Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ефце Бајерн Штерн Дес Суденс.
Си идам дома, гледам Хазард кичми крши и гол дава. Уште не влезен убо ме пречека. Ама се сврти, конечно и за нас еднаш. Ништо не видов од играта, така да не ја коментирам, само тоа што го видов во продолженијата беше опсада на голот на Чех (btw да им е здрав и жив злато вреди).
Рибери после како само се радуваше, ѕвер. Човеков е легенда, па и изјавата после : I'm in love with FC Bayern. :cuc:

Ова не да болиииии муринјо сега сигурно сече вени,така од многу рипанје ка маимун тоа мозе да те снајде,уште се буни за црвениот дефинитивно нее арен,секој тим што го води тој игра вака оштро и само провоцираа пе**ри едни

1237718_444716568977721_873900332_n.jpg

Нинџи нека ни е честит трофејот што досега го немавме.
Како почнавме ептен попиздев. Стварно играта во одбрана ни е ептен лоша.
Првиот гол е кривец Рафиња. Да , тој беше глупакот што се сопна , легна на терен и се испружи со сите негови метар и шумска јагода и не успеа да му попречи на Хазард кој ја префрли на Ширле, а тој на Торес. Ако го видам уште еднаш тој да игра , а не Лам зимам точакот префрлам во 18та брзина и одам за Минхен да го стрелам. Подобро Боатенг десно , а Даниела да ја гледам во одбрана.

Данте можеше да не кошта цела утакмица среќа што Оскар е тежок просек.
Боа солидно си изигра. Некако ептен ми се изгубени кога играат одбрана ама тоа се должи затоа што ги немаат пред нив Швајни и Хави. Се надевам виде Пеп што значи Хави за тимот и дека ќе ги игра заедно со Швајни. Третиот кој сака нека е, иако го бранев Крос сепак нека седне малку на клупа.

Нападот сме доста солидно иако не направивме 100% шанса (нафрлувањата не ги сметам) тоа највеќе се должи затоа што Челзи не се ботови во одбрана. И да и те како заслужи Рибери да ја освои наградата , ѕвер е . Па колку игра само од срце за Баерн :cuc: :cuc:

Како и да е после 2012та заклучив дека трофеите се бројат не играта.

П.С. Само кај мене грмеа 120 минути + пеналитe sudkurve или од пивото беше. Го оставија гласот таму и нека не им мрсат муда Ули и компанија и да им попуштат малку.

Nesto mi vrie deka Martinez ili Gotze ke odmaraat sega posle startovite za v zatvor.Nikako da ne gi pustat za reprezentacija,ako ne se povredeni ,neka izmislat nekakva povreda.

Tipicna igra na sreknion,krvta negova.Aj toj sto se bunese(lud e) za startot nad Goetze ama i igracite se bunea.Zazluzi direkten crven,ne vtor zolt.

Ne velam deka Boateng ne zgresi(sramna greska) ama mora vo najkus mozen rok da se proba partnerstvo so Kirchoff.

Mandzukic kolku kutek izede papapa.Kvalitetna borba denes.

Lahm na neprirodna pozicija,Muller klasicen AMC,Gotze nespremen,Martinez isto,Rafinha nekvaliteten.

Vrti suci dobro izleze.

Inaku ne sum siguren dali bese Lahm,samo prejudiciram ama kontrata za prviot gol morase da bide stopirana so kvaliteten klizac.Da bese Martinez nemase da ima gol.Ke si dobiese zolt ama nemase da gubat.Samo sto vleze vtoro odma so neverojatno kvaliteten klizac im dopre strasna kontra.

Pep 4-2-3-1 dundo.

Dajte highlights ne ja gledav, ke si kasnan od gazov.

Btw gledam specijalniot pak place neso, i odma gi pokvaril igracive so negovata negativna energija. Milo ke mi e koga ke se izbruka godinava kako so se izbruka so Madrid... Ama godinava so veshtacki klub, i veshtacki navivaci koi ke gi snema naskoro.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom