Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
според спортбилд крајна граница што може да плати Баерн за Мартинез е 25 милиони евра. Замер исто изјави на пресот дека многу добар играч е Мартинез и дека за квалитет треба да платиш но дека Баерн нема да праи некои екстремни работи.

Тешка ми изглеа работава со Мартинез Баерн нејќе да даде Билбао се тврди за преговарање

Клаудио Пизаро повторно со бројот 14, како никогаш да не си заминувал кога ги видов сликите од денешниот прв тренинг :)

И Самер и Румениге потврдија дека се заинтересирани за Мартинез....Сепак не за некои неразумни цени....25 милиони воопшто не е лоша цена за Билбао...Незнам што очекуваат они од нивните деца анонимуси да прават 100 милиони евра вредни играчи...

Према спортбилд добро за Баерн е што Мартинез има жлеба да напушти...

Знаќи очекував една вакфа понуда 25мил,знаци и цената на Мартинез спорет трансфермаркт.де 22мил е сега деновиве би требало да се знае дали ке биде наш или па да се бара друк слиќен играч

Ако е вистина дека Мартинез сака да замине евему шанса според спортбилд ребе малу да врши притисок за да а прифата понудта од 25мил

Добар тим имаме не сме слаби ;)

Добар тим имаме не сме слаби ;)

Не добар туку предобар, толку многу добри играчи за на клупа сме немале. Со едниот тим можеме да си играме во Бундес, другиот во ЛШ :D

Епа здраво! Ја сум ептен тазе фан на Баерн, долго време се канев да почнам да пратам асолно фудбал и еве конечно се наканив..Битно цело време знаев дека ако влезам во фудбалските навивачки води ќе бидам за Баерн Минхен :pipi:Не сум којзнае колку упатена во дешавките, али знам доволно за почеток и планирам здравје боже, да научам што е можно повеќе и да станам ватрен навивач :icon_lol: И така, да ве поздравам само :))

Епа здраво! Ја сум ептен тазе фан на Баерн, долго време се канев да почнам да пратам асолно фудбал и еве конечно се наканив..Битно цело време знаев дека ако влезам во фудбалските навивачки води ќе бидам за Баерн Минхен :pipi:Не сум којзнае колку упатена во дешавките, али знам доволно за почеток и планирам здравје боже, да научам што е можно повеќе и да станам ватрен навивач :icon_lol: И така, да ве поздравам само :))
Епа добро ни дојде :icon_mrgr:

Брено ќе мора во затвор, 3 години и 9 месеци, штета за него и неговата фамилија :(

Брено ќе мора во затвор, 3 години и 9 месеци, штета за него и неговата фамилија :(
И штета за Лацио, нели го бараа ама ќе почекале судењето :свиркам:
--- надополнето: 4 јули 2012 во 15:44 ---
Добро ве најдов и очекувам помош за да се уклопам :D
само прашај си шо ти треба и тука сме да ти помогнеме :)

само прашај си шо ти треба и тука сме да ти помогнеме :)
Прво дали Ноер стварно е педер?? Ако е не ми одговарај зошто ќе се разболам.
А второ на пример, кај ги пратите утакмиците? Ги даваат на некоја наша телевизија или како? :D

Да сакал црнци.. пример Балотели...

Ви се крена ку*ето а? :D

Чисто да видите како е кога бобче изиграва кловн :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom