Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Судијата бил крив :pos: колку симпатично :)

Kroosartig!

ОГРОМНИ ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ НАВИВАЧИ НА БАВАРСКАТА МАШИНЕРИЈА ЗА ПОБЕДАТА НАД АРСЕНАЛ ВЕЧЕРВА, ВОЗБУДЛИВ НАТПРЕВАР СО МНОГУ ДРАМИ,
НА КРАЈОТ НА КРАИШТАТА , ШТО ВИКАТ СРБИТЕ НАШИТЕ СЕВЕРНИ СОСЕДИ,
КАКО СМО СЕ НАДАЛИ ДОБРО СМО СЕ УДАЛИ! АЈМО БАВАРЦИ СЛАВЕТЕ!

ТОНИ КРОС = СНАЈПЕРИСТА

Лам и Крос, дечките алал да им е!

Лам е чудо на фудбалот, од што се навикнавме не него, на асистенции и на одлична игра ниту коментираме, ама не сме свесни шо играч имаме у тимов. :D Феномен е дечкото озбилно, црвен картон нема цела кариера, лани имаше појше асистенции од 90% од плејовите низ европа. Единствена црна точка у кариерата е Торес шо го претрча 2008ма финалето, тоа неможам да му го простам. :D

Дечково од аватарот.

152 passes at 97%.......
1 goal
3 key passes
21 out of 22 long balls
4 out of 7 crosses
172 touches
5 shots 3 on target
2 interceptions

:cuc::cuc::cuc:

LxaJlqM.png

:cuc:

Ноер исто. :cuc:

Кога сме кај судиите... Акцијата за пеналот над Озил не беше офсајд?[DOUBLEPOST=1392856351][/DOUBLEPOST]"Bayern Munich made 863 passes in 90 minutes. That's a pass every 6.25 seconds. Imagine trying to chase that lot down. Mathieu Flamini and Jack Wilshere will be seeing Bayern passes in their sleep tonight".[DOUBLEPOST=1392856654][/DOUBLEPOST]И уште нешто.. Баерн вечерва поставил рекорд во ЛШ за точност на додавањата од 95% :)

Последно уредено:
Кога сме кај судиите... Акцијата за пеналот над Озил не беше офсајд?[DOUBLEPOST=1392856351][/DOUBLEPOST]"Bayern Munich made 863 passes in 90 minutes. That's a pass every 6.25 seconds. Imagine trying to chase that lot down. Mathieu Flamini and Jack Wilshere will be seeing Bayern passes in their sleep tonight".[DOUBLEPOST=1392856654][/DOUBLEPOST]И уште нешто.. Баерн вечерва поставил рекорд во ЛШ за точност на додавањата од 95% :)
untitled.PNG

Иначе добра утакмица. Спомнав дека време му е на Крос за голче. :)

1901569_703280059722358_627741517_n.jpg

Робен читер,дајвер фак ју!

Боатенг црвен,чист зицер спаси на 80 метра од голот!!!
:mad::mad::mad:

Шасојдаксјд црвен ? Ват тхе фак ? Па Робен се сопна самиот!Кај се дава за тоа црвен? :tapp::tapp:

а пенал за Баерн не да немаше, тоа си беше контрафаул и жут за Робен, опасна игра со подигната нога, ѓон шо го викат.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Последно уредено:
Па не е офсајд, во линија е со Данте.

Патем, честито победа, одличен фудбал се до црвениот картон, ама тоа е, се гледаме на Алијанц.

Онака ја ставив сликата колку да ги задреме судиите. Можеби беше Озил мааалку понапред од одбраната, но ништо страшно.

A за пеналот и црвениот и јас прво не бев убеден, но на успорените снимки убаво се гледа како Счезни го закачи Робен и среќа што не ни го повреди :) . Имаше пенал и според правилата беше за црвен картон... Јгб, такви се правилата на фудбалот.

Според мене оваа слика е милисекунда понапред и со тоа Озил беше во офсајд.На мтв дадоа милисекунда поназад а не беше Озил во офсајд.

Двојбена ситуација но за мене ништо не сменува 2-3 см кога се во прашање.

На Алијанц само на прошетка,Рибери и Басти тогаш на дело ќе ги гледаме обавезно.

Го гледам Боа пеналот шо го напрај, у трчање беше и проба да ја извади ногата на време ама неможеше, неможе да се криви. :(

Последно уредено:
Martinez bese krivecot za penalot.Kako partal go isfrlija.Posle udarot na Sanogo nad Neuer pak Martinez so los povraten pas.
Mnogu slab natprevar odigra,ne e vo forma,mu treba vreme.

Krivo mi e sto ne vleze posledniot udar na Kroos.:(

Muller ne znae da se izraduva ama ic.Smeski e Tomica.:icon_mrgr:

Sega na red Hannover 96.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom