Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
До крајов на неделава сигурно пристигнува штопер,и горе-долу тоа ќе биде составот за сезоната што следи...

денес Усами ја изигра последната утакмица за Осака го даде вториот и го намести третиот гол

Петерсен ми прави многу ќејф. Јапанците по дифолт се многу незгодни,а овој е избран за најнезгоден на годината во цел Јапан,такада мислам дека е добар потег што за малку пари го донесоа.Незначи секогаш дека 20 милиони носат квалитетен играч.

Боатенг или Алекс...Незнам стварно,неможам да се одлучам.Дефинитивно ни треба таков играч.

Уште Видал ако дојде на сето ова до сега,мислам дека имаме и повеќе од одличен состав.

И како најважно,во составот има хармонија,Хајнкес фантастично ја води работата до сега.Точно знае што сака,и екипата делува многу организирано.Рибери за разлика од лани,по сите изјави ко мало дете е.Уште па со Лам по лево....

Ај со среќа нека ни е,и се надеван ќе се поправи малку одбраната со него.Уште само Видал да можат да го донесат и ќе бидам презадоволен од овој трансфер период :)

Браво браво, ме изненадија летово. Се помачија ама го средија тимот. И јас уште Видал сакам да го видам и ништо повеќе.

13,5 милиони евра според спортбилд за играч кој има договор уште 3 години, солидно. Не сум нешто пресреќен со Боатенг но може и те како да ја среди нашата одбрана, паметен, брз и борбен играч, со него може да играме висока одбрана како што посакува Јуп.

И сега најбитното.

http://soccernet.espn.go.com/news/s...inally-set-to-sign-for-bayern-munich-?cc=5739

Vidal has just one year remaining on his contract but Leverkusen insist the midfielder will not be allowed to join another side in the Bundesliga.

Heynckes said: "He will not go to Juventus and won't be looking at joining Lazio, Roma or anywhere else.

"Arturo Vidal is coming to Bayern. If not this summer then next, but I don't imagine Leverkusen want to give up their chance to secure some money for him"

Koj ви се повикани за денешнава со CZ Jena ќе играат ли како на предходните со сите играчи :)

Ајдеее фала богу,нека е со среќа, братот на Кевин Принц криминалецот!!!

Мислам дека момакот одлично ќе се вклопи,конечно брзина и техника во нашата одбрана,агилност и темперамент.

Со Рафиња Лам Ноер и Ван Бајтен/Бадштубер одлично ќе се вклопи во дефанзивата.

Сеа наредно го чекаме Видал,ама денес Газета дело спорт пушти информација дека Баерн преговара со Рома за Вучинич и понудата е 15 милиони плус Диего Контенто....

Нема нема,па наеднаш милион шпекуалци...

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/geruecht-mirko-vucinic-bayern-meta-1322421.html

Ајдеее фала богу,нека е со среќа, братот на Кевин Принц криминалецот!!!

Мислам дека момакот одлично ќе се вклопи,конечно брзина и техника во нашата одбрана,агилност и темперамент.

Со Рафиња Лам Ноер и Ван Бајтен/Бадштубер одлично ќе се вклопи во дефанзивата.

Сеа наредно го чекаме Видал,ама денес Газета дело спорт пушти информација дека Баерн преговара со Рома за Вучинич и понудата е 15 милиони плус Диего Контенто....

Нема нема,па наеднаш милион шпекуалци...

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/geruecht-mirko-vucinic-bayern-meta-1322421.html

Јас мислам дека има вистина нешто во ова, Баерн одамна го мерка Црногорецот, добро појачање ке биде но мислам дека еден од офанзивците ке треба да продадеме, понудата е 18 мил.евра или 15 мил + Контенто

Не ми се верува, овие газета дело спорт незнам шо весник се.

Туку Вучиниќ, хммм. Не ми се верува.

Газета дело спорт у Италија ко Кикер у Германија....

И ја знам дека одамна го меркаат....

--- надополнето: Jul 14, 2011 1:31 PM ---
Не ми се верува, овие газета дело спорт незнам шо весник се.

Туку Вучиниќ, хммм. Не ми се верува.

па тие се тие што најмалку лажат од Италијаните ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom