Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci 1 gol imame primeno vo 9 natprevari na gosti, how cool is that. :icon_mrgr:
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 23:44 ---
88!Jupp nekako mi izgleda kako da odi kontra upravava, a zamenive se apla Van Gaal.Vo 90:30 sakase Boateng da go stavi,kolku toa izgledase neseriozno i degradiracki kon Boateng.
Povtorno slab natprevar no dobro e sto pobedivme i ja odrzuvame razlikata.Treba da se stegnat malce ,bidejki so vakva igra mozat da bidat kazneti protiv pojaki protivnici.
Miler (Y)!
Ne odi kontra upravata, taka izgleda. Mislam deka on saka slavno da si odi od klubot so 2-3 tituli, posle lanskata sezona.

Ima mnogu nezadovolni fanovi, normalno e toa.

Jupp gi sedna na klupa edni Boateng, Robben i Gomez. AVTORITET!

Рафиња се повредил.

Би било лошо доколку Робен ја изгуби мотивацијата во наредниов период,бидејќи ќе имаме тешки натпревари а е доста потребен играч.

Робен моментално е гладен за фудбал, мора да биде ставен во игра!

Рафиња се повредил.

Би било лошо доколку Робен ја изгуби мотивацијата во наредниов период,бидејќи ќе имаме тешки натпревари а е доста потребен играч.
Nema da ja izgubi motivacijata, ke se borat i on i Gomez za prviot tim, i toa ke e super. :)

Od jaka klupa samo pridobivki imas. :)

Еее Боатенг што си направи против Бате, сега ќе грее клупа до крајот на сезоната, пак ќе одигра неколку натпревари, но повеќето Ван Бојтен ќе ги игра.

Еее Боатенг што си направи против Бате, сега ќе грее клупа до крајот на сезоната, пак ќе одигра неколку натпревари, но повеќето Ван Бојтен ќе ги игра.
Баш истото вчера го помислив кога го видов дека ќе влага во игра.За една глупост си ја упропати сезонава а и не ми се верува веќе да биде стандарден во екипава.Ќе се врати за наредна сезона Бадштубер па и можно е плус уште некој друг да се донесе и тоа е тоа за Боатенг.
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 17:31 ---
Nema da ja izgubi motivacijata, ke se borat i on i Gomez za prviot tim, i toa ke e super. :)

Od jaka klupa samo pridobivki imas. :)
Придобивки има секако,но што ќе биде еве како што изјави Хајнкес дека нема потреба од ротирање а моментално на клупа имаме играчи што ретко во кој тим би грееле клупа.Ова може да доведе само до неслагања а еве Робен прв ќе почне а потоа може некој да го следи и отиде моментумот во екипата.Робен и сам се одлучи да се рехабилитира скроз па да започне со игра па затоа не се форсираше во Декември и сега не му даваат шанса.Тешка ситуација моментална има Хајнкес.
Секако мора да се рече дека првиот тим игра добро,но мора да се ротира како што го правеше минативе години.

Шакири нема да може да игра против Мајнц поради некоја ситна повреда :cautious:

Не тропајте глупости тоа било тоа за Боатенг:confused: , Ван Бајтен игра за да биде топ фит за против Арсенал пошто ќе ги игра и двете утакмици,Боатенг е суспендиран после тоа ќе си игра.Ај ако не нека игра Боатенг место Ван Бајтен и после со Арсенал да го пуштат ДВБ без ниедна утакмица изиграно претходно

Боатенг газеше цела полусезона и немаше ниедна грешка освен црвениот со Бате.

Не тропајте глупости тоа било тоа за Боатенг:confused: , Ван Бајтен игра за да биде топ фит за против Арсенал пошто ќе ги игра и двете утакмици,Боатенг е суспендиран после тоа ќе си игра.Ај ако не нека игра Боатенг место Ван Бајтен и после со Арсенал да го пуштат ДВБ без ниедна утакмица изиграно претходно

Никој не вели дека не играл цела полусезона или дека играл лошо туку тоа што си направи со Бате. До крајот на сезоната на повеќето натпревари Ван Бојтен ќе биде стартер, нормално доколку не се повреди, а Боатенг ќе си чека шансата од новата сезона со Гвардиола.

Убаво знаеме како Хајнкес работи.

Van Bujten ne e za frlanje i za sega e dobar.Ako igra kako do sega do kraj na sezona moze samo da se rotiraat a da igra do kraj Boateng na sezona standard ne mi e verno.Za naredna sezona poveke verojatno i realno e da igraat Dante so Badstuber.
Boateng si napravi ogromna greska i sega neka mu ja misli.Pogolema glupost da dobies crven protiv Bate na domasen teren nema.

...
Inace Mehmet Scholl na kraj na sezona ke zamine i ke odi vo ARD kako komentator t.e analizi ke pravi takvi raboti.
Kako pricina no neoficijalno e,se spomnuva deka gi kritikuval Miler i Gomez.Uste edna legenda koja ke zavrsi kako Lotar Mateus.Kan se smiri iako posle penzioniranjeto odma pocna da kontrira.Vidoa deka zabeguva Kan pa Henes i Rumenige mu imaa receno ako saka da prodolzi i da zavrsi neslavno kako Mateus moze da prodolzi,no se pribra.
Ako uspee Effenberg da mu bide desna raka na Pep ke bide super a ako ne togas najseriozen kandidat ke bide da vleze vo bordot no sekako posle penzioniranjeto na glavnite.

Никој не вели дека не играл цела полусезона или дека играл лошо туку тоа што си направи со Бате. До крајот на сезоната на повеќето натпревари Ван Бојтен ќе биде стартер, нормално доколку не се повреди, а Боатенг ќе си чека шансата од новата сезона со Гвардиола.

Убаво знаеме како Хајнкес работи.

Која е логикава жити се???

Ван Бајтен што има 70 години да биде стартер до крај на сезона,а Боатенг да чекал до следната сезона за шанса.Попрво Ван Бајтен ќе приумре на терен него ли да ги стартува утакмиците до крај на сезона.

Врска ви нема муабетов.Ван Бајтен игра,колку да добие осет за утакмиците со Арсенал,после фино лепо ќе си влага у 80та минута да дава голови од прекин ако ни треба гол у ЛШ или слично.Боатенг ќе си биде после тоа стартер,реално Хејнкес го поштува иако се изглупира во неколку наврати,али горе доле константни си беа со Данте.Е сеа од догодина со Пеп здравје ќе видиме што ќе биде.

Реално летово и ќе си иде Ван Бајтен,сооглед дека доаѓа Кирхоф....

Ќе видите кој зборел глупости а кој бил во право. Изгледа уште не сте запознаени добро со тоа како работи Хајнкес иако е и прикрај со работата во Баерн.

Незнам по која логика ида Хункес да игра со вБоутен против Арсенал па ке не растура на котри тиа иако немаа играчи класа ама имаа добар тим и играа игра слична ка на Дортмунд брза со брзи играчи што на нас со вбоутен во одбрана ичичичичичи не ни одговара лично ошекуваф да го земеме од сега Лирчххоф но овја... пордобра опциа би било да проба со Мартине,Данте и Густаво нека игра средина но јебига ке бидеме ка прес 3години тиа нас 3 мие на нив 4:eek:

Неофицијално Thomas Christiansen ќе му биде помошник на Пеп.
Играл во Барса Б неколку години а заедно играл со Пеп една година.Мајка му била шпанка а и тој иако е данец од страна на татко му настапил неколку пати за Шпанија.
Има играно за Бохум и за Хановер.Значи тој знае перфектно да збори и шпански и германски , па со тоа и станува веќе сериозен кандидат за асиснтент.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 18:18 ---
:cuc::cuc:
Најако го изговара на Тимо.Анаљољи.:D

Незнам по која логика ида Хункес да игра со вБоутен против Арсенал па ке не растура на котри тиа иако немаа играчи класа ама имаа добар тим и играа игра слична ка на Дортмунд брза со брзи играчи што на нас со вбоутен во одбрана ичичичичичи не ни одговара лично ошекуваф да го земеме од сега Лирчххоф но овја... пордобра опциа би било да проба со Мартине,Данте и Густаво нека игра средина но јебига ке бидеме ка прес 3години тиа нас 3 мие на нив 4:eek:

Значи ги немаш гледано Арсенал оваа сезона. Далеку полоша им е играта од изминатите години, а посебно од таа на Дортмунд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom