Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Какви аматери овие младинциве.Одбранава поспора од полжав.:pos::pos:
Овие Сити користат играчи што играат и за у21 а Баерн стриктно од у19 иако во резервниот тим има 15 играчи што се во дозволената граница за ова натреварување.Најверојатно гледаат да влезат во трета лига,сепак таа е професионална лига и ќе можат таму младинците да се доусвршат.4-та лига е семи-аматерска.:)
Тој гркот капитен природно игра на позиција 6,ваму десен бек.Немаат ни доволно играчи или новиот Лам е овој само во контра позиција.:pos:
"Најдобар" е можда Хаглер,16 години а и голманот не е лош колку што е лоша одбраната.
Играчиве на Сити многу спремни а посебно нападот Лопез-Кол и косоварот Бутучи.Спремни за премиер лига.:eek:
Важно имаат подршка и на 6:0 навиваат.:ROFLMAO:

Пак Рафиња десен бек,пак Лам ДМ и Милер место Манџо.

Нензма заебано ќебиде Манџукич можеби тапа ја изигра последната со Волфсбург но во ЛШ секад трча ко луд брка има огромна мотивација, башка Милер напред против Компани и Настасич он е боље од втор план коа се убацува

Според мене, во зависност од резултатот Пеп ќе го внесе Манџо второ полувреме кога одбраната на Сити ќе биде изморена од Милер. Ќе го пушти и Геце кој мислам дека конечно ќе го видиме во вистинкото светло.

Сепак и Манџата треба да одмори. Наредниот викенд играме со Леверкузен што можеби до некаде е и поважен натпревар од овој со Сити. Оти нели, не сакаме Дортмунд да ни бегаат 3 бода во БуЛи.

Како и да е, очекувам добра игра и победа!

Не сакам да правам малери, ама прилично сум сигурен дека победувате денес.

Компани ги избуши Јунајтед,не можеа да претнат кај него.Со Вила не ни забележав,не ме интересираше толку.
Милер против Компани :pos:

Можно е да е уфрлен во нападот за да трча повеќе како што рече ретровизор,сепак крал е за некои килави шанси кои се претвораат во голови од напнување на дефанзивците и шетање до Африка и назад итн.Јес да Манџукиќ трча,ама колку што трча Милер не може.
Кога и да речам нешто против Милер тој дава гол или асистира.Само што го искритикував Милер пред домашен амбиент со Волфзбург тој по нецела минута даде гол.Исто и за Рибери а тој му асистираше.:гик:

Манџукиќ ако играше тешко да ќе направеше нешто против Компани-Настасиќ.Жолт ќе добиеше сигурно.

Е сега не ми се допаѓа што пак игра Лам на неприродна позиција.Не ми се допаѓа што игра повторно и Рафиња.

Не ми се допаѓа и тактиката на Пеп.

Ама подобро ќе си чутам и нормално се надевам на победа,и да нападнеме јуначки од почеток.

Ќе има "експертски анализи" на кајганава за Пеп ако се деси нешто лошо.Тоа сум сигурен.Посебно од рејаловци.:icon_lol:

Mia San Mia,Mia San Bayern!

PACK MA`S!:cool:

:vozbud::vozbud::vozbud:

packmas.jpg

Se do 0:3 i stativata na Muller Baern gazese za da na kraj se sluci bravura na Negredo i potoa crven za Boateng.Dobro e spasi cist gol a sega najverojatno dva natprevari suspenzija.Plzen e,ne e strasno. :-)

Site odigraa super,a Muller stvarno me iznenadi.Fenomenalen natprevar od nego,konkurencija na Mandzo moze da mu bide koga veke se oporavija Gotze i Martinez.

(y) (y) (y)

Милер нема зошто да изненадува, од секогаш вака игра. Маестрално. Од земја никнува и гол дава. :icon_lol:

Aj sega jadete gurabii :) SUPER BAYERN ! Fasciniran sum od tri raboti a toa se : Pep , Lahm i Miler !

Go pogodi rezultatot ? :)

:)
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 23:20 ---
Kazav da mi dadete tocni sostavi ... kutite celo vreme :) ajde sega za narednata so Plzen ke vi kazam :)

3-0 ili 5-0 ...... 3-0 ako igrame so nekoj BAG sostav , a 5-0 ako igrame so denesniov .

Компани ги избуши Јунајтед,не можеа да претнат кај него.Со Вила не ни забележав,не ме интересираше толку.
Милер против Компани :pos:

Можно е да е уфрлен во нападот за да трча повеќе како што рече ретровизор,сепак крал е за некои килави шанси кои се претвораат во голови од напнување на дефанзивците и шетање до Африка и назад итн.Јес да Манџукиќ трча,ама колку што трча Милер не може.
Кога и да речам нешто против Милер тој дава гол или асистира.Само што го искритикував Милер пред домашен амбиент со Волфзбург тој по нецела минута даде гол.Исто и за Рибери а тој му асистираше.:гик:

Манџукиќ ако играше тешко да ќе направеше нешто против Компани-Настасиќ.Жолт ќе добиеше сигурно.

Е сега не ми се допаѓа што пак игра Лам на неприродна позиција.Не ми се допаѓа што игра повторно и Рафиња.

Не ми се допаѓа и тактиката на Пеп.

Ама подобро ќе си чутам и нормално се надевам на победа,и да нападнеме јуначки од почеток.

Ќе има "експертски анализи" на кајганава за Пеп ако се деси нешто лошо.Тоа сум сигурен.Посебно од рејаловци.:icon_lol:

Mia San Mia,Mia San Bayern!

PACK MA`S!:cool:

:vozbud::vozbud::vozbud:

packmas.jpg

Све си кажал со тие реченици...:D

Нема хејтери на темиве, никој не пише... Замисли Сити тепаше 3:1 коа ќе се збереа дретица ии џизер... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom