Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Плус Хенес не бил канцелар како што беше Берлускони премиер, а онака таа нивна лига е одамна потоната поради местењата на натпревари, им треба уште многу време да се оправат.Ова остава простор за тоа да удрат со инспекции и по другите клубови низ Германија.Ќе се одрази ова силно на германскиот фудбал.
Сепак ова што го направил Хенес е приватна работа,клубот не е замешан во ова па нема потреба да има инспекции во другите клубови..

Иако реално да збориме,кој глупав сите пари ги пријавува.Дали под перница,дали во сеф важно ги кријат.(y) Само Хенес може да речам дека испаднал глуп.

Сепак ова што го направил Хенес е приватна работа,клубот не е замешан во ова па нема потреба да има инспекции во другите клубови..

Иако реално да збориме,кој глупав сите пари ги пријавува.Дали под перница,дали во сеф важно ги кријат.(y) Само Хенес може да речам дека испаднал глуп.

Чекај, допрва ќе има истраги, тие ќе кажат на крај дали сето ова било приватна работа или не, и дали има нешто повеќе од ова.Затоа се тие истраги, се јавуваат сомневања, чим еден се осмелил тоа да го направи можно е тоа да го направиле и другите.Се појавија сомневања, и логично е и да се реагира, да се провери.;-)
Во секој случај, во врска со Баерн, дури и ова да е приватна работа, знаеш ти што значи за репутацијата на Баерн како клуб, како гигант оваа работа, а и за самите обожаватели?Лошо е, само ај, ова е веќе од една страна и тренд во фудбалот вакви матни работи да се случуваат и ништо не ни треба да ме чуди мене.Поради ова и понекогаш чувствувам одбивност спрема овој спорт и не гледам често, повеќе така следам низ вести и слично.Не е ова веќе фудбал што го гледаме ширум континентов, за онаа лига каде мислев дека нема воопшто нема вакви работи, испадна дека на крајот и тука имало вакви работи.

Чекај, допрва ќе има истраги, тие ќе кажат на крај дали сето ова било приватна работа или не, и дали има нешто повеќе од ова.Затоа се тие истраги, се јавуваат сомневања, чим еден се осмелил тоа да го направи можно е тоа да го направиле и другите.Се појавија сомневања, и логично е и да се реагира, да се провери.;-)
Во секој случај, во врска со Баерн, дури и ова да е приватна работа, знаеш ти што значи за репутацијата на Баерн како клуб, како гигант оваа работа, а и за самите обожаватели?Лошо е, само ај, ова е веќе од една страна и тренд во фудбалот вакви матни работи да се случуваат и ништо не ни треба да ме чуди мене.Поради ова и понекогаш чувствувам одбивност спрема овој спорт и не гледам често, повеќе така следам низ вести и слично.Не е ова веќе фудбал што го гледаме ширум континентов, за онаа лига каде мислев дека нема воопшто нема вакви работи, испадна дека на крајот и тука имало вакви работи.
Sepak ti go mesas privatniot zivot na Henes so Baern Minhen.Toa go potenciras..
Iako e veke skandal od ogromni razmeri ,sepak ne veruvam Baern Minhen da izgubi nesto drasticno(ostavkata na Henes bi bilo losa rabota no tuka e Rummenige i Hopfner,toa se luge koi bukvalno se prerodbenicite na klubot taka da imam verba vo niv ako se ostvari najlosoto scenario) a i ne veruvam deka i Baern e nekako zamesan vo ovoj skandal..

Ribery najdobar dribler za 12/13 dosega..

Ribery 4.3
Diego 4.1
Messi 3.8
Biabiany 3.7
Caliguri 3.5

/driblinzi po natprevar

Vremeplov, na denesen den...

931336_592868860723414_511786738_n.jpg

--- надополнето: 26 април 2013 во 23:30 ---
Eve i od komentatorski agol od Thomas Killian i Stefan Galler kako zvucea 4te gola protiv Barca...

Ве имам 4+. Давајте, примајте, правете што сакате, битно 4 гола да паднат!

Ко шо тргнале вака лежерно, тешко и 2+ да излези. Али да не ти кобам, има време уште. :)
Слабо, слабо.. Кога и да го играм Баерн на голови мора да се замрзне на 2 гола најмногу. Кога ќе ги пишам само да победат и по 7+ испаѓа. Јебига. :D

Колку непрофесионално одиграа Манџукич и Шаќири,а имаа стопроцентни шанси..Се изфантазираа премногу:tapp:

Хахаха добро пиче влезе на теренов.:love:

Битно победивме, натпреварот наликуваше на пријателска ама тоа е што е :)

Имавме шанси, ама Манџукиќ, Контенто и Гомез се изрезилија.

Добра партија на Shaq attack, секаде го имаше.

Важно сите здрави живи за со Барселона.
И ManUtdChampions немој да си ја чепнал в среда утакмицата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom