Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Обезбедетего вие Видал, ама за Боатен читав на Гоал дека официално сте го Обезбедиле.
Ако не веруваш иди читај.

Ако дојде Видал, а по можност иако не верувам Алекс, би имале трет најдобар тим во европа после Реал и Барселона.

-Нојер-​
-Рафиња-Боатенг-Алекс-Лам-​
-Видал-Швајнштајгер-​
-Робен-Милер-Рибери-​
-Гомез-​

Со одлични замени: Петерсен, Усами, Олиќ, Крос, Тимошчук, Прањиќ, Бадштубер, Густаво, Алаба...​

--- надополнето: Jul 14, 2011 2:38 PM ---
Уште ми е криво Контрао шо ни избега. :(

Ако дојде Видал, а по можност иако не верувам Алекс, би имале трет најдобар тим во европа после Реал и Барселона.

-Нојер-​
-Рафиња-Боатенг-Алекс-Лам-​
-Видал-Швајнштајгер-​
-Робен-Милер-Рибери-​
-Гомез-​

Со одлични замени: Петерсен, Усами, Олиќ, Крос, Тимошчук, Прањиќ, Бадштубер, Алаба...​

Видал ќе дојде,по мене тоа е веќе прашање на време само....

И мислам дека ќе има уште еден трансфер.Ова со Вучинич ми мати малце.Можно е да одат по уште еден напаѓач...

И сега веќе ич не ми е криво за Контрао.Сакав да дојде,ама 30 милиони..... полека малце,дечкото е далеку од вредноста на таа сума!

За Видал и да не дојде пак ке имате многу добар тим, Густаво како што го гледам добро си играл.
Сепак видал си е Видал, уште поубо ке ви се напасира.
Ама за Алекс имам кев да дојде да имате јака дефанзивна линија.

Баерн, јака дефанзивна линија ...... match not found...

Едино Нојер има сила просечни дефанзивци да ги прави да изгледаат као Видиќ и Тери.

Мецелдер лани. :vozbud:

Верувам дека со Боатенг многу ќе се поправи дефанзивата.А кога е Алекс во прашање би сакал да дојде само во случај кога куферите ќе си ги спакува ДвБ...

Јас сум повеќе за Алекс него ли за Видал,вториов ако не сега до година е сигурен,едино ако не го искешира некој добро...а двајцава во моментов се невидена премија.Во секој случај ќе се испука уште еден трансфер.

Јас сум повеќе за Алекс него ли за Видал,вториов ако не сега до година е сигурен,едино ако не го искешира некој добро...а двајцава во моментов се невидена премија.Во секој случај ќе се испука уште еден трансфер.

и ја би сакал место тие 15 милиони да се дадат за Видал да си играат Тимо или Густаво средина а ние да дадеме 10мил за Алекс али тешко дека ке зееме уште еден централен бек

Јас сум за Видал. Мислам дека или Ван Бујтен, Бадштубер или Брено нема годинава да изгледаат ко ботови поради неколку причини.

1. Нојер ќе им го изваѓа гзот.
2. Целокупно одбраната е подобрена.
3. Јуп мисли и на одбраната и не е како Ван Гал, нападот е најдобра одбрана.
4. Ако дојде Видал заедно со Швајни би биле еден од најдобрите ДМ парови у светот, и секако и одбраната ќе се подобри.

Јас сум за Видал. Мислам дека или Ван Бујтен, Бадштубер или Брено нема годинава да изгледаат ко ботови поради неколку причини.

1. Нојер ќе им го изваѓа гзот.
2. Целокупно одбраната е подобрена.
3. Јуп мисли и на одбраната и не е како Ван Гал, нападот е најдобра одбрана.
4. Ако дојде Видал заедно со Швајни би биле еден од најдобрите ДМ парови у светот, и секако и одбраната ќе се подобри.

Се согласувам миљарда %!

Пике да беше на пример екстра класа дефанзивец,Фергусон сигурно ќе го задржеше во Манчестер.Меѓутоа Пике денес во Барса е светска класа дефанзивец, во добар дел поради одличната уклопеност во системот и фантастичната средина која не дозволува премногу еден на еден ситуации на противничките напаѓачи со дефанзифците,односно ретко губи топка.

Да го прилагодеше Ван Гал системот и ние немавме да им создаваме шанси за гол на противницте секогаш кога средината губеше топка.И нормално нашите дефанзивци изгледаа ко потресени...

Лани нашите дефанзивци не изгледаа толку лошо заради своите недостатоци,колку што изгледаа лошо најмногу заради катастрофалната поставеност на дефанзивата и целосната некомпактност и со средината и со голманот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom