Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
А ти си ловец на верниците во подфорум фудбал? :)

Далеку од тоа, само чудни ми беа последните 2 поста на ликот. А кога сме кај мене, се надевам не е забрането да се интересираш за фудбал. Поздрав. :)

Далеку од тоа, само чудни ми беа последните 2 поста на ликот. А кога сме кај мене, се надевам не е забрането да се интересираш за фудбал. Поздрав. :)

Таков си е човекот, ама не смета, секој со своето. :)
Забрането е да не се интересираш за фудбал. :D

923234_462726697155487_943058705_n.jpg

Вацке:
"
Jupp Heynckes should stay out of this and concentrate on the line-up for next Saturday [for the DFB-Pokal final against Stuttgart]," he told reporters.

"I don't know how close Heynckes is to the management of Bayern. But if they want to have Lewandowski it would be good if we were told about this."

For his part, Lewandowski is remaining tight-lipped on his future, adding: "Now I will have a break for four or five days, then I will go to the national squad."

Изгледа и Лева ќе им го земеме без да знаат, каква управа. :pos::pos::pos::pos:

Sega vidov toa za zvezdickite.Maksimum se 4 taka da Baern ja ispolnil kvotata. :-)

Lewandowski's Agent : " We Can't Hide It Anymore , Robert Is Going To Join Bayern In The Summer " !!

Криво ми е за Гомез, али тоа е. :(

Lewandowski's Agent : " We Can't Hide It Anymore , Robert Is Going To Join Bayern In The Summer " !!

Криво ми е за Гомез, али тоа е. :(
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8738143/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed: skysports/CnFH (Sky Sports | Football News)

"It is a matter of time. It could be a done deal within a week or within two to three weeks. We are waiting for a signal from the club. We are working on this deal.

"Robert needs a new challenge. He needs other people around him, a new coach and new motivation."

Работава е сеа као Милан ќе прајме слики, доџите сада јер смо се доста заебавали!

Само финтата е што ние и досега не се заебававме. :pos::pos::pos:

Пеп знајт шо прајт мајке ми. :pos::pos: Лигата ќе ја освоиме као од шала, а пак ќе се фокусираме на ЛШ.:icon_mrgr:

Chains, како беше во Германија вчера? :)

IMG_20130525_171500.jpg

IMG_20130525_172257.jpg

IMG_20130525_235629.jpg

IMG_20130525_234826.jpg

MIA SAN MEISTER ! ! ! !

И да момци, во сабота одам на Pokal финалето! Карти купив уште во септември! Па слики и од таму секако!

Пишував пишував и ми се изгаси лаптопот.
Ај честито нек ни е победа, сите изиграа на ниво, Робен покажа на wanabe Фројд од другите фан клубови дали е лузер или не, колку имаше желба за победа само.
Инаку на плоштад гледав, незнаев дека има толку фанови на Баерн во Македонија.
Честито на тие шо земаа htc one , да носев лична карта и мене ќе ми честитавте :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom