Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Леверкузен нема победа во Минхен 23 години :D

Затоа ија викам лесна победа ќе биде за Баерн, плус Леверкузен годинава не е толку јака ко други години, поред мене.

541087_375466065870437_31683720_n.jpg

Минхен денеска.

Остај го ти Минхен денеска, стадионот не е како нашиве :D Ја сепак нема да летам толку и да кажам дека сигурно победуваме денеска, Леверкузен секогаш се напалени против нас, и кога се слаби. Кај нас ќе ги нема Рибери и Мартинез, Робен се враќа но ќе биде најверојатно на клупа, па се мислам дека ќе биде тврд и тежок натпревар.

Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Alaba - Mandzukic

Десната страна со Бадштубер и Алаба пробивност -15353, исто као Бадштубер и Подолски у Германија, или едно време Марсел Јансен и Подолски. :pos::pos:

Не ми се верува од која екипа ЧЕЛЗИ изгубивме во мај!!!

Моментално ги плескаат како мали деца!!!!!

ebate hajnkesot degen ete mu klosar ziv badi lev bek pa uste i alaba krilo. odi sea daj im 2 gola koa ke se zatvorat uste tolku so 9 defansivni igraci igraat

Ја ко ви викам Бадштубер мора всредина да игра и Алаба лево...ама ај Јуп си е Јуп.
Иначе без гајле, ја вртите оваа.

Ете ја измената, Бадштубер надвор, на негово место Шаќири, шо значи Алаба се враќа на неговата позиција а Шаќири оди напред.
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 19:03 ---
МАНЏОООООООООО :vozbud: АЈДЕЕЕЕЕЕ БЕ ДА ВИ ЕБАМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom