Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.facebook.com/photo.php?v=799193896761735&set=vb.119204654760666&type=2&theater[DOUBLEPOST=1392902303][/DOUBLEPOST]Реакцијата на Рибери на голот од Крос. И овај изгледа појде во Јунајтед. :(
https://vine.co/v/MZjJ3n2zW6P
Кур го боли, си го чешка...[DOUBLEPOST=1392904031][/DOUBLEPOST]
Остај ЛШ, иди пријави се за фудбал, за в недела! :P
Утре одам да видам шо е со ногава, па за после ќе видиме. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Се е договорено со Робен само фали потписот ќе го продолжи договорот до 2017

http://www.abendzeitung-muenchen.de...lar.a21fc2c9-c483-400e-82c4-c2f4d8056167.html

вчера сите мислевме дека супер е тоа што игра Мартинез али многу се фати ротација Лам десно ,Мартинез средина(се глеа дека е на 50% од можностите моментално) додадено на тоа што игравме на гости и Арсенал тргна да даде гол во првите 15 мин. Се на се одлично сеа треба да играат почесто Мартинез и Швајни за да влезат во топ форма , Тиаго и Геце ми изглеаат ко да им треба време за големи утакмици коа ќе стане густа работава таму 1/4 финале повеќе верувам во Мартинез и Швајни

Па фала богу, шо очекуваш од Тиаго, дечкото на клупа дремеше у Барса, Гетце лани почна со нокаут фазата, се изнапромашува со Малага и Зенит, иако беше солиден. Неможат они двајца, за разлика од нив Милер веќе има три финалиња под него, плус настапи у прв тим на Германија на сите првенства и сите битни утакмици, ќе им треба време на Тиаго и Гетце да станат мажи. Секако кога ќе дојде тесното Швајни и Мартинез ќе играат, мада Мартинез ќе игра како бек со оглед што Данте и Боатенг се картон пред суспензија.

Видите ја реакција на Кале и Ули после промашениот пенал на Алаба на линкот што го постираше Кинг Каи.

Pep me iznervira so taa negova taktika Robben levo Gotse desno :eek: pa cel zivot Robben ima igrano desno krilo na leva izguben e no jbg pamet za drug pat

A rezultatot e top zdravje podobro iako igrata ne bese na nivo no protiv arsenal sekogas e tesko i barcelona vo naidobrite denovi go jadase na Emirates,Kroos im pokaza na Gotse i Alcantara kako trebe se igra na golemi natprevari Neuer zver koga tepas neznaes ni so da pises osven cestito i da ni se mnoza:cool:

Има одличен торент на пајрт беј цел меч со привју Карагер и Балак у студио, мечот и анализа потоа у ХД. Кој сака по ПП. :)

Неможете да ги споредувате Геце и Крос на утакмицава. Скроз различни позиции и различни задачи имаа.

Геце, си изигра детето на ниво. Како тоа не е за големи утакмици? Требаше ли да даде 3 гола и да направи 3 асистенции па за да биде за големи утакмици?

На првата негова "голема" утакмица за Баерн каде што беше исвиркуван, пцуен, колнет... од 80к публика, даде голиште на неговиот бивш клуб.

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk

Каталонскиот јазик на ништо не личи.:icon_mrgr:

Гледајте како се буни и почна на германски да збори :ROFLMAO:. Уште на италијански требаше да го прашаат.

Тиаго имал 100/105 а Лам 122/123 а грешниот пас го направил на своја половина.:)

Мартинез носи фалш дрес :D (а и сликава кој фејл е :pos:)
1795855_844165405600152_1506364206_o.jpg

Тешка утакмица,како што и очекував искрено...

Арсенал влезе многу јако,првите 15 минути беа тешки за гледање..

Поготово Мартинез како се мачеше на средина,го проаѓаа ко мало дете.Не е навикнат уште на таа позиција односно Баерн е веќе премногу навикнат со Лам на средината.

Да излезевме со Лам и Рафиња мислам дека ќе бевме далеку постабилни у прво полувреме!

Како и да е,ја исправи Пеп грешката у второ.

Тешко беше за игра у второ,пошто напраиа страшен бункер ко што се очекуваше после црвениот али Крос беше МАГИЈА вчера!!!

Очекувам поптис и нов договор наскоро!!!

Реваншот се надевам ќе биде формалност![DOUBLEPOST=1392934629][/DOUBLEPOST]
Па фала богу, шо очекуваш од Тиаго, дечкото на клупа дремеше у Барса, Гетце лани почна со нокаут фазата, се изнапромашува со Малага и Зенит, иако беше солиден. Неможат они двајца, за разлика од нив Милер веќе има три финалиња под него, плус настапи у прв тим на Германија на сите првенства и сите битни утакмици, ќе им треба време на Тиаго и Гетце да станат мажи. Секако кога ќе дојде тесното Швајни и Мартинез ќе играат, мада Мартинез ќе игра како бек со оглед што Данте и Боатенг се картон пред суспензија.

Само Швајни може да ја игра позицијата на Лам...

Кога Швајни ќе е уигран може да се врати Лам на десно,иначе не...

Премногу се навикнаа веќе со Лам,клучна позиција е во тактиката на Гвардиола и голем шок е вака кога ќе се направи промена...Мартинез не е за таа позиција.Мартинез е ко со Дортмунд што играше баш на средина на терен!

Големи проблеми имавме у првите 15 минути,лошо беше за гледање.

Последно уредено:
Официјалниот фејсбук сајт на Нојер ја објави сликава со наслов:
Then and now...
1901254_578223678929826_1856715950_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom