Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ЕВЕ ГО ГЕЦЕ КОНЕЧНО ДА МУ ЕБАМ МАЈКАТА !!!

Има некој добар стрим ? Ми откажа сопкастов, неможам на раат да гледам...

АБЕ ГАЗИ ГИ СВЕ ДА ИМ ЕБАМ
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 16:40 ---
Има некој добар стрим ? Ми откажа сопкастов, неможам на раат да гледам...

http://firstrownow.eu/watch/215226/1/watch-bayern-munchen-vs-mainz-05.html
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 16:57 ---

Фаќаш бе, 90%

Гетце и Тиаго кога ќе се прилагодат со нивната елеганција на тимот, мераци стварно. Од најдобриот тим во Европа лани, Пеп го однесе тимот на ново повисоко ниво.

Немаше потреба судијата пенал да свири ама ајде барем Спасо 5+ ја фати :D.

Робен како мало дете се лути што не му дозволија пеналот да го шутира. Геце му вели смирено, без нервози. Ќе ти пуштам јас пак некој убиствен пас за да дадеш гол. :icon_lol:

На крајот на првото полувреме пак се плукаше по Пеп, а човекот не беше ништо крив за примениот гол. Иначе Спасо треба да му се заблагодари на Новески за 5+ :D

Тоа у прво полувреме незнам од кај ја извадија таа игра....али не смее никад да се повтори...

Ова у второ беше демолирање,незнаеа Маинц од која страна ќе им дојде.

За Гетце нема што да се збори...Светска класа е момчето,само да не се повредува и ќе растура!

Незнам,некако сезонава најмотивирани ми се у ЛШ..Тешко стартуваа против послаби екипи али добро имаше и репрезентативен период такада разбирливо.

Сепак Пеп мислам дека сфати дека у Бундес неможеш да пројдеш со играчи како Контенто и Рафиња у состав....неможе...

На крајот на првото полувреме пак се плукаше по Пеп, а човекот не беше ништо крив за примениот гол. Иначе Спасо треба да му се заблагодари на Новески за 5+ :D

Не се плукаше, но дека направи грешка денес со внесувањето на Алаба на местото на Данте направи. Но, ете во 2-то полувреме го внесе Геце место Рафиња и Лам играше како десен бек, а Швајни се врати како 6-ка.

Друга ствар... Сезонава Баерн нема примено гол од корнер или сличен прекин. Тоа е знак дека е подобрена организацијата за бранење од прекини. (y)

Na pitanje novinara "Sta je vasa ekipa pogresno radila?", Thomas Tuchel je legendarno odgovorio:

"Znaci dodjes sa Folcikom kod Ferrarija i moras preci cilj ispred Vettela. Jbg nemoguce!"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom