Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
MILITO E DOBRA OPCIJA SPORED MENE , NO USTE PODOBRA OPCIJA E , NAMESTO DA SE DADAT 20 MILIONI EVRA ZA BOATENG , NEKA SE DADAT 21 MILION ZA DVAJCA NOVI STOPERI , ZA 6MILIONI BI DOSOL MILITO, I ZA 15 MILIONI ALEX OD CELZI, I KE SE ZATVORI PRASHANJETO VO ODBRANATA , TOA BI BILO IDEALNO RESENIE SO OGLED NA MOMENTALNATA SITUACIJA, I SO OGLED NA TOA DEKA MAN CITY NE SAKA DA CUE DA GO PRODADE JEROME BOATENG ZA POMALCE OD 20 MILIONI EVRA, FORZZA BAYERN, POZDRAV

Според мене, 15 милиони за Алекс, и 4-5 милиони за Фридрих, и добиваш двајца искусни дефанзивци, и одбраната е конечно средена.

Според мене, 15 милиони за Алекс, и 4-5 милиони за Фридрих, и добиваш двајца искусни дефанзивци, и одбраната е конечно средена.
Коа ќе ми текне дека лани за безпари отиде Фридрих во Волфсбург дооди ми да отидем у Минхен и на Нерлингер воспитни да му ударам. Ем знаешеа дек одбраната ни е дупка, ем се стиснени за пари и го оставиа.
Кретени.

Топ ќе е со Алекс и Фридрих.Двајца бразилци и двајца германци у одбрана топ ќе соработуваат :))

Многу тешко Баерн да купи двајца централни дефанзивци, можно е да купат двајца само ако двајца наши дефанзивци си заминат, пр. ван Бајтен и Брено. И јас како вас сакам двајца да купиме но како што ги пратам работиве тоа тешко да се случи, Брено ке сака да остане сега заради новиот тренер, ван Бајтен е среќен во Минхен.

Но како и да е, еден или двајца од Боатенг, Милито и Алекс нема ништо посебно да не подобрат, иста песна ке биде само со други пејачи. Искрено не гледам некој централен дефанзивец кој биде достапен за нас да го купиме и кој ке не појача многу добро.

големи се шансите да дојде во Баерн, но прво за во вториот тим на Баерн е предвиден

http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_422297.html

Зашо да не го земеме Диего?

Играше феноменално во Бундеслигата,па и во Јувентус.

Со Магат заглави во Волфсбург и се испокараа.Нема да кошта многу пари,а убеден сум дека во него постои квалитетот и класата што ја поседуба!

http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_422297.html

Зашо да не го земеме Диего?

Играше феноменално во Бундеслигата,па и во Јувентус.

Со Магат заглави во Волфсбург и се испокараа.Нема да кошта многу пари,а убеден сум дека во него постои квалитетот и класата што ја поседуба!

Сега ке летаат понуди кон Волфзбург за Диего од цел свет, на Билд читам дека за 10 мил.евра ке го пуштат, но не верувам дека ние ке преземеме нешто во врска со него, мислам дека Јуп ке смета со Крос како 10ка а покрај Милер и плус јапанчето Усами не верувам дека ке сакаат и Диего да го земат. Минатото лето заради Крос Баерн не го купи Озил, бидејќи се потпреа на Крос, а од него ништо ланската сезона, ај да се надеваме дека ке растури во новата сезона

Диего може да игра на повеќе позиција.

Како крило,како полушпиц,на местото на Швајни.

Мислам дека за малце пари ќе донесеме многу квалитетен и веќе докажан играч.Усами ако дојде можно е да оди на едно годишна позајмица во некој клуб во Бундеслигата.Такада не се надевајте многу на него.

и одбрана и напад :LOL:, тој во Вердер и Волфзбург ниту еднаш не одиграл на некоја друга позиција освен полушпиц, во Јуве малку натпревари има што ги одиграл како лево или десно крило и да ти кажам дека Баерн не сака недисциплинирани играчи како него :sneaky:
Како мало дете се налутил и си отишол дома кај тато и мама кога Магат му кажал дека нема да биде во стартниот состав, а тогаш баш слаб беше во последните натпревари на Волфзбург, кај Магат нема трте мрте, исто и како Ван Гал, на нив не им значи кој колку плати зема и како се вика или од каде дошол.

кој вие тренер бе ?? знам дека го одпуштивте ван гал и дека еден од помошниците беше за др нз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom