Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ТОООООООООООООООО!! Браво Рибери, одлична асистенција на ХАви!!!
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 16:13 ---
ЛЕЛЕ 3 шанси у една минута им напрајвме!!

Лелееее како брани овој Трап,се пронајде :pos:

Требаше и поише да е али ок!

Абе Пизаро бе место да му ја остави на АЛаба да им ја нафрли на Крос и Робен сами беа внатре овој се бута у него и на крај офсајд. Добро е што дадовме гол сеа ќе има уште повеќе простор заебан тим се овие Франкфурт праат некои шанси.

Nekako konfuzno mi deluvaa 40 minuti ... me puknaa od nervoza !!!!!!!

И јас невообичаено нервозен као за бундеслигашка утакмица, ме нервира чатпат Пизаро и тој голманот нивни се што брани. Се надевам дека ова ќе го измотивира Хави да игра по машки, ова веќе му е втора одлична асистенција годинава, но пак ми е како изгубен некако. Заебани се Франкфурт имаа 2-3 одлични полуприлики каде имавме среќа. Се надевам дека повредата на Боа не е многу сериозна и дека ќе заигра за 2-3 утакмици, пошо и он и Бадштубер се повредени кој го гледа Даниела:icon_lol: Одма првиот центаршут гол даде будалата. :pos::pos:

Многу шанси пропуштивме, да беше некоја посериозна екипа од другата страна ќе не казнеа.

Да ти ебам Робен ја чекав 1-1 3+...:mad: До кога ќе промашуваме триста иљади шанси по натпревар.:mad:

Ме ебаа на лифче гомнари ејј....:D

Можат да му кажат на Робен дека не е забрането да се даваат голови.Многу е лежерен станат!

Браво браво, тешко некој да ве тепа годинава (y)

Важно тепавме се виде уморни беа колку толку овие брза екипа се Франкфурт трчаат. Се надевам со Боатенг не е ништо сериозно да не испадне после со Дортмунд да играме со Ван Бајтен и Данте :) . Требаше само Шакири да влезе таму накај 75 мин ќе внесеше свежина

Важно тепавме се виде уморни беа колку толку овие брза екипа се Франкфурт трчаат. Се надевам со Боатенг не е ништо сериозно да не испадне после со Дортмунд да играме со Ван Бајтен и Данте :) . Требаше само Шакири да влезе таму накај 75 мин ќе внесеше свежина

Ја незнам на Рибери од кај му е силата...

Не е лошо да одмори наредна утакмица.

Се нервирам кога судат такви пенали иако за нас беше досуден, судијата беше 2-3 метри пред Швајнштајгер и досуди пенал иако да бидеме искрени немаше. Се виде дека се квалитетен тим Ајнтрахт и дека не се случајно во горниот дел од табелата.

Се нервирам кога судат такви пенали иако за нас беше досуден, судијата беше 2-3 метри пред Швајнштајгер и досуди пенал иако да бидеме искрени немаше. Се виде дека се квалитетен тим Ајнтрахт и дека не се случајно во горниот дел од табелата.

И судијата ја чекаше 1 и 3+....На место си беше пеналот:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom