Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Кога се сеќавам летото колку бевте против тоа што го довеле Тиаго во Баерн. Ц ц ц...
Јас не бев против, и генерално противењето беше пошто иде играч на Пеп, кој кога Пеп ќе си оди пак ќе го земе со него. Сега никој не мисли така пошто Тиаго е дел од фамилијата, и барем впечатокот е дека заедно со Чави имаат одличен карактер и дури Пеп да си оди после 3 години ќе останат верни на фамилијата. За неговите фудбалски способности никој не сумњаше, но дека вака добро ќе игра уште од прва сезона никој не веруваше. Иако и Гетце е одличен, би рекол Тиаго напрај поголем импакт од Марио сезонава.

Не знам кој е дечково шо ја напрајл, али ѕверска е :D
10014598_10202414649465416_330686494_n.jpg

Ја не сум бил против Тиаго :cool:

Кога се сеќавам летото колку бевте против тоа што го довеле Тиаго во Баерн. Ц ц ц...

Не генерализирај,некои беа,се сеќавам да...

Ја реков дека Јуп изјави дека Крос и Алкантара се најталентираните играчи на нивната генерација....И ако Јуп тоа го има изјавено нема што ние многу да се буниме реално пошто само на ТВ ги гледаме...

Еве сеа и доказ за тоа Јуп што го збореше...Алкантара е феноменален!!!

Како никој досега не го спомнал изведувањето на слободниот удар... Тиаго и Робен. Уште да влезеше тоа и комотно нека ги исклучуваат рефлекторите. Нема смисла да се игра уште.

Edit: Пред некој да ме цитира... Да, знам дека денски беше утакмицата. :icon_mrgr:

Пас со многу чувство, се гледа дека вежбаат импровизации на тренинг.

Ја реков дека Јуп изјави дека Крос и Алкантара се најталентираните играчи на нивната генерација....И ако Јуп тоа го има изјавено нема што ние многу да се буниме реално пошто само на ТВ ги гледаме...

Еве сеа и доказ за тоа Јуп што го збореше...Алкантара е феноменален!!!

Сеќавам се на маабето за изјавата на Јуп, баш ти и јас го дискутиравме тоа. А плус дечкото даде 3 гола во финале на Европско за млади, убаво се сеќавам дека реков дека некој што не го бива не го прави тоа.

On 18 June 2013, he grabbed a perfect hat-trick, scoring with his head, left foot, and right foot, in the 2013 UEFA European Under-21 Football Championship.

Него мене ми текнува колку тука се паничеше кога Гомез си отиде. Да не го потценувам, ама некако со оваа игра што ја играат од лани како воопшто и да не играл во клубот. Таква е играта јбг. Манџо гризе, страшна конкуренција ќе имаат со Лева догодина, дури ако игра вака пожртвувано, ќе го седне на клупа и те како.

Боатенг денес изгина, како им се убаци со тело на нивни 2-3 шута, како камиказа. Ова му е најдобра партија после онаа финалето во ЛШ лани.

Милер... шта речи, коју поруку послати. ван Гал може беше ексцентрик, ама какви таленти извади т.е им даде шанса. Нормално дека Герланд е тој правиот, ама сепак. И Мурињо некна имаше изјава, револуцијата во Баерн почна со ван Гал.

И редно време е да почне Лам да го игра десен бек, веќе почнуваат сериозни екипи во ЛШ, свака му част на Рафиња, ама кога ќе дојде Роналдо таму лево, Лавеци или Хазард ќе го јаде, реално. А и Лам како да заборавил да игра бек. Сега е правото време, нема веќе повреди, штета е Мартинез или било кој везен играч да не игра! Плус може со Реал не, ама кога ќе се убацат физикалците од Челзи или ПСЖ отиде Лам. Може е најпаметен играч што е трениран од Пеп, ама сепак е метар и жилет.

Ај за десен бек и не е толку проблем, молете Бога Алаба да е жив и здрав. Таа позиција ни е најтенка со резерва. Контенто е на ниво на Прањич. А и Рибери без Алаба е 40% послаб по таа страна, страшно се уиграни.

Последно уредено:
Сеќавам се на маабето за изјавата на Јуп, баш ти и јас го дискутиравме тоа. А плус дечкото даде 3 гола во финале на Европско за млади, убаво се сеќавам дека реков дека некој што не го бива не го прави тоа.

On 18 June 2013, he grabbed a perfect hat-trick, scoring with his head, left foot, and right foot, in the 2013 UEFA European Under-21 Football Championship.

Него мене ми текнува колку тука се паничеше кога Гомез си отиде. Да не го потценувам, ама некако со оваа игра што ја играат од лани како воопшто и да не играл во клубот. Таква е играта јбг. Манџо гризе, страшна конкуренција ќе имаат со Лева догодина, дури ако игра вака пожртвувано, ќе го седне на клупа и те како.

Боатенг денес изгина, како им се убаци со тело на нивни 2-3 шута, како камиказа. Ова му е најдобра партија после онаа финалето во ЛШ лани.

Милер... шта речи, коју поруку послати. ван Гал може беше ексцентрик, ама какви таленти извади т.е им даде шанса. Нормално дека Герланд е тој правиот, ама сепак. И Мурињо некна имаше изјава, револуцијата во Баерн почна со ван Гал.

И редно време е да почне Лам да го игра десен бек, веќе почнуваат сериозни екипи во ЛШ, свака му част на Рафиња, ама кога ќе дојде Роналдо таму лево, Лавеци или Хазард ќе го јаде, реално. А и Лам како да заборавил да игра бек. Сега е правото време, нема веќе повреди, штета е Мартинез или било кој везен играч да не игра! Плус може со Реал не, ама кога ќе се убацат физикалците од Челзи или ПСЖ отиде Лам. Може е најпаметен играч што е трениран од Пеп, ама сепак е метар и жилет.

Ај за десен бек и не е толку проблем, молете Бога Алаба да е жив и здрав. Таа позиција ни е најтенка со резерва. Контенто е на ниво на Прањич. А и Рибери без Алаба е 40% послаб по таа страна, страшно се уиграни.

Па Лам е геније,али дефинитивно не е робот...Ќе му треба сигурно утакмица,две дур се прешалта пак на таа позиција...

Ја исто се слагам.Сооглед дека Тиаго и Швајни се фит,Лам дефинитивно треба да се враќа десно.

Ако не сеа за со Арсенал,ондак после тоа обавезно за да биде 100% спремен за четврт-финале ЛШ.[DOUBLEPOST=1394369848][/DOUBLEPOST]
ElasticAncientFritillarybutterfly.gif

Последно уредено:
Pocna inace sudejneto na Hoeness, kazal nesto vo smisla deka plus tie 3.5m EUR koj gi zatajuval ima uste 15m EUR zatajuvani pari a i vtora smetka imal. Ama mediumite zasega spekuliraat sto e so tie 15m EUR, dali e zastareno delo ili ne.

Pocna inace sudejneto na Hoeness, kazal nesto vo smisla deka plus tie 3.5m EUR koj gi zatajuval ima uste 15m EUR zatajuvani pari a i vtora smetka imal. Ama mediumite zasega spekuliraat sto e so tie 15m EUR, dali e zastareno delo ili ne.

Хахах....знаев...сеа пред да отворам си викам сто посто Игорче пишал денеска за процесот...Ама ќе пукнеш дур не го видиш у затвор а???

Само да не се разочараш ако имаш преголеми очекувања.....

Иначе да денеска е почнат главниот претрес,у четврток се очекува пресудата.

Се е во игра,такада да се надевам на добро.

Игорче, пресмешен си со процесов, како твои пари да не ти исплатил мајка му стара. Бог да чува и да брани

Игорче, пресмешен си со процесов, како твои пари да не ти исплатил мајка му стара. Бог да чува и да брани

Не,ама Хенес го уништи Дортмунд и затоа пошто нели раката на Дортмунд е долга сеа преку судски процес тоа ќе му се врати....све е тоа смислено....

Обвинителот е навијач на Дортмунд ќе му ебе сеа мамата,раката на Дортмунд ќе го стигне...

Каде со такви размислувања...:tapp:

Остај го Игорче, читам нешто Венгер многу си сили, да не го лапнат утре како поп - сарма

Остај го Игорче, читам нешто Венгер многу си сили, да не го лапнат утре како поп - сарма

Венгер лани после победата у Минхен рече дека Баерн не е спремен да ја освои титулата у ЛШ и дека он од неговото искуство у ЛШ сматра дека Барселона е сеуште најјака....

Не треба да повторувам што се случи 2 месеци покасно....

Оваа година дава изјава дека овој Баерн па не бил доминатен ко тој од минатата година со Хајнкес и дека Реал биле најјаки....Ја незнам ова, намерно пробува да види до кај можеме да идеме или така му е стилот да тресне по некоја изјава од време на време.

Лани се обрука со изјавата,за годинава ќе видиме....

А за утре не е заебанција.Сооглед дека Арсенал отпаднаа од трката за титулата во Англиско,мислам дека ќе дадат се од себе да изиграат добра партија....Меѓутоа и Баерн од искуството лани знае точно што треба да направи такада верувам во екипата дека нема да има проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom