Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
еби се Клинсман, глуп буда-тренер. Чувај го Грин до четврта утакмица продуженија!!!

еби се Клинсман, глуп буда-тренер. Чувај го Грин до четврта утакмица продуженија!!!
И то не дека е играч на Баерн, туку дека е стварно добар требаше да го пушти, макар било и ризик.

Како и да е, криво ми е за Клинсман, а и за поедини играчи што на таков начин изгубија.

епа се натегаа со дечкото за која репка да игра, на крај 15 мин играше

2 титули во Лига на Шампионите, едно светско клупско првенство, 7 титули во Бундеслигата, 2 во Швајцарија....
10492601_684430654939025_2648485941644619025_n.jpg

:cuc:

BrkNewuCYAE_km8.jpg

Шта причају у видео бре :pos:

Од мај месец е видеото.

Који курац, јеботе? Очекував англиски ради насловот на видеото и ко слушам... :pos:

Шо вика тој во коментари таму:
e svasta ne znam jesu li sportski znalci ciji se glasovi cuju u pozadini srbi, bosanci il hrvati ili nesto cetvrto ali koji god da su posvuda su. tacno se u ovom razgovoru vidi balkanski mentalitet sve znaju i u sve se razumeju

:pos:
Па нешто Вајзер го спомнуваат, темпирање форма, "изгубили су такмичарски дух", дошли би до краја гарантујем! :pos:

Сумњиви ми се со трансфериве,ништо нема......

Ај Крос битно си најде 16 клуба,сигурен си е.[DOUBLEPOST=1404379242][/DOUBLEPOST]Ако ова со Крос у Реал е вистина,ондак боље да имаат некоја ѕверка од играч спремено како замена,пошто иначе страшно ќе сум напизден ако го дадеме за џабе у Реал...

Последно уредено:
http://www.bild.de/sport/fussball/wm-2014/brandrede-von-mueller-36656878.bild.html

Овој е печен за капитен за натака, и за репка и за клуб. Одлична изјава[DOUBLEPOST=1404385135][/DOUBLEPOST]
Ако ова со Крос у Реал е вистина,ондак боље да имаат некоја ѕверка од играч спремено како замена,пошто иначе страшно ќе сум напизден ако го дадеме за џабе у Реал...

Има...

Mислам дека со ѕверот Мартинез треба да бидат првотимци догодина!

Него за Квадрадо се збори за 40 милки

Aбе дај информирај се како што треба и не шири дезинформации, кој Видал, кои сини очи...

Друже не знам само зошто се уште деца како тебе што од вчера почнаа фудбал да гледаат и да следат трансфер преодни рокови, наеднаш станаа по информирани од навивач како мене кој 20 години навива за Баерн и ги следи сите негови подеми и падови, така да информирај се ти малце подобро немој да брзаш, еве Тони Крос е веке играч на Реал Мадрид, и не е шпекулација дека Баерн е повторно заинтересиран за Артуро Видал , поготово сега откако си отиде Тони Крос.

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc...diola-wird-vidal-holen-wenn-meta-3670983.html

Друже не знам само зошто се уште деца како тебе

:pos:

ОК :facepalm:

Ти вака како навивач што 20 години навива си најинформиран, а во исто време даваш линк од TZ (еден од најтрачерските медиуми у Германија), додека во претходниот пост "му викаш добредојде на Видал". Во истата таа вест што ја даваш има реченица

„Solche Spieler möchte ich nicht beim FC Bayern haben“, hatte Bayerns Vorstandschef Karl-Heinz Rummenigge damals erklärt.

кажана од пред некоја година. И сега ти како НАЈИНФОРМИРАН навивач ШТО 20 ГОДИНИ навива за Баерн доаѓаш тука со честитки за добредојде на Видал... Шта речи, коју поруку послати...

Последно уредено:
Нека се јави главниот во фан клубов за да ги смири малце Дени и Стелт. Мислам, срамота е, не ви личи ова како фанови на Баерн Минхен. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom