Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Швајни дефинитивно го има менталитетот да биде лидер! Денеска за каков старт не доби картон, ако беше некој друг за таков старт од позади и црвени летаат.

Швајни дефинитивно го има менталитетот да биде лидер! Денеска за каков старт не доби картон, ако беше некој друг за таков старт од позади и црвени летаат.

Лелееее и ја тоа го приметив...Само ради авторитето се спаси.Тој старт е најмалце за жут,ако не и директен црвен.Ама не беше намерно и судијата го знае тоа.

Незнам,ја увек викам дека Лам не ми е за траката да ја носи,пичица ми е малце.Швајни или Ноер се луѓето али дадена е више.

Истовремено го пишав истото и јас.Хаахах баварски мозок нема што.:love::vozbud:

Ченто брат нема тука намерно или ненамерно, стартот беше доста груб плус и од позади беше, го дигна во воздух! Ама тоа е Швајни, име е не е заебанција.

Ченто брат нема тука намерно или ненамерно, стартот беше доста груб плус и од позади беше, го дигна во воздух! Ама тоа е Швајни, име е не е заебанција.

Се слагам,али ипак у трк беа,по топката идеше се виде.Тоа сакам да кажам.Али и за тоа се добива најмалце жут!

Denes igrata ne mi se dopagase ali jbg pobeda e pobeda kakva takvA :) inaku Gomez e strasen so timovi kako Augsburg , koga ke ni dojde Real pak ke ne vadi od koza :) :)
--- надополнето: 8 декември 2012 во 20:48 ---
Gomez e dobar t.e super dobar spic ama koga igra so golemi timovi nekako psihata li go mava sto glavata ja zariva u zemja :)

Вака е подобро.14 бодови предност пред најголемиот конкурент и мрна глава во втората полусезона со калкулирање на силите во ЛШ и лигата. А не како минатата сезона густо на сите фронтови и ништо на крај.

Вака е подобро.14 бодови предност пред најголемиот конкурент и мрна глава во втората полусезона со калкулирање на силите во ЛШ и лигата. А не како минатата сезона густо на сите фронтови и ништо на крај.
За ланската сезона не се прај муабет, ќе ја викаме ако има потреба некогаш you know which season, и посебно нема да ја спомнуваме пред спиење. :icon_mrgr:

За ланската сезона не се прај муабет, ќе ја викаме ако има потреба некогаш you know which season, и посебно нема да ја спомнуваме пред спиење. :icon_mrgr:

Ич кур не ме боли,ако не земат ЛШ нек се носат и три лепе,па биле и 50 бода пред Дортмунд,не ме интересира!

НИ ДУЖАТ ЗА ТОА ЛАНИ,не сакам ни да го спомнам....

Денес губи Неверкузен од Хановер! И за Хановер добро да се качат повторно нагоре каде пто им е местото во првите 6 а за Баерн најдобро плус 11 во однос на второпласираниот а плус 14 со Дортмунд. :)

Според англиски "Sunday Times" Гвардиола посакува да биде нашиот нов тренер.

Abe SAmer stvarno bil mnogu ozbilen za kupuvanje zimskiov period , samo neznam koj ke bide kandidatot za potencijalen transfer ? Ima li nekakva spekulacija ? Jas bi zemal nekoj od mladava reprezentacija i plus bi go zemal kaj nas vo skola onoj od Bochum Goretzka , deckovo go sledam i mislam deka ke bide strava od igraciste , ne smeeme da pustime vakvo dete da igra vo Vestfalia , sepak nie imame po strucni timovi za obuka .
--- надополнето: 10 декември 2012 во 00:38 ---
Според англиски "Sunday Times" Гвардиола посакува да биде нашиот нов тренер.

Neznam zasto ali osekam nesto deka toa i ke se ostvari , ali nemoj da letate bidejki toa ke bide ma4 so dve ostrici , samo Martinez i Gomez znaat spanski , ke ima golem problem ako Guardiola ne nauci germanski ali nesto se spomnuvase deka pocnal da uci pred godina vreme nekoj zabrzan kurs :) ajde toa e lesno ke se najde resenie ama igrata neznam dali igracite bi mozele da mu ja prifatrat bidejki Pep saka po agilna igra besz mnogu razmisluvanja i pimplanja na zadna linija od desen bek do stopper i pak isto kako sto sme naviknati da go gledame bayern , Pep protezira igra so golem pressing i izvlekuvanje na zadnata linija duri na 40 metara , e sea dali ke moze ova da go izvrsat nasive fudbaleri e prasanje za stavanje prst na celo i dlaboko razmisluvanje ipak ovde treba da se ispituva agilnosta na fudbalerite od centralniot red kade jas mislam deka ne se mnogu ekspresni kako Xavi i Iniesta , Schweini i Kross se drug tip na igraci Busquets i Martinez se gore dole isti ama problem ke imame so Schweini i Kross koj vekje se naviknaa na igrata na Jupp pa odovde malku sum skeptik za Pep . (n)

http://www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.html

И Сити и Челзи го барале Пеп ама тој сака да оди во клуб со сериозна управа :ROFLMAO: И во право си е човекот. Сепак ништо конкретно не пишува Билд, само дека Пап размислува да оди во Баерн. Баерн пак вика дека 2013та прво со Јуп ќе зборнат. Поред мене сепак прво ќе го прашаат Пеп, ако одлучи да дојде нема да се продолжи со Јуп, ако не иде највероватно за година ќе му продолжат. Така ја барем мислам.

http://www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.html

И Сити и Челзи го барале Пеп ама тој сака да оди во клуб со сериозна управа :ROFLMAO: И во право си е човекот. Сепак ништо конкретно не пишува Билд, само дека Пап размислува да оди во Баерн. Баерн пак вика дека 2013та прво со Јуп ќе зборнат. Поред мене сепак прво ќе го прашаат Пеп, ако одлучи да дојде нема да се продолжи со Јуп, ако не иде највероватно за година ќе му продолжат. Така ја барем мислам.

ова билд само го цитира англискиот медиум. Незнам колку е асален овој или е некој ко дејли фејл. Како и да е очигледно не му е на Пеп само до парите и нејќе да иде у некој нестабилен клуб(Челзи,Сити...) каде што дур си ја интегрира неговата игра ќе го отпуштат.

Е сеа има мн фактори дали стварно сака да дојде во БЛ па треба германски да научи , па дали Јуп сака да остане и дали Баерн ќе сака да му плаќа толку плата на Пеп пример Мурињо зима 15 мил годишно а Јуп 5 ако дојде Пеп сигурно ќе зема накај 10 и више. Ќе видиме од Јануари рекоа ќе седнат управата со Јуп прво да видат што како дали ќе останува или не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom