Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
3 natprevari bez pobeda,znak deka treba alarm da se pusti.

Rabotava ne odi na arno,a so kiks vo sledniot natprevar sezonata otide.

Morase da pusti poseriozen tim za da rekordot prodolzi.Mnogu mi e krivo.:(

Ти дали си нормален,2 од тие 3 утакмици ни беа во Бундес кај што ја ОСВОИВМЕ титулата во рекордно брзо време,а третиот резултат е нерешено на ОЛД ТРАФОРД....?

Каков аларм,какви сирени...Имам представа дека мислиш дека Баерн до крајот на светот ќе ги добива сите утакмици...Човечка екипа е,не е плејстејшн....

И апропо денешнава утакмица,изјава на Гвардиола после тоа...

"We accept that and now we need to prepare for the Manchester United game as soon as possible. On Wednesday it's a final. It's about life or death."

Јасно е на што е фокусот понатаму во сезоната!Алианц има да пука во среда,ќе треба подршката и од публиката! Се надевам и Јуп ќе биде на трибините!

Ако до 60 минута шкрипи нека почнат да играт како под Јуп :) :cool:

Ако до 60 минута шкрипи нека почнат да играт како под Јуп :) :cool:

Никакво шкрипење.....

All atack од првата секунда....На овој Баерн и под Јуп и под Пеп најмногу му одговара ако удрат од старт,најопасни се така....Нема број колку утакмици сме ги решиле во првите 20 минути....

Такада мој совет е све у напад....Како ќе проаѓа времето тоа ќе биде предност за Јунајтед и нервоза на Баерн ради опасноста да не примат гол...Такада 2-0 да се направи што побрзо па мирна глава после...После може и уште 2,3 да примат :vozbud:

Да го читаше Пеп форумов (ама без МиаСанМиа) и на првата утакмица ќе беше подруго :P

И Шакири си еба мамата, повреден е и тој. Утре повеќе информации.

Почнува Баерн да тоне... Е во вакви моменти се сеќава недостатокот на добри фејсбук апликации... Нерлингер врати се!

Шакири ко премногу да се повредува или се лажам? :)

Шакири ко премногу да се повредува или се лажам? :)

Не ни се обраќај,ја изгубивме титуалата денес во германско....малце сме у шок али ќе пројде ваљда....

Иначе се повредува да...

Зашто го пишувате ШаКири кога дечкото се презива ШаЌири :)
сори за офтопико

Не ни се обраќај,ја изгубивме титуалата денес во германско....малце сме у шок али ќе пројде ваљда....

Иначе се повредува да...
Ме чуди зошто како што гледам набиен е многу, не е некој штакор па толку да е стаклен. Штета ако е стаклен.[DOUBLEPOST=1396735963][/DOUBLEPOST]
Зашто го пишувате ШаКири кога дечкото се презива ШаЌири :)
сори за офтопико
навика :D

Cento ne deka bea vazni natprevarite,tuku sto tri natprevari bez pobeda e mnogu za ovogodinesniov Baern. Protivnicite bea Hoffenheim,Man Utd i Augsburg koi ne se world beaters.

Gledam denes Zingerle rezerven golman,znaci Starke i Raeder povredeni.:noze:Sega Shaq-attack se povredi.Da se molime da ne zaidat teskite maleri.

Bez razlika na se,sreda mu e majkata.
Gotze obavezno poluspic,tuka treba da se pokaze i dokazd vo LS.Se nadevam go cuva najdobroto koga e najpotrebno.So nego kako so igrac pomalku dosega vo LS.

Potrebna e doza arogancija od Robbery,posebno od Arjen bidejki toj resava sudbini.

Uste malce so Dortmund doma vo bundesot.

Cento ne deka bea vazni natprevarite,tuku sto tri natprevari bez pobeda e mnogu za ovogodinesniov Baern. Protivnicite bea Hoffenheim,Man Utd i Augsburg koi ne se world beaters.

Gledam denes Zingerle rezerven golman,znaci Starke i Raeder povredeni.:noze:Sega Shaq-attack se povredi.Da se molime da ne zaidat teskite maleri.

Bez razlika na se,sreda mu e majkata.
Gotze obavezno poluspic,tuka treba da se pokaze i dokazd vo LS.Se nadevam go cuva najdobroto koga e najpotrebno.So nego kako so igrac pomalku dosega vo LS.

Potrebna e doza arogancija od Robbery,posebno od Arjen bidejki toj resava sudbini.

Uste malce so Dortmund doma vo bundesot.

Aбе заборај го Бундесот,завршено е тоа за нас,и Пеп јасно кажа....Тоа ти се отворени тренизни за нас...

Баш дека беа небитни утакмици нема победа,пошто никој не го занима победа....Види ги составите кои ги извади Пеп,со Хофенхајм Штарке бранеше ебате...Незнам што очекуваш..

Правиот Баерн барај го у Среда...

Aбе заборај го Бундесот,завршено е тоа за нас,и Пеп јасно кажа....Тоа ти се отворени тренизни за нас...

Баш дека беа небитни утакмици нема победа,пошто никој не го занима победа....Види ги составите кои ги извади Пеп,со Хофенхајм Штарке бранеше ебате...Незнам што очекуваш..

Правиот Баерн барај го у Среда...
Denes otvoreni kritiki od strana na Schalke,Mainz i Frankfurt za timot sto go izvadi Pep.

A za sreda ocekuvanjata se golemi pa ke vidime.Ne sum siguren 100% ama Jupp gi zagrevase vo Bundes pred vaznite natprevari site prvotimci,pa grizea posle.Vaka odmor im dava i uste ako se isposerat...:noze:

I spored mene podobra odluka e da igraat preku nedela.Kolkavi se tri dena odmor..

Denes otvoreni kritiki od strana na Schalke,Mainz i Frankfurt za timot sto go izvadi Pep.

A za sreda ocekuvanjata se golemi pa ke vidime.Ne sum siguren 100% ama Jupp gi zagrevase vo Bundes pred vaznite natprevari site prvotimci,pa grizea posle.Vaka odmor im dava i uste ako se isposerat...:noze:

I spored mene podobra odluka e da igraat preku nedela.Kolkavi se tri dena odmor..

Нема везе,и он знаеше да одмара битни првотимци пред битни утакмици во ЛШ...

А за критиките од Франкфурт и Шалке,нека се преиспитаат они прво кај се и што прават па после нека зборат за Баерн...Вех ги одмараше Роде и Јунг кога играше против нас пошто имаше побитна утакмица наредно коло,а сеа проповеда тука...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom