Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него што ќе биде само коа ќе ја изгубиме првата утакмица сезонава(ако ја изгубиме...)...
Е тек тогаш ќе биде весело,форумов ќе го кренете у воздух.
Сеа никој нема...Си знаете сите,Баерн сигурен ми е,не му се сеќирам.![]()
Во фан клуб Дортмунд ќе има бесплатни пијачки за сите, освен за навивачите на Баерн.
Во Реал можно е да има неколку постови кај што грешно ќе биде спелуван Баерн со зголемено користење на буквите њ, љ, ј.
Во темата за ЛШ ќе се отвори дискусија за тоа како поминала ерата на Баерн и како Пеп ќе се врати наредна сезона во Барселона, иако таа дискусија нема да има никаква поврзаност со ЛШ.
Во темите за кладење ќе има ненормално плукање на сметка на Баерн.
Овде мислењата ќе бидат поделени, и ќе има постови од типот Милер не е за прв тим, Бујтен е стар, а Рибери треба побргу да си ја врати формата после повредата.
Во темата за Бундеслигата, со Игорче на чело ќе биде
![]()
И можно е и во Драга Кајгана да се најде некој пост кај што се објаснува зошто ерата на Баерн е завршена.
И така![]()
Ван гал фала тиМоре арамбаши кај сте да пишите за ова
It's official! David Alaba has extended his contract at FC Bayern until 30.6.2018. The left back says: "I'm happy."
![]()
Ван гал фала тиМоре арамбаши кај сте да пишите за ова
It's official! David Alaba has extended his contract at FC Bayern until 30.6.2018. The left back says: "I'm happy."
![]()