....Такада Роде ќе игра сигурно....Одличен е за екипи што играат строго контра,трча како коњ за разлика од Крос,а уопште не е лош у фазата на напад,знае да повлече напред,такада 5ка е!

Роде многу ме потсеќа на Данте кога дојде првата сезона,благодарен е што игра за Баерн,се гледа дека е пресреќен.....Сто пати сум поише за таков играч него ли за балеринана што си отиде.

И Хојбјерг никако не го заборавајте,дечкото е страшен.

Последно уредено:
Ако ова е точно што читав по немачки медиуми за Хојберг или Роде да бидат десен бек наместо Лам и покрај се... нека си оди ќелавицата, немам што повеќе да додадам. Точно дека Хојбјерг играше и лани десен бек и тоа финалето во Купот мислам, ама не не не, не бива така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom