Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
За втората екипа ќе игра,или у првата ќе си биде на клупа?

Дури во август ќе наполни 17 години :icon_lol: го пишува во тимот до 19 години но ќе игра и за вториот тим, еве гледаш веќе тренира и со првиот тим и покрај малата возраст, 16 години :D

Дури во август ќе наполни 17 години :icon_lol: го пишува во тимот до 19 години но ќе игра и за вториот тим, еве гледаш веќе тренира и со првиот тим и покрај малата возраст, 16 години :D

Леелее тоа дете бе....

Ама топ,до 18 више спремен да е за на клупа у прва екипа!

Леелее тоа дете бе....

Ама топ,до 18 више спремен да е за на клупа у прва екипа!

Има едно дете беше на пробни тренинзи во Брондби зимото и ми го пофали многу :)
--- надополнето: 17 јули 2012 во 22:19 ---
Робен: Баерн е помотивиран од било кога

Арјен Робен изјави дека "баварците" се помотивирани од било кога по разочарувачката сезона 2011/2012.

"Изминатата сезона беше едноставно фрустрирачка. Не успеавме да освоиме никаков трофеј. Но не можеме да се вратиме назад", рече Робен.

"Многу сум среќен што сега ќе почнеме од нула. Сега сме помотивирани од било кога , продолжи Холанѓанецот.

"Многу сум задоволен од тоа дека сум подготвен целосно. Свеж сум и ја очекувам со нетрпение следната сезона", ја заврши изјавата Робен.

http://www.mtv.com.mk/mk/sport/fudbal/55209/roben__baern_e_pomotiviran_od_bilo_koga.aspx

очигледно е дека Баерн работи и на иднината, имаат добри млади играчи од самата школа а и зимаат млади играчи со добар талент како што ги земаа Крос,Алаба еве сеа и Вајсер,Хојберг и двајцата донесени од Австрија Markoutz и Friesenbichler. Исто така од младите многу ги фалат Derflinger(амц), Duhnke(напагач) и нарамно Кан.

Сеа со Замер уште повеќе очекувам да се земаат/имплементираат од време на време млади впрочем со него почна таа преродба како спортски директор на Германија од 2006 па навака

Ја гледавте ли снимката од тест натпреварот на Еуроспорт? Додека гледав размислував дека не ни треба под итно играч на таа позиција во средината бидејќи Алаба (како Сидорф во најубавите години да го гледам) е за таа позиција што значи дека тоа што ќе ни треба е лев одбранбен бек за Алаба да може да си игра понапред со Швајнштајгер во средина, топ ќе бидат, но проблемот е и што нема добар лев одбранбен бек на трансфер пазарот што може да не засили :cautious:

Инаку најубави голови постигнаа Робен за 5:0, Алаба за 7:0 и Пизаро за 11:0 :vozbud:

Виланова : Играчи како Мартинез ги има 50 во Европа

http://noticias.lainformacion.com/d...-hay-50-mas-en-europa_QJLIbLSUZf0uCZc9uXnFK4/

изглеа и овие од Барса се изнервирале и даваат до знаење дека нема да платат 40 милиони и ако не намалат ќе си бараат друг. Само кај нас е Мартинез или никој друг

Виланова : Играчи како Мартинез ги има 50 во Европа

http://noticias.lainformacion.com/d...-hay-50-mas-en-europa_QJLIbLSUZf0uCZc9uXnFK4/

изглеа и овие од Барса се изнервирале и даваат до знаење дека нема да платат 40 милиони и ако не намалат ќе си бараат друг. Само кај нас е Мартинез или никој друг

Нема везе бе,му се улизуваат....

Ќе донесат и нашите некоја алтернатива ко Ларс Бендер Мело или слично...

Освен нешто ако не се вразумат овие од Билбао,па да попуштат на крај на трансфер периодот.

http://www.youtube.com/watch?v=OdHU6cHQX9E головите.Добро одиграа Вајзер и тој Фриз.:) за 10:0 а Маркутц има светла иднина како што гледам.Го имав на менаџерот во Лидс растур правеше:cool:

1201268162-bayern-trainingslager-jubel-fotos.9.jpg

917420579-bayern-trainingslager-jubel-fotos.9,c;1iE;0;ouS;q0U;1qi3Fn.jpg

Се лигавеле на денешниот тренинг :pos:

2107584936-trainingslager-trentino-bayern.9.jpg

Замер како прати :pos:

446214737-trainingslager-trentino-bayern.9.jpg

908194942-trainingslager-trentino-bayern.9.jpg

54788865-trainingslager-trentino-bayern.9.jpg

699033996-trainingslager-trentino-bayern.9.jpg

840588785-trainingslager-trentino-bayern.9.jpg

691442822-sampics.9.jpg
1108922137-sampics.9.jpg

1433827109-sampics.9.jpg

828949829-mis.9.jpg

Еве видете дека владее позитивна атмосфера на тренинзите :)

LUGE SPREMAJTE SE ZA NAJ SHOKANTNATA VEST : MARUAN FELAINI OD EVRETON ZA 17 MILOINI EVRA PREMINUVA VO BAERN , TOA SE NATPISITE NA POVEKETO ANGLISKI SPORTSKI MEDIUMI , E SEGA DALI IMA BAREM MALKU VISTINA VO TOA OSTANUVA DA VIDIME DALI UPRAVATA NA BAERN KE POTVRDI ILI KE DEMANTIRA, MENE MI SE CINI KAKO NAJGOLEMA SHPEKULACIJA DOSEGA , BIDEJKI UPRAVATA NA BAERN PRED NEKOJ DEN SE IZJASNI DEKA TIE NEMAAT PLAN B ODNOSNO ALTERNATIVNA ZAMENA DOKOLKU NE USPEAT DA GA DONESAT JAVI MARTINEZ, OSTANUVA DA VIDIME STO KE SE SLUCI DO KRAJOT NA NEDELAVA, POZDRAV DO SITE BAVARCI

LUGE SPREMAJTE SE ZA NAJ SHOKANTNATA VEST : MARUAN FELAINI OD EVRETON ZA 17 MILOINI EVRA PREMINUVA VO BAERN , TOA SE NATPISITE NA POVEKETO ANGLISKI SPORTSKI MEDIUMI , E SEGA DALI IMA BAREM MALKU VISTINA VO TOA OSTANUVA DA VIDIME DALI UPRAVATA NA BAERN KE POTVRDI ILI KE DEMANTIRA, MENE MI SE CINI KAKO NAJGOLEMA SHPEKULACIJA DOSEGA , BIDEJKI UPRAVATA NA BAERN PRED NEKOJ DEN SE IZJASNI DEKA TIE NEMAAT PLAN B ODNOSNO ALTERNATIVNA ZAMENA DOKOLKU NE USPEAT DA GA DONESAT JAVI MARTINEZ, OSTANUVA DA VIDIME STO KE SE SLUCI DO KRAJOT NA NEDELAVA, POZDRAV DO SITE BAVARCI

:vozbud: дај линк, омилениот играч мој
--- надополнето: 18 јули 2012 во 22:46 ---
Ти па шокантна вест, знаеш ли за каков играч станува збор :vozbud: давај линкови од веста ајде
--- надополнето: 18 јули 2012 во 22:51 ---
Ах бе Дени :facepalm: никаде не пишува ништо за Фелаини и Баерн, па одозгора и шокантна вест ми кажува за Фелаини демек не го бива :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom