Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Сите скулптури од Антиката со фрлачи на диск, ѓуле, како и целата Ренесанса и нејзините уметници гомна да јадат:

10346631_899469016736457_3289116496090128247_n.jpg

[DOUBLEPOST=1399743148][/DOUBLEPOST]
BnSb2hXCEAALCB4.jpg

Браќа нека ни е честито титулата , Пеп некако не ми беше баш нај нај на прославата но ќе се навикне во наредните 3-4години :) .

Е Пеп не го држеше машки и му се лизна... трофејот. :icon_lol:
Па држи го бе мајка му стара. :pos:
BnSerPdCMAAOduy.jpg:large
[DOUBLEPOST=1399746664][/DOUBLEPOST]Не знам оти на ЈуТјуб линкот што го има постирано Ченто уште не е почнато. Еве друг линк.

Последно уредено:
Рибери го дупи ќелавицата со неговото „Муншен“........ :icon_lol:

Леле мислам Румениге дека попизде малце.....

Овој озбилен нешто,им се заблагодарува на навивачите,а Рибери на друг микрофон се дере АЛАБА,ДАВИД АЛАБААА :pos:

Како и да е, не треба да нè залажува прославава. Треба да работат уште многу на играта затоа што последниов перформанс (а и цела полу-сезона) им беше лош. Едино што ми дава надеж дека Пеп може да ја опраи работата е првата полу-сезона и утакмиците од стилот Манчестер Сити.

Ај доста е пишување за денеска, оти осеќам дека ќе ме пријавите за спам. :pos:

https://www.facebook.com/photo.php?v=463883597091003&set=vb.159948144151218&type=2&theater

Најјакото!!

Браво за Пеп,многу убави зборови...

Искрено ЕДВАЈ чекам наредна сезона,многу ме интересира како ќе изгледа и тимот и играта,зошто сум убеден дека ќе имаме наредна година и подобра игра и подобар тим,некако и дресовиве го говорат тоа..

Али прво Берлин!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom