Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Се врати натрапникот.:pipi:

1542724213-bayerntraining_mehr_ap_01_20130627-181050-tEm0t0OGC09.jpg

Баерн од оваа година нема да продава карти за гостинските натпревари во ЛШ и ДФБ купот.Причината е поради пиротехниката користена од ултрасите.
Еве сега и на Алианц Арена уште построга контрола.

media.media.071091e5-9b84-4fe0-9a92-dcf057d3633f.normalized.jpeg

Што по ѓаволите бара Тимошчук уште тука? Нели замина од клубов официјално.

Што по ѓаволите бара Тимошчук уште тука? Нели замина од клубов официјално.

Имал работа на два дена па побарал да тренира со клубот ако е можно,а Пеп дозволил.:)Краде финти.:icon_mrgr:
--- надополнето: 28 јуни 2013 во 00:12 ---
Му вика папава оди наредна година во Баерн, инаку Igorcemk црни маѓии ќе ти фрли.:unsure:

4,w=650,c=0.bild.jpeg

INTERESNO :)
http://www.dailystar.co.uk/football...Munich-want-Manchester-City-s-Micah-Richards/
EUROPEAN champions Bayern Munich are plotting a shock £14m bid to sign Micah Richards.

New boss Pep Guardiola is a huge admirer of Richards and has put the Manchester City defender on his shopping list.
The England full-back made just seven appearances last season following a serious knee problem. But he has returned to full fitness and Guardiola is now set to test City’s resolve with Bayern’s bid.
Richards still has two years to run on his Etihad deal, but City have no plans to offer him a new contract yet and the 25-year-old knows he faces a battle to secure regular first-team football this season.
Pablo Zabaleta has jumped ahead of him at right-back, while Brazilian star Maicon is also competing for the same position.
Richards is still waiting to discover if he will be part of new boss Manuel Pellegrini’s plans.
Inter Milan have also been linked with Richards, but a move to the Champions League holders would be hard to turn down.
A source told Starsport: “Micah wants to know where he stands with his new manager and will then look at his options.
“Bayern have made some enquiries and if a club of that stature want to sign you, then you have to give it serious thought.”

Се врати натрапникот.:pipi:

1542724213-bayerntraining_mehr_ap_01_20130627-181050-tEm0t0OGC09.jpg

Кои се дечиштава на сликава? Ќе тренираат и тие со првиот тим? Хојберг знам дека ќе тренира и очекувам многу од него, ама кои се другиве?

Edit: И Weiser го препознав.

Кои се дечиштава на сликава? Ќе тренираат и тие со првиот тим? Хојберг знам дека ќе тренира и очекувам многу од него, ама кои се другиве?

Edit: И Weiser го препознав.

Десно од Вајзер е Вајхраух напаѓачот.Лево до Рафиња е Даниел Вајн,централен бек а и се очекува од него доста според тоа што имам прочитано досега.Десно од Рафиња можеби е Ранковиќ,десен бек е ама не сум сигурен дали е тој.Единствено овој до Хојбјерг не го знам иако сигурен сум дека го имам видено досега.

А инаку оваа шпекулацијава за Ричардс е љољ.:pos:Цела година 10 натпревари има изиграно а сега Пеп дури го барал и понудата би требала да биде 16 милиони.:eek: 16 факинг милионс за Ричардс што се повредува нон стоп.Тој исто како Боатенг не знае што попрво да игра,дали десен бек дали централен бек.Ајде овие daily star што пишале,ама сите ја шернале оваа вест.Тоа е позастрашувачки.:cautious:

Рибери и официјално го продолжи договорот до 2017. (y)

Нема линкови,само на страната на Баерн можеш да гледаш ако си претплатник.....

А резултат нешто?

Едит - 1:15 за нас :pos:

Dobar rezultat no beznaecen,sepak protivnik bese fan klub.

Julian Green hettrik.Ke go forsira Pep izgleda. :vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom