Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Колку добар осет за ориентација во простор има, браво. Само ме интересираше дали и сега (после операцијата) одма ќе почне со игра или ќе паузира?

Ќе започне да тренира заедно со сите на 26 јуни.

Џенингс потпишал за Барнсли три години. Незнам оти нашиве се откажале од него....

Slab bese,go imam gledano a i cesto se povreduvase..Pogolema steta e sto Duhnke i Hurzeler si zaminuvaat,mnogu bitni igraci sezonava bea..

Неможе секој талент да стане врвен играч, така одат работите. А и клуб како Баерн неможе да си дозволи да форсира еден талент само поради тоа што е талент. И другите ваши, би рекол појаки таленти, тешко дека за скоро ќе фатат место во првиот тим или општо минутажа, тоа е вечната дилема со млади таленти кој многу рано одат во многу голем клуб.

1011889_503097279776635_48880091_n.jpg

Започнал да тренира од понеделник :vozbud:

Ја не се сеќавам Баерн да имале отворен тренинг на Алианц пред публика....Сега ќе има два,и ќе се наплаќа карта 5 евра,а парите ќе се донираат за жртвите од поплавите.

Понеделник Гвардиола ќе биде топ тема у светот на фудбалот такада едвај чекам!

Ја не се сеќавам Баерн да имале отворен тренинг на Алианц пред публика....

Имаат скоро секое лето, но никогаш првиот тренинг за новата сезона не го имале на Алианц.

Во 2008 имале исто со Клинсман

Knapp 20.000 Bayern-Fans haben am 22. Juli den Weg in die Allianz Arena gefunden, um Jürgen Klinsmann und seiner Mannschaft bei einer öffentlichen Trainingseinheit zuzuschauen. Klinsmann und auch der Vorstand des FC Bayern mit Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeneß und Karl Hopfner zeigten sich ob des regen Zulaufs begeistert und kündigten an: „Wir haben spontan beschlossen, dies zu wiederholen, wenn auch die Kinder in Bayern Schulferien haben.“

Имаат скоро секое лето, но никогаш првиот тренинг за новата сезона не го имале на Алианц.

Во 2008 имале исто со Клинсман

Леелеее за тој дибек се собрале да го гледаат.....Ама кој да знае,тогаш се надевавме многу на него.

Али каква штета ни напраи.Хумелс го продаде,за малце и Милер ќе го продадел.

Еееее што ти значи све да освоиш,абе пиле не прелетува на темава......

По другиве теми се распишале,а овдека.....:pos:

Нема што да се јаде трици,нема што да се критикува.:D

Агентот на Гетце со изјава!
-Гетце дојде во клуб кој е финансиски најстабилен во цел свет,кој е еден од најдобрите,а може да се рече и најдобар во моментот.Во клуб кој повекето од играчите играат за репрезентацијата на Германија.Баерн направи услуга и го зачува квалитетот на Бундеслигата,затоа што доколку не го доведеше Гетце тогаш тој сигурно ке заминеше во Барса,Сити,Челзи или некој други клубови.
Една недела пред да се дознае дека тој ке биде играч на Баерн Минхен следната сезона,доби луда понуда од Ман.Сити кој сакаше да плати оштета за него и му понудија плата од неверојатни 330 000фунти неделно,со тоа он би станал најплатен играч на целиот свет пред Меси,Роналдо,Ето итн.Тоа би било годишно околу 20 милиони фунти,но он го одби тоа и ја прифати понудата на Баерн каде ке зима околу 6,5милиони годишно!

И без изјавата на агентот, ова јасно беше. :)

Агентот сигурно јавно нема да каже колку пари ќе зема Геце. Па тие 6м и во Дортмунд ги зел. Билд викаше дека земал од 10-12м ЕУР (бруто нормално). Како и да е, интересен ми е делот дека Геце секако би одел ако не се јавел Баерн. А кратко предтоа ги фарбал сите дека сигурно останува.

Агентот сигурно јавно нема да каже колку пари ќе зема Геце. Па тие 6м и во Дортмунд ги зел. Билд викаше дека земал од 10-12м ЕУР (бруто нормално). Како и да е, интересен ми е делот дека Геце секако би одел ако не се јавел Баерн. А кратко предтоа ги фарбал сите дека сигурно останува.

Да бе ги фарбал,Клоп и Ватцке малоумни се да веруваат или еден дечко од 20 години да може да ги фарба....

Освен ако стварно се.....Бар Клоп мислам не е малоумен :D

И никој не спомна уствари дека Баерн праи добра работа и го држи во Бундес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom