Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми пречи, уба работа. Но за „мој“ клуб не би сакал затајувач на данок. Реално е Ули да почека сезоната да помине, оти ако дојде до судејне тешко да остане претседател.

Мене не ми пречи, уба работа. Но за „мој“ клуб не би сакал затајувач на данок. Реално е Ули да почека сезоната да помине, оти ако дојде до судејне тешко да остане претседател.
Supervisory board ја донеле одлуката да остане.Тој предложил да даде оставка.
Штом одлучиле да остане,јасно е кој е кој во Баерн Минхен.Ули Хенес е број 1 и сите го респектираат него без разлика на аферава.

Замер
799751544-fcb-sitzung1_dpa_01_20130506-163125-oaFaPSAn509.jpg

Јунг
240313677-fcb-siztung1_sampics_03_20130506-163900-2n09.jpg

Винтеркорн
1956453285-fcb-sitzung1_dpa_03_20130506-163130-1209.jpg

Штадлер

83026936-fcb-sitzung1_dpa_06_20130506-163153-Z09.jpg

Штојбер
40848496-fcb-sitzung1_dpa_04_20130506-163136-3809.jpg

Маркворт
965511621-fcb-sitzung1_dpa_05_20130506-163141-309.jpg

--- надополнето: 6 мај 2013 во 20:57 ---
Тони Крос ја наполнил девојката.:pos:

923424_10151426233162965_1871798781_n.png

И он данок затајувал па да види што како....:pos::pos::pos:
Ја и ти тука коа зборевме тука дека не му можат ништо на Ули, Игорче почна да вика Меркел била разочарана бла бла бла... :pos::pos::pos: Кај ја ебе Меркел. :pos:

Ули има многу пријатели, штом бившиот CEO на Адидас му позајмувал пари за да ги вложи на беза, па види ти сеа. Факт беше дека немаше да го избркаат, пријател е со сите тие на сликите горе, и тој е заслужен што сите тие се спонзори на клубот и имаме над 200м евра годишен приход само од тоа.

Епа Aуди е под VW, шо не ви е јасно...

Винтеркорн нели е од VW, шо бара и он.:cautious:
Ауди е дел од Фолксваген. Иначе Ули ќе остане до лето па ако дојде до судејне ќе се повлече, чујте ми го зборот. Сега пред финалето нема потреба од второ ратно поле а кој би бил наследник е друг проблем. Тешко кој може да го наследи Ули.

Ја и ти тука коа зборевме тука дека не му можат ништо на Ули, Игорче почна да вика Меркел била разочарана бла бла бла... :pos::pos::pos: Кај ја ебе Меркел. :pos:

Ули има многу пријатели, штом бившиот CEO на Адидас му позајмувал пари за да ги вложи на беза, па види ти сеа. Факт беше дека немаше да го избркаат, пријател е со сите тие на сликите горе, и тој е заслужен што сите тие се спонзори на клубот и имаме над 200м евра годишен приход само од тоа.

Основно непознавање на хејтерите-ЦДУ на Меркел е една од предлагачите на тој договор со Швајцарија кој не успеал,такада Меркел сакала да ги заштити таквите добри луѓе како Ули :pos:

Жал ми е,али од сите Ули треба да е последен што ќе го напињаат за ова.Пола Германска репрезентација е Баерн-Коа ќе освојат догодина светско треба на Баерн да се захвалат!
--- надополнето: 6 мај 2013 во 21:13 ---
405928_565832690105138_153379937_n.jpg

Плус тоа Рибери ги има најдобрите спринтерски способности (со 32 години) од целиот тим и ако не дава голови, тогаш сигурно дека прави добри и прецизни асистенции на тие голови.Само колкупати му асистирал на Милер оваа сезона......

Рибс сега наполни 30ка.

Во право е Игорче, ако се довлечка работата до суд, ќе се повлече Ули.

И уште една работа, која е многу битна во приказнава, улогата на Ули во моментов што ја држи не е executive во клубот, главната диригентска палка сега е кај Кале и Замер.Ули го зазема местото на Франц, кое е улога ала англиска кралица. Работата е што Ули е Ули, и сеуште е премногу почитуван и се слушаат неговите одлуки, но ако се вратиме назад во последнава година Кале е човекот што ги донесува сите важни одлуки.

Ули треба да се оптегне негде на планина и да ужива во успесите на клубот кој тој самиот го направи институција.

ПС. За финалето ќе бидам во Минхен, отворена покана до сите вас да дојдете да се дружиме и да го гледаме финалето заедно, до меминген мислам дека се разумни авионските карти.

Рибс сега наполни 30ка.

Во право е Игорче, ако се довлечка работата до суд, ќе се повлече Ули.

И уште една работа, која е многу битна во приказнава, улогата на Ули во моментов што ја држи не е executive во клубот, главната диригентска палка сега е кај Кале и Замер.Ули го зазема местото на Франц, кое е улога ала англиска кралица. Работата е што Ули е Ули, и сеуште е премногу почитуван и се слушаат неговите одлуки, но ако се вратиме назад во последнава година Кале е човекот што ги донесува сите важни одлуки.

Ули треба да се оптегне негде на планина и да ужива во успесите на клубот кој тој самиот го направи институција.

ПС. За финалето ќе бидам во Минхен, отворена покана до сите вас да дојдете да се дружиме и да го гледаме финалето заедно, до меминген мислам дека се разумни авионските карти.
Ако има повеќе фанови од форум во Минхен ќе поминам ија. Само со жолт шал дали да дојдам се думам :icon_mrgr:

Винтеркорн нели е од VW, шо бара и он.:cautious:

Еден од членовите е..
ULI HOENESS

Chairman

President of FC Bayern Munich eV

hainer_organe.jpg
HERBERT HAINER

Deputy Chairman

CEO of adidas AG

stadler_organe.jpg
RUPERT STADLER

Deputy Chairman

CEO of Audi AG

hoettges_organe.jpg
TIMOTHY HÖTTGES

Member

Chief Financial Officer of Deutsche Telekom AG

KARL HOPFNER

Member

1 Vice President of Bayern Munich eV

markwort_organe.jpg
HELMUT MARKWORT

Member

Board Member at Hubert Burda Media, editor of the news magazineFOCUS

rampl_organe.jpg
DIETER RAMPL

Member

Chairman of the Board of UniCredit Group, Chairman of the Munich Stock

stoiber_organe.jpg
DR. EDMUND STOIBER

Member

Bavarian Minister President, Honorary Chairman of the CSU

winterkorn_organe.jpg
PROF. DR. MARTIN WINTERKORN

Member

Chairman of Volkswagen AG and Porsche Automobil Holding SE

Ако има повеќе фанови од форум во Минхен ќе поминам ија. Само со жолт шал дали да дојдам се думам :icon_mrgr:

Toп би било да се собереме. Каде живееш Игорче ти? Мене ме фаќа ѓавол ипол возење 7 саата, али не се пропушта прилика

Toп би било да се собереме. Каде живееш Игорче ти? Мене ме фаќа ѓавол ипол возење 7 саата, али не се пропушта прилика
Не сум толку блиску ама поблиско од тебе изгледа, со воз 2ипол саати до макс три ќе ме фати ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom