Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мan of the match бил Геце

Some moments of real quality from the Bayern Munich forward, not least his lovely cross for Mertesacker's goal. Trickery, dribbling and tactical positioning were all excellent - and was only denied a goal by Hart's superb save.

Мan of the match бил Геце

Some moments of real quality from the Bayern Munich forward, not least his lovely cross for Mertesacker's goal. Trickery, dribbling and tactical positioning were all excellent - and was only denied a goal by Hart's superb save.
Второто беше добар првото полувреме катастрофа. Мен оф тхе меч дефинитивно Мертесакер.

Дечки, морам да ви се заблагодарам што не ми направивте проблем за учествување во разговорите во фан клубов.

Ако сега не ги здрвиме без цела нивна одбрана првотимци, тогаш...

Стварно нема да биде интересно така, без цела одбрана се. :facepalm:

А и Дурм дали ќе игра не е сигурно плус Фридрих кој тренираше со тимот се повредил во пријателски меч. Ова не е нормално.

Дортмунд ќе ни игра без одбрана ако сега не ги тепаме во лигата незнам кога :pos: :pos:

Ја сум им крив што немаат соодветни замени....

Нас не праша некој у финалето со Челзи коа искочивме у одбрана у финале ЛШ ејјј со Тимошчук самурајот и Контенто пекинезерон....?? Не не праша и си игравме така и го цицнавме.

Нас не праша некој у финалето со Челзи коа искочивме у одбрана у финале ЛШ ејјј со Тимошчук самурајот и Контенто пекинезерон....?? Не не праша и си игравме така и го цицнавме.

Не е никој крив само така е ситуацијата сега. Нема бегајне. Немаше да биде исто вие да игравте со Рафиња, Кирхоф, Контенто и Бајтен. Никој нема да се жали после пораз ама шансите се сега доста намалени за Дортмунд.

Пекинезер :pos:

Улав си ејјјјјјјј :pos:

18-та секунда обрати внимание на фацата на Контенто....:pos:

Ко децана од 6то кога ќе им дозволеа да седат со тие од 8-мо...е таква фаца има.:D

Шала на страна,поштено човече е,лојален е,на клубско ниво сеа до Декември ќе освои буквално све што може,а утакмица на кариерата ќе му остане финалето со Челзи у кое рака на срце одигра одлично.
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 20:35 ---
Не е никој крив само така е ситуацијата сега. Нема бегајне. Немаше да биде исто вие да игравте со Рафиња, Кирхоф, Контенто и Бајтен. Никој нема да се жали после пораз ама шансите се сега доста намалени за Дортмунд.

Се слагам,али тоа е....Сезонава Баерн со повреди мама им се расплаче,такада те сфаќам.

Али тоа нема да го намали дражот на утакмицата,борба ќе има до коска.

Судбина
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 20:46 ---

И ова беше исто судбина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom