Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=36e1f10f-6169-4048-87b4-e265897dd222&ln=3&typeBack=%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0

Не било сигурно дали ќе го купеле Ноер, можно било голманот на Мајнц да се земи.
Зошто ми го продадовте Крафт, имбецили едни, за да донесите некој просечен пак?

Не читај вакви бљувотини што појма немаат.Плус сега е моментално чиста игра на нерви и пари.Едно е сигурно Ноер летово доаѓа во Минхен!

http://www.bild.de/sport/fussball/manuel-neuer/geheimverhandlungen-in-berlin-17829952.bild.html

Ова ти е најтазе од денес!!!

Еххх, кое е чувството кога ќе ти го продадат омилениот играч и ќе го заменат со некој третокласен мајмун...

Еххх, кое е чувството кога ќе ти го продадат омилениот играч и ќе го заменат со некој третокласен мајмун...

И мене ме нервираше дека е од Шалке,ама да бидеме барем малце реални,момакот е светска класа голман број 1 у свет у најава,такада....

И мене ме нервираше дека е од Шалке,ама да бидеме барем малце реални,момакот е светска класа голман број 1 у свет у најава,такада....

Не не. Постов беше у стил дека сочувствувам со Никола ако наместо Ноер (што навистина е класа голман), Крафт го заменат со некој од Мајнц.

Не не. Постов беше у стил дека сочувствувам со Никола ако наместо Ноер (што навистина е класа голман), Крафт го заменат со некој од Мајнц.

Ааааа коа ќе го заменат со шупак од Маинц,плоштадон у Минхен ќе гори.

Плус тоа се глупости,Ноер уопште не е глуп да изјави дека ќе си оди во Минхен и наеднаш тоа да не биде.Нема теорија тоа.Прашање е само за колку пари,нишо поише!

и што нашиве толку прдење не даваме толку ау и на крај ке им дадат 18 сега плус 3 понатака значи 21 милион се сигурни и 4 плус зависно од успехот на клубот врти сучи пак 25

Verdict: “Bayern Munich have produced a profit for 18 consecutive seasons, which is not only a notable achievement but puts them in an outstanding position to meet financial fair play. Although the German pay TV market is relatively immature, Bayern benefit from having the largest fanbase in Europe’s largest commercial market and their revenue from this source is the biggest in Europe.” (Emmanuel Hembert, football business expert for management consultants AT Kearney)

Клик

http://www.24fudbal.com.mk/Default....048-87b4-e265897dd222&ln=3&typeBack=Германија

Не било сигурно дали ќе го купеле Ноер, можно било голманот на Мајнц да се земи.
Зошто ми го продадовте Крафт, имбецили едни, за да донесите некој просечен пак?

За втор голман го бараат Милер, откога Бут ќе се пензионира.

--- надополнето ---

Не читај вакви бљувотини што појма немаат.Плус сега е моментално чиста игра на нерви и пари.Едно е сигурно Ноер летово доаѓа во Минхен!

http://www.bild.de/sport/fussball/manuel-neuer/geheimverhandlungen-in-berlin-17829952.bild.html

Ова ти е најтазе од денес!!!
Нојер иде, и ќе биде првиот трансфер летово.

--- надополнето ---

Verdict: “Bayern Munich have produced a profit for 18 consecutive seasons, which is not only a notable achievement but puts them in an outstanding position to meet financial fair play. Although the German pay TV market is relatively immature, Bayern benefit from having the largest fanbase in Europe’s largest commercial market and their revenue from this source is the biggest in Europe.” (Emmanuel Hembert, football business expert for management consultants AT Kearney)

Клик
Па Баерн наскоро ќе биде и топ 3 најбогат клуб во светот, моментално се 4-ти, но Алијанц арената е еден од најскапите проекти, и 280 милиони евра треба да се издвојат за неколку години за да биде во сопственост на клубот.

абе каква Сања :) . Башка везе нема ова демек Арсенал ни го понудиле. Само Фабио Коентрао

Ekici vo Werder za 5 mio

--- надополнето ---

Па редно е и да купиме не само да продаваме :)))

Финале во Минхен, ехееее од лани муабетов го тераме. Само се надевам дека следнава сезона ќе ни биде далеку поуспешна од оваа и дека на Алианц ќе игра Баерн против некој...најмалку е важно против кој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom