Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
@Mbret e човекот!

Спасо утна кредибилитет пошто се сеќавам една утка направи со прогноза за една утакмица, типуваше 3-4 разлика за нас, а мислам дека не ни победивме :icon_lol:

Не знам јас, пошто јас сум подоцнежен член на форумов можам само да изигравам тужибаба и да кажувам на "учителката", друго ништо. :LOL:
Добро, барем сите знаеме кој е учителката тука. :D
@Mario Gómez

Добро, барем сите знаеме кој е учителката тука. :D
@Mario Gómez
Уште по изјавата: "Шо сака нека биди, ама не го менувам ников!" се виде кој е најјак и со најголеми ингеренции. :LOL:[DOUBLEPOST=1404402423][/DOUBLEPOST]А и стварно ко девојче изгледаше во тој дресот од Гетце... само без цицки. :(:pos:

Крст има кај мене Крос ако отиде у Реал.....крај.

Ај си реков да си ќутам дури не официјализираат, оти да не испадне не било вистина и џабе да го навредувам човекот... ама ќе речам. Овој Крос ти бил ПРАВ ѓуптин. Немам друго шо да искоментирам. Нека бега побрзо и нека си е*е мајката. Стојам на ставот од Ченто и јас, крст. И вакви играчи не му требаат на Баерн. 4ао кис. :LOL:

П.С. Кажете му на Спасо шо е финтата бе, не го оставајте во мисла човекот. :icon_lol:

Ај си реков да си ќутам дури не официјализираат, оти да не испадне не било вистина и џабе да го навредувам човекот... ама ќе речам. Овој Крос ти бил ПРАВ ѓуптин. Немам друго шо да искоментирам. Нека бега побрзо и нека си е*е мајката. Стојам на ставот од Ченто и јас, крст. И вакви играчи не му требаат на Баерн. 4ао кис. :LOL:

Ќе чекам и ја да се официјализира па ќе зборам....

Али само едно ќе кажам...Ако стварно има намера да си оди,бар еднаш нека биде маж и нека каже јавно...Барем малце нека биде поштен.

И Манџо си оди ама за него немам лош збор.

Ја како што читав последни вести од Баерн му давале некој милион над овие 4.5 што ги зема НЕТО, ама дефинитивно сакал да си оди за 5 (со зборови: ПЕТ) милиона во Мреал[DOUBLEPOST=1404403847][/DOUBLEPOST]

И јас се слагам за човеков, ќе испадне еден од најпоштените трансфери што сме ги направиле за надвор од клубот

Ќе чекам и ја да се официјализира па ќе зборам....

Али само едно ќе кажам...Ако стварно има намера да си оди,бар еднаш нека биде маж и нека каже јавно...Барем малце нека биде поштен.

Се согласувам. Манџо цар беше и ќе остане за мене, тоа што карактерно не се согласувале со Пеп си е нивна работа. А Крос бил пиче и ќе остане. Се виде уште со пеналот.

Ноер убер алес! :cuc:

Лам видете го само на светсково,и со неутрални што правам муабет,на сите им е пример за играч...

Оној рудокопачон по 3 позиции му мења на утакмица,без збор све извршува,игра ко добро утро да му е секоја позиција.

И на такви играчи ко Лам Швајни Милер Ноер Бадштубер,Крос очигледно ништо нема научено.

Прееска гледав едно видео

Овака кога се гледа на снимки дефинитивно спаси 2 гола минимум

И то не само што ги извршува без збор сите задачи и шо игра на 3 позиции во една утакмица, туку и се прилагодува од ДМ на РБ ко ништо да не било, ко ај... си играме маалски фудбал, па ќе играш одвреме-навреме шпиц, па ќе ти текне назад, и така.

Па изјавата на Пеп за Лам сите ја знаеме, али се разочарав малце кога прочитав дека слично мисли и за Маскерано :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom